Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karool

Mężatka a zdrada

Polecane posty

Gość Karool

Czy są mężatki, które nigdy nie zdradziły męża? Dlaczego nie zdradziłyście? Bo nie było okazji? Bo nie chciałyście? Czy wierzycie,że Wasz mąż jest Wam wierny?

Gość Sinanju
nie ionteresuja mnie inni faceci. moj maz daje mi wszytsko czego oczekuja po facecie zaspokaja mnie w lzoku czego wiec mam niby szukac u innych facetow ? zeby wiedziec jak to jest z innym ? ale po co ? nigdy tego nie rozumialam, jak jest dobrze to jak moze byc z innym ? cos to naciagane wedlug mnie ;) tak, wierze ze moj maz mnie nie zdradzil ani tegoi nie zrobi. mial okazje zdradzic swoja byla i tego nie zrobil, watpliwe zeby mial mnie akurat w chooja robic (sorki za wyrazenie :P )

Gość letnia burza za oknem
Za swojego dałabym sobie obciąć obydwie ręce. I teraz musiałabym pisać nogami.

Gość justysia stysia
Od 17 lat jestem mężatką i nigdy nie zdradziłam męża.Nawet nigdy mi to nie przyszło do głowy. Myślę że nie mam potrzeby zdrady. Wiem co mam i nie jestem chętna na nowości. Męża mam codziennie na oku i jest mi wierny jak pies (tak myślę). W okolicy nie ma nic ciekawego co by go zainteresowało. Mieszkamy na odludziu i jesteśmy skazani na siebie i jest ok.

Gość Karool
A skąd taka wielka pewność,że mąż nie zdradzi? Może zdradził lub zdradzi a się nie przyzna... A miałyście chociaż jakiś flirt z kimś itp, coś co pozwalałoby wnioskować, ze inny facet chciałw z Wami pójść do łóżka? Bo może nie zdradziłyście, bo nikt nie chciał, nie było takiej okazji???

Gość justysia stysia
Przystawiało się do mnie wielu ale mam swoje zasady i się szanuje . Jeśli chodzi o męża jeśli by zdradził to poznała bym po nim od razu . Udusił by się tym problemem . On zaraz wyśpiewa mi wszystko na bieżąco .