Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość happytimetobe

Czy w Polsce można ubrać tanio dziecko?

Polecane posty

Gość happytimetobe

Tanio nie mam na myśli second-handów.Ale czy sklepy robią wyprzedaże w których można kupić ciuchy za grosze?

pewnie,ja często na przełomie sezonów chodze do sklepu 5-10-15 i obniżki rzedu 50-80 %. Można sie wtedy nachapać:)

Gość happytimetobe
Ja dziś kupiłam buty za 2 euro,kurtkę za 5 i body z krótkim rękawem(5szt) za 3 euro.Razem daje 10 czyli jakieś 43 zł.Dosyć tanio uważam...

Jasne teraz większośc sklepów robi wyprzedaże. H&M, Tesco i ich ciuchy cheeroke i wiele innych. Można kupić już ubranka od 7-8 zł.

Gość happytimetobe
Podaj dokładnie ceny domi jak możesz.Jakie to są kwoty? Ostatnio byłam właśnie w 5-10-15 i bluzki po 30 ,40 zł kogo na to stać?

5-10-15 ma ogólnie kiepskie jakościowo ciuchy. Teraz ceny dla małych dzeci, bo takie mam teraz na topie. Tesco, cheeroke przykładowe ceny: 7,90 koszulka z krótkim rękawem. 9 zł sweter 11 zł kąpielówki dwupak body 12 zł H&M: śliniak 5 zł buty 10 zł koszulka 10 zł rampers 10 zl dwupak body 15 zł,

Gość kobitka 33
a czemu nie tani ciuch?? widziałam tam śliczne ubranka dla dzieci i wcale nie były zniszczone..

Dziś byłam w 5-10-15 i były super wyprzedaże. Kupiłam małej sweterek r.98 za 19.99, bluzę za 25 zł. Bluzeczki były od 9.90 do 14.90 w przecenie :) A z okokokokokoko się nie zgadzam, bo często tam kupuję i ciuszki świetnie wyglądają po wielokrotnym praniu. Polarki mają super, bluzy też, bluzki. Kiepsko z body, przyznaję bo odpadają napy a tak super. Za to nie kupuję ciuszków z CoolClub, bo szybko tracą kształt:o

W Tesco jest wyprzedaż z Cherooke. Kupiłam trzypak bluzek za 15 zł, dwupak spodenek za 21 zł, było tego więcej, ale no ile można mieć ciuchów dla dziecka ;)

Misiaczkowa ja mówię na podstawie ciuchów dla małych dzieci. Napy odpadają praktycznie ze wszystkich ciuszków. Np. śpiochy robione są w bezsensowny sposób, bo nogawka z napami jest zawsze ciaśniejsza. Fakt mam jedną koszulę i jest spoko. Fajne są też ciuchy z C&A i też za grosze. Body bez wyprzedaży 9 zł. Dwupak i po 15 się znajdzie.

A no własnie :D. Ty masz kajtusia 2,5 letniego w sumie :). Wypróbowałaś więc i inne :). Ja miałam tą nieprzyjemność wypróbować rzeczy z napami. OOOO i miałam super śpiworek dla malucha taki puchaty za 39 zł. W 5-10-15. Nie polecam natomiast ciuchów ze smyka.

ja nie kupuje zawsze w 5-10-15,ale jak już są pzeceny to parę lepszych ciuchów warto kupić. Np w tamtym roku upolowałam sweterek pzeceniony z 49 na 14 złotych i kurtke ze 139 na 40,wiec spoko:)

Gość happytimetobe
To super!!!Jak widzę trzeba polować:)To mnie kobietki pocieszyły bo już się bałam,że ceny prawie jak na dorosłego.17 tydzień już co prawda mam trochę czasu jeszcze,ale nie sposób przejść obojętnie koło takich wyprzedaży a ciuchy takie milusie:)

Gość mammmmmamiaaa
Ja na zwykłym bazarze kupiłam parę ciuszków i są w świetnej formie po kilku praniach, a 100% bawełny ze sklepu stało się szmatą...dzisiaj kupiłam body za 17 zł ze smyka, zobczymy co z nimi będzie po praniu, w tesco są wyprzedarze, tanie i ładne ciuszki, w 5-10-15 też są fajne wyprzedaże

Gość mammmmmamiaaa
wyprzedarze :) przepraszam za błąd

Gość proponejszyn ja
=pepko =fatalaszek poszkaj w necie moze sa w twoim miescie

Gość alfiatko
przecież 5 1015 ostatnio ma same szmaty, przynajmniej u mnie.... strasznie się zkiepścili, nawet za te grosze niem a co wybrać...

Gość mammmmmamiaaa
Internet wypiera mózg - przepraszam, a siostra utwierdzała mnie w przekonaniu, że popełniłam błąd - jeszcze raz przepraszam wyprzedaż wyprzedaże

Gość maguletkkkkkka
a ja uważam że ceny ciuszków dziecięcych w Polsce są wygórowane, nawet na wyprzedażach. Moja siostra mieszka za granica i tam na wyprzedażach można dosłownie za "grosze" kupić śliczne i porządne ubranka. U nas tanio jest w Auchanie, ale są takie kiepskie i nieprzyjemne w dotyku. Kappahl ma śliczne i HM ale drogo jest nawet na wyprzedażach. W tesco są ładne ale często już tak poprzebierane i nabałaganione, że ciężko szukać.

Gość jest za drogo...
Tanio na pewno nie, bo ubranka dziecięce są wygórowane cenowo. 36 zł za pajaca, 20 zł za body i 64 zł za komplet np. bluzeczka, półśpiochy, bluzka (ceny ze smyka), to chora sytuacja, ale warto polować na wyprzedaże. Wyprawkę niemowlęcą kupowałam najczęściej w: carrefour, ubranek od groma np. 3 bluzeczki za 15 zł, 3 pajace za 20 zł itp. A ubranka dla starszych dzieci są cenowo chore

raczej można w tesco są ubranka ,w sieciówkach typu h@m czy zara,c&a, w smyku,5-10-15 jak dla mnie odpada -ubrania po pierwszym praniu są jak szmaty.

Gość fhffh
Gdyby nie supermarkety i second handy to nie wiem w czym chodziłoby moje dziecko. Ubrania ze sklepów "markowych" nawet w czasie "wyprzedaży" są absurdalnie drogie. Byle sweterek kosztuje około 70 złotych, a w czasie wyprzedaży zdarzy się symboliczna zniżka. Body to cena rzędu kilkunastu złotych do trzydziestu, pajacyk do spania - to samo... Nigdzie na zachodzie nie ma tak idiotycznych cen. Przestałam więc nabierać się na sklepy. Kupuję rzeczy używane lub z supermarketów a przykładowo taki śmieszny Smyk czy Wójcik może sobie nawet zupy nagotować z ciuchów zalegających w magazynach. O wzornictwie nie wspomnę bo ta polska to porażka. Króluje pstrokacizna, tandetne kolory, wzory i ozdóbki ni w pięć, ni w dziesięć.

Gość mnie z polskich firm bardzo
podoba sie wzornictwo i jakosc coccodrillo, ale te ceny...

Są wyprzedaże, ale w trochę lepszych sklepach :) możesz kupić np bluzeczkę przecenioną z 50 zł kupić za 20 zł, spodnie za 100 obniżone do 60...itd W tańszych sklepach nie należących do żadnych sieci raczej nie ma sezonowych obniżek chyba że coś naprawdę długo zalega wtedy obniżają cenę o parę zlotych, ale nie o tyle żeby opłacało sie polować na takie promocje. Przeważnie kupuję w galeriach handlowych a tam są ciągle te same sklepy tzn Wójciki, Coccodrillo, 5-10-15 itd i tam są wyprzedaże.

zostaje polowanie:) na allegro, ja wpisuję cenę jaką jestem w stanie dać i czekam, a często oferty KUP TERAZ są korzystne. Kupuję między innymi u nich poniżej GOMME HELLO KITTY ROZMIAR 98 i 104 http://allegro.pl/hm-bluzeczka-hello-kitty-98-jak-nowa-i1972750230.html http://allegro.pl/hm-bluza-hello-kitty-104-jak-nowa-i1972750372.html http://allegro.pl/hm-jeansy-rurki-92-jak-nowe-i1972751211.html KOSZULA ZA 9,90 TANIOCHA!!! ALE TAKIEJ AKURAT NIE MAM DLA KOGO ZAKUPIĆ http://allegro.pl/me-too-jeansy-dla-modnej-lobuziary-104-cm-i1988211815.html

Gość mama_mikołąjka
tylko co to za wyprzedaż jak po już kosztuje 69 zl to i tak drogo..... body skarpetki śpiochy ceny z kosmosu a kupić trzeba sa to ubranka gdzie lepiej mieć nowe używane bluzki czy spodnie ok ale ta cala reszta to masakra