Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ksas

Zastanawiam się czy nie wykasować konta na naszej-klasie..

Polecane posty

Gość ksas

Boje sie ze bede załowała..

Gość mommm
NIe kasuj. Bedziesz zalowala.

Gość maturka4
A nie żałujesz, że jeszcze je masz? To przecież wyjątkowo obciachowy portal dla tych, którzy muszą sami siebie dowartościowywać

Gość JARAM
nk to SYF

Gość zywiec zdroj
ja profil na nk mam ale znajomuch ok 50 tylko tych PRAWDZIEYCH znajomych wszystko prywatne

Gość Kesera
A ja mialam NK przez rok,zobaczylam,co u dawno nie widzianych znajomych z dawnych lat,i juz wykasowalam.Bo z prawdziwymi znajomymi moge sie spotkac w realu.Na piwko np.A nie musi sie nikt obcy gapic na moje fotki,bo po co. I nie zaluje,ze wykasowalam.Bo te komplementy i komentarze to dziecinada.Nk dla podstawowki.A rodzine i znajomych miejmy prawdziwych.

Gość Kolator
ja już dawno wykasowałem bo co mnie obchodzą jakieś ludzie sprzed dwudziestu lat do których wcale nie tęsknię

Gość ygfds
kasuj,ja nie mam swojego prawdziwego ale fikcyjne jest

20:16 [zgłoś do usunięcia] Kesera A ja mialam NK przez rok,zobaczylam,co u dawno nie widzianych znajomych z dawnych lat,i juz wykasowalam.Bo z prawdziwymi znajomymi moge sie spotkac w realu.Na piwko np.A nie musi sie nikt obcy gapic na moje fotki,bo po co. I nie zaluje,ze wykasowalam.Bo te komplementy i komentarze to dziecinada.Nk dla podstawowki.A rodzine i znajomych miejmy prawdziwych. a ja myślę, że warto mieć tam profil jeżeli to może w czymś pomóc... Będąc np. lekarzem prowadzącym prywatną praktykę, prawnikiem, czy właścicielem jakiejś firmy można się w łatwy, szybki sposób zareklamować...

już nawet nie pamiętam swojego hasła. Obejrzałam profile uczniów z moich klas nawet strony z ich znajomymi, bardziej z nudy, niż wielkiej ciekawości i po to, by dokonać pewnej analizy...utwierdziłam się w tym, co myślałam o tej stronie i nie tylko. I czego więcej mogę tam szukać ? - Chyba nie kontaktów, których jeszcze za czasów szkolnych nie utrzymywałam z nieinteresującymi mnie osobami.

17:15 [zgłoś do usunięcia] zywiec zdroj ja profil na nk mam ale znajomuch ok 50 tylko tych PRAWDZIEYCH znajomych wszystko prywatne wg mnie nie powinno tam być opcji ukrywania swojego profilu...z tymi znajomymi możesz kontaktować się np mejlowo i nie za pomocą naszej klasy. Jeżeli jesteś tam po to, by segregować ludzi na lepszych i gorszych, to świadczy to wyłącznie o twojej kulturze.