Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość po stokroć załamana

ZMARNOWAŁAM 8 MIES. Z IMPOTENTEM

Polecane posty

Gość po stokroć załamana

Dziś mija 8 miesiąc odkąd jestem z facetem, z którym ani razu nie doszło do seksu. Jestem przybita i załamana :( On ciągle twierdzi, że kocha i że mu się podobam (wykluczam to, że go nie pociągam, bo dbam o siebie bardzo) ale za każdym razem gdy coś już zaczyna się dziać, jemu staje normalnie, ale gdy już ma mi włożyć to oklapuje. Już nie wiem co robić, czuję się bezsilna i wiecznie rozczarowana, bo ja się rozgrzeję, mam nadzieję na seks a tu nici, a jednak ręka czy usta nie zastąpią tego co daje normalny stosunek...Dodam że mam 20 lat, on 25 i chyba ze trzy lata nie miał dziewczyny. Ale czy to coś tłumaczy? Ile razy próbowaliśmy, tyle razy kończyło się tak samo... :( Chyba go zostawię, bo już wymiękam... Proszę z góry żeby cnotki twierdzące że liczy się tylko miłość a seks nie jest ważny darowały sobie wypowiedzi.

Gość po stokroć załamana
Dzięki, sarkazm niepotrzebny. Proszę tu o opinie życzliwych osób, a nie o cyniczne warknięcia. Czuję się niespełniona jako partnerka i nie wiem czy ten związek ma jakąś przyszłość.

Gość asica 244
zakladacie gumke czy nie? bo czasem facetowi erekcja mija podczas zakladania gumki jak wczesniej jest twardy to trzeba szybko go wlozyc do c**pki

Gość po stokroć załamana
i ja i on wolimy bez, więc problem gumki odpada. I nie da się "szybko włożyć", bo nawet jak próbowałam szybko, to momentalnie opada :( A jak same pieszczoty i bez wkładania to mu stoi... Zaczynam mieć już dość i moja cierpliwość się kończy, ile można próbować i się rozczarowywać :(

Gość bywabywa
będą problemy nic dobrego to nie wróży pomyśl co będzie za 10 lat? post?

Gość po stokroć załamana
Zmusiłam go żeby poszedł do lekarza, urolog mu zapisał jakieś tabletki, poszedł i kupił, okazało się że w opakowaniu są DWIE tabletki i wydał na to 140zł. Poza tym poszedł dopiero po awanturach, a ciągle twierdzi, że kocha, kupuje prezenty, zabiera do restauracji...Ja już nie wiem co myśleć :( Wydaje mi się, że normalny facet to jakby mu raz czy dwa nie stanął to by poleciał szybko nawet do sex shopu i coś kupił, a on tylko mówi, że się przejmuje, ale w ogóle tego po nim nie widać :(

Gość paznokciowa
a słyszałaś o vagina dentata? :P pewnie się tego obawia:P

Gość po stokroć załamana
Ma wyższe wykształcenie, myślę, że nie obawia się zębatej pochwy :D ani ciąży, bo tabletki biorę...

Gość TO JUŻ BYŁO-WARIATKO

Powiedz mu zeby sobie kupil wiagre, bo ty masz swoje potrzeby.Jak nie bedzie chcial to go rzuc, bo tzn ze mysli tylko o sobie i wciaga cię w czeluści swojej impotencji:) to on powinien sie tym martwic