Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdziercy pierdolecy

MOJA KOLEŻANKA ZE STUDIÓW NIE CHCE MIEĆ DZIECI!!!SZOK ma już 27 lat i tak mysli

Polecane posty

Gość zdziercy pierdolecy

ona chyba nie dorosnie nigdy razem studiujemy zaocznie ale ja mam 24 lata i marze o dzieciach..chcialabym juz mieć takie malutkie słodkie dzieciątko..to zdanie podzialaja inne me kolezanki a ta dziewczyna o której pisze ma juz 27 lat i nie ma męża ani nie chce miec dzieci..powiedziala ze nie czuje tego i nie ma instynktu..osłabilo nas to jak usłyszalysmy z innymi kumpelami.. co to za kobieta? dziwie sie ze jej facet z nią wytrzymuja już 10 lat .. sliczna inteligentna przezgrabna ale widac to za malo ..bo głupia jak but

Żenada.... Mowię o tobie autorko - żeby nie było wątpliwości....

Gość vcxe
no i co ja mam 27 lat i nigdy nie miałem dziewczyny i tez nie chce miec dzieci . Wole zyc sam .

Gość malinowy
zdziercy pierdolecy ona chyba nie dorosnie nigdy Co to ma do rzeczy nie chce mieć dzieci to jej sprawa. Ja tez nie chce

Autorko tematu a co co Ci do tego że ona nie che mieć dzieci jej życie jej wybór. Najwyżej obudzi sie za późno kiedy już nie będzie mogła mieć dzieci

Gość zdziercy pierdolecy
co takiego ???? ja chyba pomylilam forum widze ze sami odmieńcy życiowi tu siedzą i nieudacznicy prawda jest taka z ekobieta bez dzieci jest zerem i nic nie warta kazdy taka wytyka nawet w miescie

I bardzo dobrze, dziewczyna zyskałaby u nie. Skoro uważa że sie nie nadaje na matkę to niech dzieci nie robi i kropka.

Gość vcxe
prawda jest taka z ekobieta bez dzieci jest zerem i nic nie warta kazdy taka wytyka nawet w miescie sama jestes zerem . Dzieci to kazdy moze robic , to jest prosta rzecz .

Gość vcxe
dzieci moze miec każdy nawet Afrykanczycy mają i nie uwazam ze to jakies osiagniecie .

Gość zdziercy pierdolecy
MI CHODZI O TO ZE ONA MA JUZ 27 LAT ..LUDZIE!!!! a ma tak głupio we łbie.. jest najstarsza z naszej paczki koleżanek ..my wszystkie młodsze a marzymy o dzieciach bo jestesmy normalne.. ona widac jest z patologicznej rodziny albo ma traume skoro takie rzeczy mówi.. zastanawiam sie jak mozna w tym wieku nie miec instynktu macierzynstwa jeszcze nie zalezy mi na tym ze za stara potem bedzie na dzieci itd..chodzi mi o t ojak mozna w tym wieku nie chciec dzieci ? trzeba byc chyba psychicznie zrytym

czy ty jestes normalna :o to jest chyba jej zycie i to ze nie chce miec dzieci czy meza nie swiadczy o tym ze jest głupia. czego nie mozna powiedziec o obie :o

Gość ja mam 30
i podzielam zdanie twojej koleżanki , zabroni mi ktoś ? Może ty ? :O Kiedy wreszcie tępe pały pojmiecie że nie każda kobieta marzy o macierzyństwie i "słodkich dzieciaczkach" ? Niech każdy żyję tak jak mu pasuje ja nikogo nie atakuje bo chce miec dzieci - chce to ma i fajnie a ja nie chcę i nic nikomu do tego

Gość vcxe
z tego co ja wiem to wlaasnie ludzie z patologicznych rodizn robią dzieci :/ I to w duzych ilosciach ..

Gość zdziercy pierdolecy
jaka do kurwy nedzy prowokacja pisze na serio. dlaczego mialabym klamać i prowokowac? mam lepsze rzeczy do roboty? ale oceniacie mnie po swoich czynach bo sami jestescie prowokatorzy. co za ludzie../ trudno pojąc wam ze dziwne jest dla mnie ze 27letnie kobieta bo nie dziewczyna już ...nie chce miec dzieci..przeciez do tego jest stworzona kobieta..

Gość jestemhardkorem
zrozum, ciemna maso, że nie każdy musi chcieć tego samego co ty.

Gość jjaaaa
jest głupia jak.... bo nie chce miec dzieci?? zal czytac takie posty!! sama piszesz ze chcesz malutkie słodkie dzieciątko! piszesz o tym jak o rzeczy, jak o zabawce! ze chcesz! a pytalas sie jej dlaczego nie chce miec? moze ma jakis powod!! nie oceniaj ludzi w ten sposob!!

Psychicznie zrytym sie jest kiedy sie nie chce miec dzieci, ale sie je robi, zeby takie osoby jak autorka topiku nie wytykaly palcami :/

Gość MaGiCzNa KoBitA 23
ZARABIAJ NAWET 500 ZL MIESIĘCZNIE PRZEZ INTERNET Witam, Poświęć mi parę minutek, to nic Cie nie będzie kosztowało Na początek należy kliknąć w poniższy link lub jeśli nie jest aktywny to należy wpisać go w pasku adresu http://www.AWSurveys.com/HomeMain.cfm?RefID=mujerQa Jest to serwis ekologiczny w języku angielskim, lecz myślę, iż nie sprawia to nikomu większego problemu Gdy pojawi się owa strona należy wybrać-"Create A free Account"( prawy górny róg) potem wybrać login, hasło,imięi nazwisko oraz adres e-mail. Jeśli chcesz zacząć zarabiać na serio to podaj prawdziwe dane , jeśli chcesz tylko spróbować czy to działa możesz podać fikcyjne dane Po wypełnieniu tej szybkiej ankiety można zacząć zarabiać kasę. Po zalogowaniu na swoje konto klikasz w znajdujące się na środku strony linki. W polach do oceny wystarczy wpisać OK lub good za każda ocenę dostajesz od 4 do 6$ i to naprawdę działa W ten łatwy sposób można zdobyć dodatkowe pieniążki (nawet do 20$ już w ok 10 minut). Sam decydujesz ile zarabiasz. Pieniądze wysyłają np. przez PayPal (trzeba sobie tam otworzyć konto - to łatwe bo strona jest po polsku i zajmuje to tylko kilka minut). Jest to rządowy program ekologiczny i są naprawdę wypłacalni zarobioną gotówkę w dolarach przesyłają na konto w PayPalu a stamtąd przelewamy na swoje ko nto bankowe już w złotówkach w ten sposób mamy dodatkowe źródło zarobku poświęcam tej stronce kilka minut dziennie i zarabiam miesięcznie 400-500 zł im więcej czasu spędzasz przed komputerem tym więcej zarabiasz. Warto spróbować gdyż nic to nie kosztuje. Życzę powodzenia i dziękuję za zainteresowanie moim ogłoszeniem. Pozdrawiam!

Gość vcxe
przeciez do tego jest stworzona kobieta.. kobieta to nie zwierze . Ludzie moga robic co chca . Zreszta jest tyle ludzi na ziemi ze mamy przeludnienie .

Gość SZW
I bardzo dobrze, ja tylko z taka dziewczyna moglbym sie spotykac. Dzieciarnia- NIE ! :D

Gość jestemhardkorem
a ty oceniasz tą dziewczynę po tym, czy chce mieć dzieci.włącz sobie radio maryja i zrozum, że nie każdy chce mieć dzieci

Gość bojażń
jesteś wścibska i arogancka ja mam 35 lat i też nie chcę mieć dzieci i nie jestem głupia. Po prostu dokonałam ŚWIADOMEGO wyboru. Głupia to jesteś ty, skoro nie wiesz, że realizować się można nie tylko w dzieciach. Poza tym szkoda mi ciebie. Piszesz "malutkie słodziutkie"... nie wiesz, że dzieci dorastają? A stara prawda głosi, że małe dzieci, to mały problem, a duże dzieci to duży problem. Ciekawe czy jak ci 17 letnia córa ogłosi, że uprawia sex, albo już jest w ciąży, to dalej będziesz tak rozentuzjazmowana :O

Gość zdziercy pierdolecyn
KAZDA NORMALNA KOBIETA CHCE MIEC DZIECI DZIECI T OWARTOSC SAMA W SOBIE AUTOTELICZNA! NIE ZABAWKA... wiec zle mnie oceniacie.

Autorko idź lepiej daj doopy za kioskiem i wypierdalaj do swoich pedalskich przyjaciółeczek obgadywać nas " innych"