Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Która lepsza

Która rozpiska lepsza?

Polecane posty

Gość Która lepsza

Sniadanie: 2 kanapki z ciemnego chleba z dodatkami lub jajecznica z Obiad: Kurczak z sosem i warzywami/salatka z dipem Kolacja: tatar lub serek wiejski lub warzywa gotowane czy Sniadanie: kromka ciemnego chleba z dodatkami lub 2 jaja z majo 2sniadanie: jogurt naturalny obiad zupa/ salatka/ kawałeczek miesa z warzywami podwieczorek: serek wiejski kolacja: kawalek ryby lub warzywka Jakbys ktoś nei zauważyl różnicy :) chodzi mi o 3 duze posiłki, z tym że kolacja skromna, czy 5 posilków w tym 2 umiarkowane dwa malutkie.

Gość Która lepsza
A czy ktoś może mi powiedzieć, czy pierogi ze szpinakiem to dobry obiad? Czy węgle tylko na sniadanie?

Gość Która lepsza
Laura wrzuć no kobieto swoj przepis na sukces, tez mam 170cm a ważę 63 :( a 2 lata temu 53. I nie wiem co z tym fantem zrobić.

moga byc na obiad te pierogi, bez przesady z tymi weglami, sa potrzebne :) byle nie w nadmiarze

MZ czyli jem mniej niz kiedys i wiecej sie ruszam jem wszystko na co mam ochote tylko w mniejszych ilosciach, od poniedzialku do piatku ograniczam do ok 1100-1300 a w weekend ile chce, w ten sposob latwiej sie motywowac bo wiem ze jesli chce ciacho to je zjem :p, licze kalorie tak zeby w tydzien mi wyszlo nie wiecej niz 12-13 tys no i cwiczenia - godzinke dziennie

Gość Która lepsza
Czyli przy godzinie cwiczen mozna sobie pozwolic na 1200kcal? A w ile czasu schudłas tą cudowną siódemkę?

to wszystko zalezy od budowy, aktywnosci fizycznej, wagi i wzrostu :) mnie to dlugo bardzo zajelo, ale mialam kilka miesiecy przerwy wiec wtedy nic nie chudlam wiec w sumie to samo zejscie z 60 -53 twalo ze 3-4 miesiace wiec kawal czasu ale kilka kg w miesniach mi przybylo :) teraz juz raczej ta waga nie wroci wiec to jest najwazniejsze

ale w sumie n=mam niby nie przekraczac 1200 dziennie a wczoraj 1300 bo 2 piwka wypilam :p a w weekendy pizza, chinszczyzna, ciacha czekoladowe :) dlatego ta waga powolutku leci, ale sama waga mnie mniej interesuje niz wyglad ciala i rozmiar ciuchow :)

Gość Która lepsza
Ja sobie daję czas do sylwestra :)

Gość Która lepsza
170, 63kg, mam fatalną figurę, bo wchodzi mi w samiutka gorę ud, trochę dół tyłka i ręce. Nogi generalnie mam szczupłe, tylek chudnie mi szybko tak jak i brzuch. chcę ważyć 55, bo wtedy mam idealną figurę, jak waże mniej to wygladam nieładnie ;/

no to 55 powinnas spokojnie zejsc do sylwestra, dodaj jakies fajne ogolne cwiczenia cardio typu skakanka, bieganie, rower i kilka bardziej silowych typu a6w i bedzie super :) lece do domu na lunch kota karmic :p

Gość Która lepsza
Dzięki za pomoc :)

Gość Która lepsza
Czy spacery zastapia cwiczenia?

spacery tez sa dobre, ale daja bardzo bardzo male efekty moze spaceruj i cwicz chociaz troszke w domu?

Gość Która lepsza
Mam tak spitoloną kondycję, że po 10 minutach na orbitreku cieknie mi pot z czoła :(

to powoli, jednego dnia 10 minut nastepnego 12 potem 15, 20, 30 itd malymi kroczkami :) albo rob te 10 minut jako rozgrzewke i potem inne cwiczenia mniej dzialajace jako cardio a bardziej sie koncentrujace na miesniach :)

dokladnie laura ma racje, nie rodzimy sie z kondycja tylko ja sobie sami wyrabiamy, a im wiecej sie cwiczy tym szybsza przemiane materii mamy i lepiej sie chudnie:)

Gość Która lepsza
Muszę w koncu cos z tym zrobić. Ostatnio moja kolezanka zemdlala w polowie spinningu, ja bym padla po 5 minutach.

ja dzisiaj wieczorkiem zrobie a6w i potem gora, wiec barki, ramiona, biceps, triceps i przedramie :) plus moze troche poskacze na skakance jako rozgrzewka ;) jej ale jestem najedzona !!! ledwo siedze hah

Gość Która lepsza
No i ile takich powtorzen i ile czasu na każdą partię ciała?

to musisz sobie sama ustalic ile serii i po ile powtorzen bo ty wiesz ile mozesz. wpisz sobie na google cwiczenia na: ramiona, nogi, brzuch i czesto tam masz tez rozpiski. Ja cwicze na silowni wiec trudno mi powiedziec co najlepiej w domu sie robi na rece, bo na brzuch: to brzuszki:4serio po 25, na nogi rozne wypady w bok, w przod, sklony, unoszenie nogi, "rozkraczania"

no np 1 cwiczenie na biceps 4 serie bo 10 powtorzen, pierwsza seria sztangielka 3 kg, 2i 3 seria 5kg 4 seria 7 ale to zalezy co lubisz, w necie jest pelno cwiczen

Gość olkedb
ŁYŻKA MAJONEZU MA 200 KCAL

Gość na moim majonezie jest napisan
67kcal