Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

black_berry_she

jestem w ciąży i.........

Polecane posty

mam pytanie dziewczyny jestem w ciazy w 6 tygodniu z tego co wyliczyl mi wczoraj lekarz..... zapomnialam sie go zapytac czy picie w tym czasie kawy moze zaszkodzic mojemu dziecku to byla moja 1 wizyta bylam strasznie zdenerwowana jesli wiecie cos na ten temat to osze o odpowiedzi

słaba kawka Ci nie zaszkodzi ani dziecku. Ja jestem w 12 tygodniu i pije jedną słaba kawke dziennie:)

podobnież słaba kawa z mlekiem od czasu do czasu nie zaszkodzi, ale nie przesadzałabym z kawą chociażby dlatego, że wypłukuje magnez z organizmu i podobnież spowalnia przyswajanie jakichś tam składników odżywczych

z magnezem i innymi mineralami jest tak, ze dziecko wysysa z ciebie wszystko bezlitosnie - zostawia mamę gołą i wesołą. będziesz musiała sobie nadrabiać witaminkami.jak pijesz dużo kawy to staraj sie nadrabiac zdrowym jedzonkiem:) pozdrawiam i gratuluje

Gość ciążowy obrzartuch
mi lekarz polecił słabą kawę z mlekiem najlepiej bezkofeinową

ja bez kawy to nie mam życia. moje cisnienie jest zawsze slabe.po 2 kawach 90/50 wiec mi nawet lekarz zalecil. tylko rozsadnie wlasnie

właśnie...wszystko, ale z umiarem...ja tez w ciaży piłam kawkę, ale słabą, tez nie potrafie bez niej funkcjonować, dopiero po porodzie, jak karmiłam piersią przeszłam na kawę zbożową...