Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdziercy pierdolecy

MOJA KOLEŻANKA ZE STUDIÓW NIE CHCE MIEĆ DZIECI!!!SZOK ma już 27 lat i tak mysli

Polecane posty

Gość podoba Wam się
I ma rację dziewczyna. A nie najlatwiej bachorow narobic a pozniej narzekac, ze na nic sie nie ma pieniedzy a panstwo nie pomaga.

Gość powiem ci co jest źle
głupole to prowokacja, nie podniecajcie się tak :o

Gość zdziercy pierdolecyn
a wy co? nie ;piszcie ze nie macie instynktu macierzynskiego bo nie wierze ja mieszkam w miescie i mam kolezanki z miasta i wszystkie które znam chca dzieci wiec nie wmóicie mi ze miasto a wies to róznica.

Gość ja mam 37 lat
nie mam dzieci i nigdy jakoś nie chciałam ich mieć :o Nie czuje sie przez to mniej dojrzała :o Nie rozumiem o co tyle hałasu?

głupia jak but to raczej ty jestes xDDD haha rozwalials mnie x) 27 lat to jeszcze cale zycie przed nią !

Gość POPIERAM TROCHE AUTORKE
ALE CZY NIE JEST WAM WSTYD JAK LUDZIE WAS OBADUJĄ ZE NIE MACIE DZIECI ?JA NIERAZ SŁYSZE JAK SĄSIEDZI OBGADUJĄ ME KLEZANKI CZEMU NIE MAJA DZIECI I STRASZNIE JE NISZCZĄ PRZEZ TO..ŻAL MI IH WTEDY ..ZROZUMCIE ZE SPOLECZENSTWO NIE AKCEPTUJE BEZDZIETNYCH !

Gość vcxe
czasem ludzie maja powod zeby nie miec dzieci na przyklad czuja ze nie beda dobrym ojcem/matka i wola nie miec niz zeby dziecko sie meczyło . Ale jak patologia za wszelka cene chce miec dziecko to nie mam pytan .

Gość podoba Wam się
Niedojrzaly to jest ktoś kto w tych czasach decyduje sie na dziecko, albo najczesciej ma je przypadkiem. :D

Gość vcxe
SŁYSZE JAK SĄSIEDZI OBGADUJĄ ME KLEZANKI CZEMU NIE MAJA DZIECI I STRASZNIE JE NISZCZĄ PRZEZ TO..ŻAL MI IH WTEDY ..ZROZUMCIE ZE SPOLECZENSTWO NIE AKCEPTUJE BEZDZIETNYCH ! nie sasiedzi tylko patologia po podstawowce i bezrobotni ktorzy tylko maja czas na plotki zamiast wziasc sie za prace to siedza i obgaduja .

Gość jestemhardkorem
autorka ma problemy ze sobą

posiadanie dziecka to jakis wymog?? bez niego bedzie gorsza od innych?? jej sprawa czy chce miec potomstwo czy nie. no chyba, ze chcesz zeby z Toba miala to dziecko ;/

przedwojenne poglądy- ze kobieta to sie tylko do rodzenia dzieci nadaje i kucharzenia w domu. zaloz z kolezankami klub zahukonych kur domowych i dalej atakujcie normalne dziewczyny, ktore maja inne poglądy.

Gość bojażń
mam w doopie społeczeństwo i moje sąsiadki. Jak im przeszkadza, że nie mam dzieci, to niech se zrobią, ja nie będę rodzić dzieci, tylko dlatego, że to zawadza mojej sąsiadce! Opanujcie się! To ma być powód do robienia dzieci?? Moja sąsiadka uważa również, że nie powinnam farbować włosów na czerwono, no i co z tego?? Mam przestać?? Bo jakaś znudzona stara menda nie ma się czym zająć tylko filuje cały dzień z balkonu??

Gość kiepska prowokacja
💤

Gość vcxe
zdziercy pierdolecyn a wy co? nie ;piszcie ze nie macie instynktu macierzynskiego bo nie wierze ja mieszkam w miescie i mam kolezanki z miasta i wszystkie które znam chca dzieci wiec nie wmóicie mi ze miasto a wies to róznica. Pierwsza zasada Patologiio społeczna brzmi : nie interesuj sie zyciem innych . Jako obca kobieta nie masz prawa nikomu zagladac do majtek . Nie jestes jej bratem siostra czy matka wiec nie masz nic do powiedzenia . JEj matka moze jej zwrocic uwage ze nie ma dzieci , a nie obca osoba , bo obca osoba nie będzie nigdy życ za ciebie .

Gość bojażń
w sumie... masz rację ;)

a ja mam prawie 28 lat i nie mam dzieci, ale mam meza od ponad 2 lat i co?:P Nie czuje instynktu macierzyńskiego, zresztą obrzydza mnie poród, boje sie ze strace swietną figurę, dzieci -tak, ale kiedyś, nie teraz. na razie sobie używam życia:P

Gość podoba Wam się
I jeszcze najczesciej takie osoby bez dzieci kazdy chce prosic na chrzestnych, bo przeciez swoich nie mają a najczesciej mają kase.

Gość bojażń
to było do prowokacji ;) a co do tego, kto ma prawo mi zwrócić uwagę, że nie mam dzieci... no sorry, moja matka szanuje moje wybory i na głowę nie upadła, żeby mi ZWRACAĆ UWAGĘ, ŻE NIE MAM DZIECI. Może mi zwrócic uwagę, że mlaskam przy stole, ale nie że nie mam dzieci :O

Gość jestemhardkorem
vcxe-100% racja

Gość vcxe
patrz do swoich majtek a nie kogos . Nie jestes jej matka , a ona dzieckiem ze bedziesz ją pouczac . KAzdy dorosły zyje jak chce poza tym to wolny kraj . NAwet mozesz popelnic samobojstwo czy zostać dziwką i nikt nie ma prawa ci zabronic .

czy kazda kobieta musi miec dzieci? czesto widuje dzieciate babki w wieku 28 lat... zapasione, zaniedbane, byle jak ubrane, a dziecko jak z igły zdjęte...

Gość ja mam 37 lat
Osobiście nigdy nie spotkałam sie z jakimś wytykaniem mi bezdzietności, ani przez znajomych ani przez rodzinę . Niedawno rozpadl sie mój zwiazek i też jakoś nik mi nie wypomina, że jestem starą panną. Nie wiem, czy ja jestem głucha po prostu, czy faktycznie w moim otoczeniu taka tolerancja? :D

Gość upaasd

Gość ekhm.........
wiesz co autorko..... to nie twoja kolezanka jest głupia jak but, to nie ona jest z rodziny patologicznej i nie ona jest nienormalna.... te wszystkie najgorsze cechy ty posiadasz.... bo po 1 GÓWNO cie obchodzi cudze zycie, musisz byc fest nudną głupią piizdą zeby tak srac o cudzym zyciu na forum i robic wielkie halo na skale krajową, to ze facet z nia wytrzymuje 10 lat nie swiadczy o tym ze jest pobłazliwy na jej zyciowe plany, bo wartosc czlowieka nie ocenia sie od tego czy ma instynkt macierzynski czy nie idiotko, to ja sie dziwie ze twoj meno potrafi wytrzymac z takim nic niewartym smieciem co mysli łechtaczką zamiast mózgiem. jestes gówno warta skoro tak jedziesz po kolezance bo nie chce miec dzieci (wiek nie ma nic do znaczenia), poszukaj sobie w necie a znajdziesz wiele aktorek i to starszych i podrozniczek (mezatki) ktore nigdy nie chcialy miec dzieci a maja mezów, ktos nie ma instynktu albo poprostu nie chce miec jak ty to okreslilas malutkie slodkie dzieciątko, skoro tylko dlatego chcesz miec dziecko to wspolczuje mu, własnie przez takie piizdy jak ty mamy taka patologie spoleczna, i wspolczuje twojemu facetowi ze musi sie uzerac z takim gownem jak ty... boze skad sie takie nieudaczniki biorą :O:O musisz miec niesamowicie wielkie kompleksy a rodzice całe dziecinstwo zamykali cie w schowku pod schodami jak harryego pottera :O inaczej nie da sie tego wytlumaczyc, a jak masz z czyims zyciem tak wielki problem i spedza ci to sen z powiek to proponuje psychiatre 🖐️

Gość ekhm........
jak ktos napisal wczesniej ze spoleczenstwo nie akceptuje bedzietnych (jak widac chyba akceptuje...) to idzie se kuurwa zrobcie stado bachorów zeby mohery dały wam spokoj!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Boze co za ludzie zero tolerancji a co Ciebie autorko obchodzi, ze ona chce/ nie chce miec dzieci? bedziesz je za nia nanczyc i wychowywac? moze to dobrze, ze niektorzy sa swiadomi , ze nie podalaja wyzwaniu jakim jest wychowanie dziecka, niz skazywanie kolejnych dzieci na zycie przy kompie, bo rodzice nie maja ochoty by poswiecic im czas. troche tolerancji!!!!!!!!!!!!!! i lepiej zajmij sie wlasnym zyciem, a nie kolezanki.

Gość a co cie te obchodzi
do jasnej cholery - jej zycie jej sprawa, nie jest to wina innych ze ciebie nikt nie chce i nie mozesz miec dzieci :D

Gość marnna prowokacja
:o