Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak go zmusic

jak go zmusic

Polecane posty

Gość jak go zmusic

jak mam zmusic wlasciciela zeby mi wymienil wreszcie okna w mieszkaniu, obiecuje juz 3 lata i podnosi tylko czynsz ja jestem w ciazy i przerazaja mnie te przeciagi przy dziecku czy jest na to jakas ustawa/przepis ze jakis wymagany standart musi być???????????/

Gość jak go zmusic
no wlasnie nic o oknach nie ma :( :( :( :( :(

no wiesz to pogadaj z nim o twoim połozeniu w jakiej sytuacji jesteś to moze da sie cos zrobić z tym

Gość jak go zmusic
on dobrze wie w jakiej jestem sytuacji dlatego korzysta zebym tylko dala bo dobrze wie, ze w tych okach ledwo trzyma sie szklo i na leki dla dziecka nie zarobie :(:(:(:( co za dziad jeden nie wiem co mam juz zrobic

Gość jak go zmusic
mąż to by go chyba zabił :D:D:D:D:D pewnie, że może pogadać, ale to nic nie da :(

Gość jak go zmusic
up up

Gość jak go zmusic
nikt się na tym nie zna???

Gość jak go zmusic
up up

Gość breast+
to popros go o choc jedno, tam gdzie maluszek bedzie przebywal, lepszy rydz niz nic, powiedz mu ze tak ci powiedziala polozna czy ktos tam jak byla ogladac wasze warunki mieszkaniowe:P

Gość jak go zmusic
no tak tylko tam gdzie bedzie maluszek to sa wlasnie te dwa stare zgnite okna... ale masz fajny pomysl moze cosik mu tak powiem :-P dzieki

Gość a moze to ja
nie zmusisz go wlasniciela nie zmuisz do niczego w zadnej umowie o wynajem niema nic takiego jedyne co mozesz zrobic to zlozyc mu propozycje zeby ci obnizyl czynsz a ty w tej cenie sama to zrobisz kwestia dogadania ja swoim lokatorom pozwolilem na remont lazienki ale obnizylem i do symbolicznej zlotowki odstepne bo to tez bylo w moim interesie ze jak wkoncu sie wyprowadza wezne wiecej za odstepne inne wyjscie to poszukac inego mieszkania/domu

Gość jak go zmusic
up up

Gość 1234567....
jeśli nie masz w umowie napisane że właściciel ma obowiązek wykonywać większe remonty w mieszkaniu typu wymiana okien to raczej nic nie poradzisz ...ale zapytać jakiegoś prawnika nie zaszkodzi

Gość eeeeeeeeeeeee.........
poszukaj lepszego mieszkania.............