Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pigula1111

wodnisty sluz w 41 tc?????

Polecane posty

Gość Pigula1111

kilka dni temu mialam bardzo gesty (jak guma) sluz bialawy (pewnie czop)... DZIS wodnisty. Myslalam, ze nie trzymam moczu taka mam mokra wkladke, ale po krotkim sledztwie, to nie mocz. CO TO MOZE BYC? czytalam, ze moze ciekna mi wody? Prosze o pomoc? jak to bylo u Was? Przyznaje sie od razu, ze mam nadzieje na POROD ;(

mam podobnie......Mialam termin na 2 lipca;/Najgorzej jest w nocy-jak mam sie przewrocic z boku na bok to umieram z golu tak mnie boli ten ciezki brzuch i cala miednica.Masz juz jakies oznaki zblizajacego sie porodu?Mnie czasem pobolewa okolica szyjki macicy/pochwy-tak na kilka sekund,ale nie wiem czy to skurcze czy nie...?

Gość Pigula1111
czesc;) Termin mialam na 3 lipca i NIC! wszytsko jak piszesz dolegliwosci wielkiego brzucha... rozwarcie na 3-4 cm, scieniala calkowicie szyjka macicy i NIC:( Czy ty masz ten wodnisty sluz dlugo? http://www.forumginekologiczne.pl/specjalista/ep,289,Zmiana%20wydzieliny%20z%20pochwy%20w%20ostatnich%20tygodniach%20ciąży. Mialam nadzieje, ze ktos mi powie, ze zaczne rodzic wobec tego co przeczytalam we wklejonym artykule.

Od kilku dni mam caly czas mokre majtki,ale moze to kwestia tego ze jest mi mega goraco i sie poce-sama nie wiem...

Gość Pigula1111
uchhhhhhhh;( myslalam, ze wreszcie cos sie ruszylo;( a skoro ty masz to od kliku dni;((((( pewnie znowu nic nie znaczy. DO kiedy czekasz az sie sama dzidzia urodzic? Ja mam miec w niedziele wywolywany porod, jesli nie urodze.

jutro mam wizyte u ginekologa i on zadecyduje.ehhh-boje sie tego porodu.Jak juz jestesmy przy temacie to bardzo mi dokuczaja hemoroidy i obawiam sie jak to bedzie przy porodzie w zwiazku z tym.Decydujesz sie na ZZO podczas porodu czy chcesz sie zmierzyc z bolem?

Gość Pigula1111
z tego jestem zadowolona, nie mam hemoroidow, cwiczylam joge przez cala ciaze;)) i byly w tym ciwiczenia przeciwko temu czemus;))))))) Narazie chce sie zmierzyc z bolem;) zobaczymy jak bedzie. Czeka mnie chyba porod w wodzie, moge w trakcie porodu zrezygnowac z porodu w wodzie. nie boje sie porodu. Po prostu chce miec to juz za soba. Wiem, ze bedzie bolalo, OK przeciez przejdzie. ALe przynajmniej pozbede sie MEGA brzucha;) i bede miala wreszcie bobasa

Jeśli jesteś w 41 tygodniu to możesz bez skierowania iść do szpitala na patologię ciąży i cię przyjmą (idziesz i mówisz że jesteś już po terminie i masz dziwne objawy i tyle). Tam będziesz pod opieką i nie przegapisz rozpoczęcia porodu.

Gość dertywa
Ja również tak miałam pod koniec ciąży. Myślałam,ze to wody mi się sączą. Pojechaliśmy do szpitala. Worek owodniowy nie naruszony a że nic się nie działo to odesłali mnie do domu. Po kilku dniach urodziłam :)

ja juz przestaje wierzyc w tego bobasa:)i te codzienne telefony od wszystkich chyba znajomych jakich mam:)Zastanawiam sie juz czy sobie nie nagrac informacji na poczcie glosowej"jeszcze nie urodzilam, zostaw wiadomosc jezeli dzwonisz w innej sprawie":)

Gość Pigula1111
Verus hehe az sie smieje bo ja nie dobieram telefonow wlasnie dlatego bo ludzie pytaja CZY JUZ URODZILAM! A mnie sie w glowie kolacze: PRZECIEZ MOWILAM< ZE DAM ZNAC JAK URODZE!!!!!!!!!!!! Poza tym to nie panikuje z tym sluzem wodnistym, bedzie co ma byc... maly jest zdrowy, ja jestem zdrowa... nie chce mi sie isc do szpitala. PO CO?

Gość Pigula1111
Verus jak tam? urodzilas? ja nadal z brzucholem sie mecze;(( a mialam taka nadzieje na ta noc;)