Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość łeeeeeeeeeeee

Wołanie o pomoc.Prosze...

Polecane posty

Gość łeeeeeeeeeeee

od czego zaczac. jak kazda historia tak samo i moja: byl chlopak zerwal ze mna w brzydki sposob. Ja nie mam ochoty zyc, spoznia mi sie okres... przez caly okres naszej "milosci" zniszczyl mnie. tak dlugo powtarzal ze jestem bez nadziejna, brzydka, zle chodze, za groba, za chuda, za maly biust,brzydki glos , brzydka cera,brzydkie wlosy i wiele roznych, wkoncu sama w to uwierzylam. ciagle roazgladal sie za innymi, mowil jakie to ladne fajne jak to go podrywaja przy mnie. chowal telefon. klamal oszukiwal. ale przez pierwsze pol roku ochal mnie i mi to okazywal, mowil ze mu zalezy, ze jestem jego przyszla zona itp. kilka nastepnych miesiacy byl mily i chetnie spedzal czas ze mna ale bez okazywania milosci. a potem sie psulo ale nadal mowil innym ze nie chce mnei stracic bo mneikocha. az tu nagle stal sie innym czlowiekim, odepchnal mnie i po pewnym czasie usunal zdjecie nasz wspolne gdy spytlalam czemu tym razem zrywa on ze mu lepiej bezemnie. nie wiem co zle zrobilam, bylam wierna, zerwalam kontakt ze wszytskimi znajomymi płci meskiej, pomagalam mu, wspieralam , placilam za wszytsko i dawalam pieniadze. a teraz jak bym dosc malo zalosna nbyla srednio raz dzienie pisze mu ze go kocham inie moge bez niego zyc. a jedyne co on robi to wysyla mi usmiechniete buski albo pisze bu bu. zostaly u mnie jego rzeczy, kurtka itp. i tak musi po to przyjechac. gdy pytam czy mam czekac na niego i czy jet szansa na bycie znowu razem on ze sie narazie wycisza i ze nazdieja jest zawsze... sama nie wiem co mam myslec. nie chce mis ie zyc i mam wszytskiego dosc. dodamz e tonei pierwszy ktory w taki sposob mnie zostawil.

Gość lisicali
ale kicha ..... trafiasz na jakis sadystów

raz dzienie pisze mu ze go kocham inie moge bez niego zyc. Opamiętaj się :O Honoru nie masz? Takie Twoje zachowanie sprawia mu tylko satysfakcję :O

Gość łeeeeeeeeeeee
he moze to ja cos zle robie nie wiem. zerwal ze mna w dzien przed obrona pracy dyplomowej i dobrze wiedzil ze studia koncze.

a dzieje sie tak dlatego , ze nie masz szacunku sama do siebie. bedziesz wpadala zawsze w takie zwiazki, jesli nie pojdziesz na terapie do psychologa. Lubisz jak ktos sie nad Toba tak zneca , czujesz sie wtedy bezpieczna. byc moze dlatego , ze w domu bylas tak traktowana albo Twoja matka?? tacy mezczyzni wyczuwaja to w Tobie. pora sie zmienic Kochanie. pierwszym krokiem bedzie - zaprzestanie pisania smsow do bylego!! a nastepnym umowienie sie na wizyte u psychoterapeuty

Gość łeeeeeeeeeeee
Ale ja go kocham. jak nikogo do tej pory. to co mam zrobic?? siedziec czekac moze cos sam napisze??

Gość lisicali
Tak jak powiedziałm....sadysta... czerpie radosc z tego ze ci krzywde robi i łechtasz jego Ego placząc i błagająć o milość. On ma pozywke z ciebie. Jak sie odetniesz od niego to zobaczysz jak wrci w trymiga bo nie bedzie miał sie nad kim znęcać.

Gość łeeeeeeeeeeee
W domu nie mam takiej sytuacji. rodzice nie pija alkoholu wcale, niepala i praktycznie nie ruszaja sie bez siebe z domu. sa razem 26 lat i nadal zachwuja sie jak swiezo po slubie. moj straszy brat ma dziewczyne i jest znia juz dlugo. tylko ja mam takiego pecha.

Gość łeeeeeeeeeeee
gorzej wyjdzie jak bede w ciazy. mowilam ze mis ie spoznia to on an to ze nie nabiore go bo zawsze mie sie spoznial. wiec teraz nawet jak bym byla to mu nie powiem.

Gość lisicali
Dziewczyno zrozum ze nie na tym polega miłość. Miłość sie daje ofiaruje a nie błaga, zzebrze i prosi o nią. On sie nie zmieni. Bedzie ci dowalał jeszcze bardziej. Powiedz mi czy chłopak który kocha - rani i nasmiewa sie z cudzych udzuć? Czy ty jak kogos kochasz to ranisz ta osobe z premedytacją i czerpiesz z tego radość. Raczej nie .... Zrozum ze koleś jest sadystą.

Gość frufru
"tak dlugo powtarzal ze jestem bez nadziejna, brzydka, zle chodze, za groba, za chuda, za maly biust,brzydki glos , brzydka cera,brzydkie wlosy i wiele roznych, wkoncu sama w to uwierzylam. ciagle roazgladal sie za innymi, mowil jakie to ladne fajne jak to go podrywaja przy mnie. chowal telefon. klamal oszukiwal." nie no dziewczyno. tak się Twoim zdaniem objawia miłość?? uwazasz ze on Cię kocha?? "nie wiem co zle zrobilam, bylam wierna, zerwalam kontakt ze wszytskimi znajomymi płci meskiej, pomagalam mu, wspieralam , placilam za wszytsko i dawalam pieniadze." a no to uż wiemy, dlaczego nie chce Cię stracić. sponsorująca fanka to zawsze wartościowy towar. tym bardzije że jak widac facet moze sobie na DUUUUUUUUUUUUUZO pozwolić a Ty to wytrzymasz. weź przeczytaj jeszcze raz to co napisałaś. Ty kochasz? - ale on CIebie nie. wolisz tylko kochac czy chciałabyś jednak też być kochaną?... PS> ta "miłość" Ci przejdzie. gwarantuję.

Gość lisicali
Radziłabym ci sie od niego odciac jak najszybciej. TACY LUDZIE SIE NIE ZMIENIJA i nie łudz sie ze zmieni sie dla ciebie. Nie zrobi tego a tylko zrobi z ciebie bagno emocjonalne. Jak sie od niego odetniesz, wyjdziesz do ludzi, poznasz nowych facetów zrozumiesz ze nie jestes taka jak ON mówi i przejrzysz w koncu na oczy.

skoro Twoi rodzice sie tak bardzo kochaja , to czy w Twoim zyciu byly sytuacje kiedy kolezanki robily z Ciebie kozla ofiarnego? wysmiewaly sie z Ciebie? ojciec Cie bil? balas sie miec w domu swoje zdanie? musisz najpierw znalezc przyczyne w sobie. dlaczego tak sie dzieje , ze mezczyzni Cie nie szanuja , a Ty im na to pozwalasz. nad tym facetem juz nie warto rozmyslac. on jest sadysta i wyczul , ze bedziesz dla niego odpowiednia partnerka - ofiara. jesli takie sytuacje juz kilkakrotnie sie zdarzaly to konieczne sa sesje u psychologa aby w przyszlosci stworzyc zdrowy , w pelni normalny zwiazek

Gość dziewczyny znacie
przeczytaj swoj pierwszy wpis i zastanow sie na zimno: piszesz o sobie, czy chcialabys zeby Twoja corke jakis palant tak traktowal? A jesli nadal nie zalapiesz to wez rozped i zrob porzadnego baranka. Kobieto: nie mysl o nim, zacznij zyc swoim zyciem, znajdz prace i spotykaj sie z kolezankami. Dlaczego zerwalas znajomosci ze swoimi kolegami? Wiesz ze to jest skutek znecania sie psychicznego? Dbaj o swoje przyjaznie, pielegnuj je, palant przyjdzie i pojdzie a przyjaciele zawsze beda z Toba.

Gość łeeeeeeeeeeee
u mnie w domu nie stosuje sie przemocy fizycznej wcale. i nikt sie ze mnie nie nasmiewa w szkole. tak jak wczesniej i na studiach lubiana bylam. tego typu problemow nie mialam. poprzedni faceci tak po mnie nie jezdziliz e rzdydka itp. tylko ten tak robil. w calym moim zyciu zerwalo ze mna tylko trzeach razem z tym. wiec nie jestem taka totalna porazka. ale zawsze kiedy jakis zakochuje sie we mnie to ja trace zainetresowanie nim.

Gość łeeeeeeeeeeee
miałam ciagle nadzijie ze on mnie kocha. na poczatku bylo naprawde dobrze. zaczelo sie na wiosne jak odzyskal swoj samochod i ja przestalam go wozic i przesztalam byc potzrebna i potem, bylo coraz gorzej

Gość prawietomaszek
po mnie taki jeden jezdzil,ze az plakalam.......ze szczescia

Gość łeeeeeeeeeeee
kontakt ze znajomymi odzysakalm juz. znalezienie nowego chlopaka tez nie jest problemem ale boje sie ze znowu tak samo bedzie. doszlam nawet do wniosku ze to wszytsko przez kolorw wlosow bo mam mleczny blad.

Gość łeeeeeeeeeeee
prawietomaszek plakałas ze szcescia??

Gość ogórek kiełbasa i sznurek
dziewczyno , więcej szacunku do samej siebie i zdrowego rozsądku. ja miałam kiedyś podobnego sku.....a, ale zdrowy rozsądek zwyciężył nad złamanym sercem i zostawiłam gnoja. do dziś uważam ,że to była najlepsza decyzja w moim życiu. niedługo potem spotkałam mojego męża i wtedy dopiero zobaczyłam ,co znaczy być bezgranicznie kochaną przez faceta i traktowana jak księżniczka. mój facet do dziś jest tak samo kochany , szanuje mnie, nie ogląda się za babami. kocham go i wiem,że trzeba dbać o własne szczęście i wiać od facetów, którzy zadają ból. piszesz ,że faceci cię zostawiają....cóż, panowie nie szanują i nie doceniają kobiet, które pozwalają się źle traktować. wytrzymaj, z czasem na pewno serce przestanie krwawić, a ty masz szansę spotkać prawdziwą miłośc. tylko się już nie poniżaj i nie lataj za tym gnojem, trzeba słuchać głosu rozsądku. dziewczyno, obudź się i zmądrzej. życzę ci powodzenia.