Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość facet zalamany ehh

puscila sie glupia 21 latka i ejst w ciazy a najlepsze jest ze ona wyglada 10/10

Polecane posty

Gość facet zalamany ehh

zapodalbym jej fotki na N_k ale chce chronioc jej prywatnosc ale kuzwa obrzydzenie i zdziwienie mnie bierze lasencja normalnie wyglad 10/10 i nie mowie to jako facet ktoremu sie akurat ona podoba, tylko, ze naprawde ma urode lindy evangelisty sprzed ilus tam lat po prostu kobieta marzenia a puscila sie z kolesiem rok starszym i beda mieli dziecko nikt mi nie powie, ze 21-latka specjalnie zaszla w ciaze w tym wieku ona jest z dosc malego miasta wiecv pewnie zle sie zbaezpeiczala ale w sumie to zal mi jej ehh

No ale co to ma do rzeczy że się puściła? jej życie - jej wybór że chciała uprawiać seks a to że zaszła w ciążę jest konsekwencja tego (bo żaden środek nie zabezpiecza w 100% i z tym powinna się liczyć)

Ty się zajmij sobą, a nie innymi osobami. Świata nie zbawisz, a takich jak ona jest mnóstwo. Pracuj nad sobą, żeby dziewczyna miała z Ciebie pożytek. :)

Gość no skoro
Gość wcale nie jest ładna
bo ma dziury w nosie jak krowa, szczególnie na wielu zdjeciach z uniesioną głową. Czy tego nie widzą Ci co ją fotografują ?

Gość linda evangelista nie jest
ładna, więc o czym w ogóle tu gadać

Gość facet zalamany ehh
kurcze ludzie nie znam sie na modelkach, mialem kiedys linde evangeliste na zeszycie 12 lat temu w starej szkole i byla wowczas super dlugowlosa blondynka, eh przeciez nie o to chodzi... ja wam mowie ta laska 21-letnia wyglada bajecznie, autentik a teraz bedzie sie w swojim malym miasteczku kisila z bachorami gdyby sie dobrze zabezpieczala to nie sadze zeby zaliczyla wpadke

Gość
Nastepny glupi temat !

moze sie puszczała na lewo i prawo i wpadła ( niestety takie ksiezniczki tak maja bo mysla ze sa najwazniejsze na swiecie)

Gość facet zalamany ehh
ale z pewnoscia nie wytrzyma ona mu w wiernosci, jak myslicie? czy to mozliwe, zeby super seksowna zadbana 21-latka wytrwala z tym samym facetem do konca zycia i juz nigdy nie wspolzyla z innym ?

Gość z toba wpadla bo sie za bardzo
sapiesz w temacie ,albo kiepskie prowo

Gość szparek
Eee to nie tak, koles co założył ten temat się w tej pannie zakochał i teraz mu żal.

Gość lady kaka
szparek- tez tak mysle:) ja tez mam takjak ta dziewczyna tylko ze mam 20 lat....i tez jestem z malego miasteczka....ale wcale sie nie "kisze" studiuje dziennie na uw mam moja niunie i jestem najszczesliwsza na swiecie (i wierna temu jedynemu)!!

Gość to wklej zdjęcie
tej dziewczyny, najwyżej za jakiś czas skasujesz temat..małe prawdopodobieństwo, że znajdzie akurat to forum :P