Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość makrus28

Jestem Jedynym zainteresowaniem mojej dziewczyny

Polecane posty

Gość makrus28
rozmów było tysiące juz

Gość Tami niezalogowana
chodzi o to ze ona Cie osacza i nie ma wlasnego zycia? czy dokladnie o to, ze nie ma ciekawych zainteresowan i pasji?? jesli Ty jakies masz to ja zaraz tym:) a jesli chodzi o to, ze ona zyje Toba a Ty masz tego dosc i nic nie pomaga to moze czas sie pozegnac:-O

wydaje mi się,że większą krzywdę wyrządza sobie,a nie Tobie moja kuzynka zabluszczyła swego lubego, minęły dwa lata po ich rozstaniu,a ona nadal nie może się pozbierać, nie ma swojego życia, bo jej życie to był tylko on, żadnych znajomych, żadnych zainteresowań, nawet zero ambicji taka dupa wołowa z niej spróbujcie wiele rzeczy robić razem, może ją coś wciągnie i przede wszystkim- rozmawiajcie

Gość cdsas
"ja kocham ale nie jest mojim calym swiatem" a jak konkretnie ona zawłaszcza twój swiat? co robi? chodzi za toba wszedzie? pewnie ma niską samoocene, boi sie ze ciebie straci - pomóż jej rozwinać pasje zamiast ją wyrzucać z domu!

Gość makrus28
" pomóż jej rozwinać pasje zamiast ją wyrzucać z domu!" łatwo napisać gorzej zrobić obawiam sie ze to permanentny brak zainteresowań. nie wyrzucam z domu tylko se zastanawiam co zrobic by nie osaczala mnie

Gość buba125
i czemu nalatujecie na chłopaka, że szuka powodu żeby zerwać?! po jaką cholere ma sie męczyć w zwiazku? zwiazek ma dawac spelnienie a nie udręke :/pogadaj ostatni raz a jak nie pomoze to postaw ultimatum, po prostu.

Gość cdsas
dlaczego sie w niej zakochales? co ci sie w niej spodobalo? i co dokladnie ona ci w zyciu utrudnia?

Hm, dziewczyna, ktora nie ma zadnych zainteresowan poza wlasnym facetem, jest, nie ukrywajmy, moze kochana, ale... masakrycznie nudna i czesto irytujaca. Przy takiej osobie sie nie rozwijamy. Wy wszystkie, ktore pisalyscie "taaa, to lepiej niech sie zacznie ogladac za innymi" - macie jakies hobby? pasje? Zastanawiam sie, jak zyja takie dziewczyny, jak kobieta Autora? Od gimnzajum mysla tylko, jak zarwac faceta, potem, jak go utrzymac, a gdy sie cos rozpadnie - ze trzeba natychmiast znalezc nowego, bo sensu zycia brak? :o Do Autora: wspolczuje dziewczyny. Ja bym z podobnym facetem nie wytrzymala.

Gość makrus28
dzieki za wsparcie takiej dziewczyny jak ty chyba szukam:)

Ja mam koci charakter, a taka osoba bez zainteresowan, nawet z dobrym sercem, ktorej jedynym sensem zycia jest partner, to jak dziecko chodzace krok w krok za kotem by go poglaskac. Zaglaskac. Zdrowy psychicznie czlowiek ma wiele sensow zycia - sa wazniejsze i mniej wazne i w zadnym razie nie wyczerpuja sie w osobie towarzysza zycia.

Autorze, jesli to nie podszyw, dziewczyny mozesz sobie poszukac, kiedy wyjasnisz sobie ze swoja obecna, co Ci sie nie podoba w jej zachowaniu, a pozniej z nia rozstaniesz. Jesli kolejnosc jest inna, nie mam o Tobie dobrego zdania.

Gość makrus28
dokladnie to samo tyczy sie malzenstwa dziecka trzeva dbac o zaintersowania wlasne dziecko zmienia proporcje czasu pswiecanego ale dale trzeba pielegnowaac w sobie kreatywnosci

Gość roz z pomarancza
oj mikrus,asz mnie głowa zacmiła

Gość koherencja
wychodzi na to, że dziewczyna jest miła, dobra, pewnie ładna zgrabna ale nie specjalnie macie o czym gadac jak juz to o was, tobie i tym co robisz.....?

Gość cdsas
ludzie są różni, ale każdy pragnie akceptacji są ludzie którzy spełniają się w związkach i w miłości autor moze i wole takie kobiety jak Ty od takiej jak jego dziewcyzna - ale dlatego pytam go czemu z nią jest!? a on nie odpowiada;) domyślam sie, ze bylo tak że na początku wcale nie przeszkadzało mu to że panna jest właśnie taka - zakochana, zaptrzona... Jego ego rosło, marzył że będzie mu kapcie i gazetkę podawać... Tyle że potem się okazało że ona chce tego samego - czułości, miłości, ciepła... A on jej tego wcale nie chce dać. I już go nudzi i ma się zmienić, już mu nie pasuje Wcale jej nie kochasz - gadasz o tym że lepiej być singlem, że chcesz żeby się wyprowadziła, wolisz jakąś obcą dziewczyne z kafe od własnej dziewczyny ;) daj jej święty spokój, może pozna kogoś kto doceni jej oddanie

podejdź do problemu profesjonalnie: nazwij konkretne sprawy, które Cię wkurzają i konsekwentnie odcinaj. Czujesz się inwigilowany ? Np przegląda telefon, zabierz i powiedz że ma nie ruszać. Itd. Po jakimś czasie gdy już jej odetniesz zabawki siła rzeczy z nudów zjmie się czymś pożytecznym albo zmeini Cię na bardziej uległy model. Obstawiam to drugie ale kto wie,..

Gość tatikon
wczoraj był podobny temat poczytaj sobie "upierdliwa dziewczyna",chłopak też ma podobną dziewczynę jak Twoja

Gość PYTON
DROGI MAKRUS Nie bede ci tu truł jak wiekszosc bab na forum - bo to pedalskie zajecie, ani nie bede zaczynal nowego watku bo nie jestem pedałem ...Co tu duzo gadac....kobitka potrzebuje ostrego rzniecia tak ze 4-5 razy dzinnie. Tak sie sklada ze to kobieta jest bardziej napalona niz facet i mzoe bez przerwy bo jest 'gotowa'. Makrus...powinienes sprawic swojej kobiecie ostre walenie wraz ze zrobieniem gały z finalem na cycach (lub w ustach-do wyboru) włacznie. Jak ja zmeczysz to nei bedzie miala sily na gderanie i da ci wolna reke. A TERAZ DO WSZYSTKICH KOBIET: wszystkie słoniny dzielimy na dwie grupy: GRUPA A: te ktore maj dystans do siebie,otoczenia,ludzi i sa wymarzone do wspolzycia. Niestety prez to sa czesto zaniedbujace sie, troche frywolne i czlowiek sie w nich nie zakochuje GRUPA B: zadufane xiezniczki co nie widz anic procz czubka sowjego nosa i swojego rumaka. Niestety, w takich chlop sie zakochuje bo czesto sa bardzo ladne,tajemnicze,zadbane itp. KOBIETA ALBO ZYCIE - wybor nalezy do ciebie!! P.S. Polecam ksiazke ''Z poradnika Prawdziwego Mezczyzny'' - Krzysztof Natkaniec

Gość makrus28
The New Boy Mando Diao She was only 21 But so much older than she's now Now she passed the 24 I guess it's time to say goodbye

Gość i wszystko jasne

Gość makrus28
w piosenkach czasami zyciowe prawdy zawarte lubi ktos ten zespol ?

Gość Markus30
Koszmar 2

Gość hghgfgf
burn the barbie jak komuś nudzi się związek ,każdy powód de zerwania jest dobry

Gość margoxxx
też tak kiedyś miałam wpatrzona w Mój Ideał wiernie podążałam krok w krok zostawiłam pasje, marzenia, znajomych durny wiek pierwsza miłość ale on po jakimś czasie pokazał mi że on ma swoją pasje, znajomych, prace i wcale nie zamierza z tego rezygnować chociaż na początku był caaaały mój i jak tak wszystko się zmieniło to myślałam że on już mnie nie kocha of course dobrze ze zmądrzałam, zątęskniłam za tym co kocham i teraz spełniam się na co dzień nie uzależniając tego od mojego M

Gość niedopasowanie charakt
ot i co

wiesz...teraz to jest dla ciebie problemem. ... gorzej bedzie jak woglole straci Toba zainteresowanie i cie zostawi, wtedy bedziesz blagal by bylo tak jak jest teraz.

Gość koszmar koszmar koszmar koszma
r