Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xxxxxbuu

Bol,krew po sexie

Polecane posty

Gość xxxxxbuu

A wiec tak... zauwarzylam ze dziewczyna napisze ze po sexie boli , leci krew to odrazu wszyscy pisza ze to jest nadzerka... A to nie musi byc koniecznie to!... Moze to tez wystapic po przez to ze za czesto uprawia sie sex... Mialam podobry problem : Po sexie wraz ze sluzem leciala mi krew a podczas sexu jak penis mojego pratnera wchodzil caly to strasznie mnie bolalo jakby mial mi zaraz rozerwac wszystko w srodku... Wiec napisalam na jednym z takis forow to co mi sie przytrafilo ... Wszyscy \"szybko biegnij do ginekologa bo to nadzerka...\" wiec poszlam , Ginekolog powiedzial ze wszystko zemna jest w pozadku ... zadnych zaczerwien opucniec nie BYLO!... Tylko za czesto i za mocno uprawialismy sex... Moze to tez byc spowodowane nie wystarczajaca wilgotnoscia w pochwie... sa do tego rozne kremy ... Ale najlepiej to jest chyba stosowac wazeline... :) Wiec dziewczyny ! jak mamcie taki problem dajecie sobie spokuj z sexem przez tydzien lub dwa... puzniej sprubujcie czy dalej was bedzie bolec podczas uprawiania sexu.... jak tak to dopiero wtedy udajcie sie do ginekologa

Gość przyjaciel z jajcem w kratkę
A co ja mam zrobić, jak mnie jajca bolom? :o

Zapomniałaś dziecinko, że autorka mówiła jeszcze o bólu w okolicy lewego jajnika, a to oznacza coś poważniejszego, niż jakieś tam obtarcia przy częstym seksie!

Gość przyjaciel z jajcem w kratkę
Mnie jeszcze prawe ucho boli, jak mała da mi z liścia czesem :(