Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pauelka18

ktora ma duze piersi a wolalaby....

Polecane posty

miec szersze biodra, zreszta ja to chcialabym miec w ogole jakies biodra. mam bardzo ladne piersimiseczka C czesto chodze bez stanika poniwaz sa bardzo zgrabne jednak jak patrze na dziewczyny z talia osy pieknymi falujacymi biodrami to mam ochote zasnac i sie juz nie obudzic jak ja im zazdroszcze:(( sa tu tez dziewczyny z takim problemem??

Jezeli uwazasz, ze masz duzy biust, a nosisz miseczke C, to podejrzewam, ze masz zle dobrany stanik. Wejdz na forum gazety.pl Lobby Biusciastych http://forum.gazeta.pl/forum/f,32203,LOBBY_BIUSCIASTYCH_.html Podaj tam swoje wymiary w biuscie i pod biustem, i dziewczyny Ci doradza. Dlaczego o tym Ci mowie? Bo zle dobrany stanik doprowadzi do tego, ze Twoj ladny teraz biust zbyt szybko stanie sie obwisly.

Gość malinowy
ja nosze rozmiar stanika 80 b lub 75 c. Ostatnio zauważyłam że moje piersi stały się bardziej jędrne i ,,sterczące'' wyglądają jak po operacji. Zimą takich nie mam,nie wiem czy latem tylko tak ,,pęcznieją'' Nie mam nic przeciwko temu ale czasami bardzo bolą i sa twarde. Tez tak macie??

Ja mam małe piersi, ale zgrabne. Biodra mam szerokie i jestem szczupła. Mam dokładnie proporcje bioder do talii 0.7 co podobno jest idealne. I tak, lubię swoje biodra:)