Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość golonka bbbb

jak najlepiej depilowac okolice intymne i uda??

Polecane posty

Gość golonka bbbb

z lydkami nie mam problemu bo robie to zwykla maszynka i odrastaja takie same, ale np uda- gole maszynka i odrastaja większe wloski! no i mam jeszcze problem, czym golic wloski miedzy posladkami, robie to zwykla maszynka ale szybko odrastaja i boje sie ze beda rosly wieksze i zaczna rosnac na polowie pupy ! ;/

Gość ale wy sie nakrecacie
wosk

mam ten sam problem gole wszystkie wlosy lonowe miedzy posladlami tez i to maszynko ale sama sobie wosku nie zrobie a nie nie sciagne gaci przed kosmetyczka i nie kaze jej rwac bo to obzydliwe i dla niej i dla mnie co robic

czemu sobie sama nie zrobisz wosku?

potnij plastry z woskiem na wąskie paski - łatwiej sie odrywa, mniej boli.

Gość ja uzywalam wosku w domu
tez cielam na malutkie paski i bolalo jak cholera :o Depilatorem probowalam i wydepilowalam 2cm i krew mi leciala a depilator mam dobry i tych drogich :/ Muszę golić maszynką i przez to mam krostki i okropnie to swędzi, włoski odrastają już na następny dzień, mam dosyć :( Po wakacjach będę zbierała na depilacje laserową chociaż przy moim owłosieniu musiałabym depilować ręce, brzuch, pachy, nogi i bikini. Mam ciemne włosy i bardzo mocne, codziennie golę maszynką pachy, bikini, nogi, depilatorem depiluję ręce i brzuch bo to jeszcze wytrzymuje. Po co te włosy tam rosną? 😠

jak okolice intymne depiluje kremem... i mi to odpowiada... włoski oastają wolniej niz przy goleniu maszynką i nie ma krostek nie swędzi ani nic...

Gość golonka bbbb
woskiem bralam kolo pupy i szczerze mowiac odrastaja tak jak bym to robila zwykla maszynka;/ a HxD jak to kremem? zwyklym kremem do depilacji a potem ta lopatka sie usuwa krem?? ten krem jest taki troche smierdzacy??? moge depilkowac tym okolice pupy?? nic mi sie nie stanie ;/ boje sie, nie chce zeby mi zaroslo pol pupy ;/;/;/;/

Gość golonka bbbb
jw. dziewczyny a jak wy sie depilujecie ? jakim sposobem?

ja robię wosk - nie boli aż tak :o i włoski odrastają wolniej. Z tego co wiem (i pisze na opakowaniu) kremu nie powinno stosować sie w miejscu intymnym :o

Gość kremów nie można stosować
w miejscach intymnych, jeszcze wzgórek ok ale już na wargach czy miedzy pośladkami to lepiej tego nie robić. polecam laser, 3, 4 zabiegi i z głowy na dłuuugo :D

Gość a przperaszam.....
krem do depialcji miejsc intymnych jest do czego ?

Gość taka jedna co wygrała
a ile kosztuje jeden zabieg laserem?

Gość conis
ja przez jakiś czas używałam maszynki, jednak włoski stają ciemniejsze i mocniejsze, przerzuciłam się na krem, ale efekty były podobne. Mam już dość tego że tylko przez jeden dzień udaje mi się utrzymać idealnie gładką skórę. zastanawiam się nad depilacją laserową. Czy któraś z was robiła? Ile potrzeba serii ? warto?

Gość Ettablues
Nie powinno się stosować kremów do depilacji i wosków w okolicach miejsc intymnych. Jakby nie było to jest chemia:) Z kolei depilacja laserowa to rozwiązanie skuteczne, po 3-4 zabiegach ma się już spokój. No i ciemne włosy na jasnej skórze najłatwiej się usuwa. W Poznaniu nowoczesny sprzęt mają w studio laser