Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ally-20

OBRĄCZKI

Polecane posty

Hej mam propozycję. Wklejajcie tutaj zdjęcia swoich obrączek ślubnych, jakie macie lub jakie będziecie mieć albo po prostu jakie wam się podobają.

Gość ja też chce zobaczyć
jak jeszcze nie mam wybranych ale też bym w chęcią zobaczyła

Gość gruszkakula
http://www.baczynski.com.pl/zdjecia/330.jpg A&A. Białe złoto. Dobrze się noszą, wyglądają skromnie i prosto, tak jak chcieliśmy. Tylko mąż wybrał o identycznej szerokości jak moja i wygląda niepozornie na jego palcu. Polecałabym mężczyźnie brać o milimetr szerszą. Po trzech latach noszenia są już trochę porysowane, ale w cenie mamy darmową konserwację, więc może oddamy je za jakiś czas do polerowania.

Gość nauczcie sie wreszcie
wy glupie baby ze stron z apartu sie nie da wkleic!podawajcie lepiej modele tak mozna latwiej znalesc w wyszukiwarce!

Gość nadddia
Ewelina1985 .tam jest cena za parę ponad 12000. Czy ja dobrze widzę. oszaleli. Ale takie najbardziej mi się podobaja właśnie.

Ale ja nie mam zamiaru zaplacic za obraczki 12 tysiecy. Tylko chcialam pokazac jaki model mi sie najbardziej podoba :)

Gość nadddia
tak też myslałam. śliczne są:)

Gość nie kumam nie
tzn co wam sie w nich podoba?to ze sa z platyny czy to ze sa takie proste?czy ze sa takie drogie?bo nie rozumie...

Gość nie kumam nie
bo ten model jest identyczny i tanszy jakies 15 razy:) wiec domyslam sie ze jednka wam chodzi o ta platyne

Gość nie kumam nie
tylko z zoltego zlota ten co ja podalam :P

Gość A21
Mamy z mężem takie same obrączki jak Ewelina 1985 z białego złota, kosztowały niecałe 700 zł.

Gość nadddia
mi sie podobaja , że są proste i że nie są z żółtego złota

Ceny obrączek są zabójcze. Macie jakieś linki gdzie ceny obrączek nie zaczynają się od 2500??

Gość nie kumam nie
no przeciez w aparcie link wyzej gdzie wkleilam sa obraczki za niecale 800zl.jak dobrze poogladasz to pelno jest tam obraczek do 1500zl. ale najlepsza rada jak ci moge dac to przejsc sie po malych sklepikach jubilerskich-w nich nie placisz za marke tylko za czyste zloto!ceny sa duzo tansze a wzory rownie ladne-czasami identyczne jak w tych drozszych sklepach:)

Gość nadddia
a to że tamte z platyny kosztują to nie rozumiem. Ona faktycznie nie są jakieś tam szczególne. ale dla mnie sliczne

Gość nie kumam nie
naddia ja rozumiem ze wam (tobie i ewelinie) sie podobaja. ale ta cena platyny to przegiecie... mowie tylko ze identyczne wystepuja w kolorze zoltego i bialego zlota a sa zrobione dokladnie tak samo:)

Ale nie wszedzie platyna jest taka droga, bo ja widzialam prawie identyczna obraczke i kosztowala okolo 2 tys a nie 6. Nawet w Yes platyna jest tansza, nie wiem dlaczego w Aparcie chca az 12 tys za pare.

Gość nadddia
nie kumam nie ....mi pasuje wszystko w tych obrączkach tylko nie cena.:)

Gość czarna koala
"nauczcie sie wreszcie - wy glupie baby ze stron z apartu sie nie da wkleic!podawajcie lepiej modele tak mozna latwiej znalesc w wyszukiwarce!" wystarczy skopiować adres, wkleić go w pole adresowe przeglądarki i usunąć tę spację któr jest przed przecinkiem. i wszystko chodzi jak ta lala. to moje - http://www.yes.pl/images/file_column/item/photo/35326/enlarge/ZO_Z_R05_OBR_300B.jpg? w razie czego usunąć spację :) ze złota kupionego w lombardzie (600zł), w małym salonie jubilerskim - 550 za zrobienie pary.

Gość do czarna koala
obraczki jak dla mnie zbyt wydziwne ale cenowo bomba-czyli oplaca sie robic samemu z tego wynika!

Gość czarna koala
bardzo sie opłaca. i nikt nam nie wmawiał ze sie nie da zmienić rozmiaru, wyczyscic, odnowic itd. powiedziano nam od razu co, jak, za ile i na kiedy. a czy wymyslne - moze troszke, ale na dłoni wyglądają bardzo ładnie i nienachalnie, i na damskiej, i na męskiej :)