Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Cizia Mizia

zakochalam sie w zonatym facecie

Polecane posty

Gość Cizia Mizia

mam chlopaka on zone.. ja sie zakochalam :( nie wiem co teraz pociąga mnie to ze on ma zone i dziecko

Gość Cizia Mizia
doradzcie coś prosze ? moze ktos mial podobny problem

Zabierzesz dziecku ojca i gówno Cię obchodzi że zniszczysz mu życie - bo ty się zakochałaś

Gość
To nie milosc!!to K.....wo !!! Zostaw ta rodzine w spokoju ! bo narobisz wiele zlego skrzywdzisz wiele osob.Malo to wolnych facetow ze ty zakochalas sie w zonatym,ciekawe??

Gość Cizia miziaa
ktos zarezerwowal moj nick :( ale ja mu nie zniszcze zycia, on jest bardzo mądrym czlowiekiem, wiem jak bardzo kocha swoją zone i dziecko.Mnie to bardzo pociąga ze jest taki niedostepny ze spotykamy sie po kryjomu, naprawde to jest rewelacyjne przezycie. Reguly byly jasne.. ale sie w nim zakochalam ,cierpie ale wiem ..nie moge zadac wiecej

Gość Cizia miziaa
ale mie sam widok faceta z zoną i dzieckiem pociąga jak widze takiego goscia naprawde odplywam taki przykladny mąz i ojciec. Myslicie ze jestem nienormlna nie chce niszczyc związkow ale kocham to uczucie.. pożadanie

Gość fdrf
wiem co czujesz... ale gdy facet pragnie rodziny i dostanie dziecko to juz jest wierny i bardzo szczesliwy..wtedy widac te jego meskosc.. jeslu układa mu sie dobrze z żoną to nie zostawi jej.. to twoj sąsiad czy jak??