Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kazik z sosnowca.

DLACZEGO CÓRKA JACKSONA JEST BIAŁA?

Polecane posty

Gość kazik z sosnowca.

Powiecie, że jestem wredny albo że się czepiam ale mnie to zastanawia jak czarnoskóry mężczyzna może spłodzić białego potomka?

Gość Lone Wolf
A co to za różnica ważne kto ją wychował. Kto dał jej miłość i kogo ona kochała żegnała ze łzami , szczerymi łzami.

Gość piniądze to nie fszystko
czym mniej będziesz wiedział , tym spokojniej będziesz spał :)

Gość gosia24uk
jak matka jest bala to i dzieci moga byc biale

Gość El Hombre
to proste,z białą kobietą to mozliwe,ale czy to jest najważniejsze ?

Gość Fane
Córka podchodzi pod mulatkę, matka biała więc wszystko do przyjęcia.

Gość asia88-84
bo to nie jest jego dziecko rzadne tylko plemniczki byly od innego dawcy

Gość mikollllli
chorował na bielactwo więc stracił czarny pigment w skórze

Gość Gerda Pukka
a przyglądaliście się dokładnie??? spójrzcie na rysy twarzy- ma coś z Murzynki. poza tym nie jest biała! mulatka też nie. coś pomiędzy. dla mnie to są jego dzieci. są podobne

Gość J_Lo
bo ma biala matkę, to sa dzieci MJ Blanket jest bardzo podobny

Gość niebieskaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
a czy to wazne, czy podobne? rodzicem jest ten kto wychowal a nie urodzil...

Gość tysskie
a moja babiczka pochrazi z Chrzanowa :)

Gość bampeciara
FRANKAZWARSZAWY---- oj widze że się nie uwarzało na biologii

no tak inteligencja tego narodu....ehhh... Jackson jak wszyscy uwazają zooperował się z czarnego na białego, a to bzdura!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! chorował na bielactwo, każdy człowiek posiada pigment w skórze odpowiedzialny za kolor oczu, czy skóry. Jacksonowi ten pigment zanikał i dlatego z czarnego zrobił się biały. Myślicie dlaczego chodził w tych dziwnych czapkach, rękawiczkach i okularach. A to dlatego, ze osoba chora na bielactwo powinna unikać słońca - ono jet dla niego zabójcą.! i dlatego jackson nie pokazywał w ogóle ciała, a jego córka mogła to odziedziczyć. Ciemny naród.

Gość kjdf
A z murzyna i białej osoby może wyjść białe dziecko? Jak to możliwe? Przecież ciemna skóra, włosy, oczy to geny dominujące... Wydaje mi się, że z połączenia murzyna i białej musi wyjść mulat, nie ma chyba innej możliwości... Nie jestem lekarzem, ale nigdy nie spotkałam się z taką sytuacją.. Na co dzien widziałam wiele razy rodziny mieszane i zawsze jesli jedno z rodziców było czarne, to dzieci były mulatami... A tu az trójka byłaby biała?? Według mnie to nie są jego dzieci..

to masz złe informacje. Moja sąsiadka ochajtała sie z murzynem - kenijczykiem ma 3 dzieci 2 mulaci 11 białe - zapewniam - to jego dzieci.

Gość davetch
Sonita 11 białych dzieciaków ma wow

Gość tez sie wlasnie nad
tym zastanawialam - jak to mozliwe, ze jego dzieci sa biale? Przeciez on jest murzynem, wiec dzieci powinny byc mulatami, a zadne nie jest. A jesli chodzi o chorobe, to przeciez ona nie tepi genu odpowiedzialnego za kolor skory, wiec mimo, ze on pozniej stal sie bialy, to i tak jest murzynem. Mysle, ze to nie jego dzieci, ale najwazniejsze, ze byl dla nich kochajacym ojcem, i ze one go kochaja. Tylko po co klamac, ze sie ich biologicznym ojcem?

Gość inkubator
Powinnigo beatyfikować santo subito taki cud transformacji.

Gość bo to jest chyba tak
"Otóż u człowieka barwa skóry jest warunkowana przez 3 pary alleli AaBbCc (duże litery to ciemne zabarwienie a male - jasne). Im więcej alleli oznaczonych dużymi literami występuje u danego osobnika tym jego skóra jest ciemniejsza. Osoba o najciemniejszej skórze będzie mieć genotyp AABBCC, a o najjaśniejszej - aabbcc. Dzieci bardzo ciemnego i bardzo jasnego osobnika będą mieć genotyp AaBbCc (czyli będą mulatami). Ponieważ każdy allel w równym stopniu wpływa na tworzenie pigmentu to genotypy AaBbCc i AABbcc i AaBBcc itd będą mieć ten sam odcień skóry. 6 duzych liter-kolor czarny 5 dużych ,1 mała-ciemny brąz 4 duże 2 małe-brąz 3 duże 3 małe-mulat 2 duże 4 małe-śniady 1 duza 5 małych-jasny 6 malych-b.jasny jak albinos AaBbCC-dałam Michaela jako brąz Aabbcc-najprawdopodobniej Debbie Po rozważeniu wszystkich kombinacji i obliczeniu procentowym wychodzą takie możliwości 12,5%-dzieci z kolorem jak Michael 12,5%-jak Debbie 37,5%-mulat 37,5-śniady Czyli jeśli chodzi o kolor skóry Michael musiałby mieć wyjątkowe szczęście ,żeby wszystkie dzieci zmieściły się w tych 12,5% I jeszcze wieksze szczęście jeśli chodzi o kolor i strukturę włosów ,kolor oczu i rysy twarzy.No ale Michael jest takim fenomenem ,że u niego to wszystko możliwe" To z forum: http://www.forum.mjpolishteam.pl/viewtopic.php?t=2055&postdays=0&postorder=asc&start=15 A jego ojciec też był czarny, a matka biała :-) http://suchy.elubaczow.com/galeria/albums/userpics/10001/normal_people_5.jpg

Gość wy jesteście ciemni
to nie moga byc jego dzieci... po pierwsze musiały by byc choc troche ciemniejsze a poza tym kiedyś w wywiadzie powiedział ze matka jegnego z jego dzieci była murzynka.... :) jak to by bylo możliwe?

Gość llllllllllllllllllllllllllll23
Ale wy jesteście głupi. A nie przyszło wam na myśl, że Dżekson po prostu wybielił sobie dzieci jak były malutkie? Proste jak świński ogon. Jak dla mnie.

Gość miko83
jak to nie jego dzieci? przecież on je wychowywał od urodzenia. Matki sie ich wyrzekły, a ta cała pielęgniarka to już w ogóle nienormalna jak można żądać od kogoś kasy za prawo do własnego dziecka

Gość sdftsdgdfgrte
Ojciec Mariah Carey też jest czarny, a ona jest biała... :o

Gość wy jesteście ciemni
On je wychowywał?? Chyba jego niania... natomiast matki sie wyrzekły bo on im zapłacił... 3 miliony jednorazowo i miesiecznie po 200 tyś... któż by si.e nie zgodził. Wybielił dzieci jak były malutkie??? buahahahahahahahahahaha

Gość wy jesteście ciemni
Możliwe że dzieci których jeden rodzic jest biały a drugi czarny sa białe ale jakie prawdopodobienstwo że akurat 3 razy sie trafi ze same białe?

Gość ja nie jestem ciemna
jestem biała! ;-)