Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja87ja

Kosmetyki na rozstępy PALMERS??!!

Polecane posty

Gość ja87ja

Dziewczyny, mam do Was prośbę! Potrzebuje opinii na temat kosmetyków na rozstępy, a dokładnie balsamu Palmers??!! No i w ogóle kosmetyków tej firmy, za niecałe 2 tyg na świat przyjdzie mój pierwszy bobas, a rozstępów mam co nie miara, ale na szczęście mam dostęp do kosmetyków Angielskich, troszkę słyszałam na temat skuteczności Palmersa, ale może Wy wiecie coś więcej??!! Serdecznie proszę o opinie??!!

a w czasie całej ciązy nie używałaś żadnych kosmetyków nawilżających i uelastyczniających skórę, ze masz takie rozstępy???

Gość ja87ja
Używałam, ale chyba nie o tym piszę, proszę o komentarze na temat Tych, w/w kosmetyków.

Gość kaminka1
Ja używałam, ale muszę niestety powiedzieć że u mnie nie powodowały redukcji rozstępów. Za to ładnie pachną....Na rozstępy to raczej nic nie pomaga, niektóre kosmetyki czasem tylko farbują w tym miejscu skórę, ale jak tylko przestaje się ich uzywać to zaraz rozstępy są widoczne.

Gość ja87ja
Do tej pory cały czas stosowałam perfecta mama, ale guzik daje, kurcze rozstępy są, a nawet nie blakną, nic a nic... Nie wiem co mogłoby choć troszkę pomoc, miałam nadzieję że palmers jest dobry, sporo się nasłuchałam na ich temat-w sumie same pozytywne komentarze, ale wolałam się dopytać jeszcze Was:)

zapytałam o to czy coś używałaś, zeby również na przyszłośc wiedzieć - to chyba naturalne. Skoro Ty oczekujesz rady od kogos, to chyba nie powinnas się dziwić, ze ktoś może i od Ciebie chciałby się czegoś wartościowego dowiedzieć :O co do kosmetyków - ja używam musteli i jest według mnie bardzo dobra. Jestem w 6 miesiącu (końcówka) i nie mam żadnych rozstepów. Z tgeo, co wiem to również pozwala pozbyć się starych, ale ja właściwie nie miałam, więc tego nie potwierdzam na swoim przykładzie.

Gość ja87ja
Spoko, ja używałam z Dax "perfecta mama" i z rossmana-cos z marki własnej-na rozstępy i guzik pomogły. dax był do piersi, z rossmana do brzucha, ale biodra mam całe w pionowych kreseczkach:(

Gość smarowałaś tylko
brzuch i piersi?????? ja smarowałam ciało praktycznie od piersi do ud włącznie. używałam oliwki i balsamu z rossmana i nie dostałam rozstępów.

Gość ffffff
Po pierwsze to amerykańska firma, po drugie nawet jeśli używa się baaardzo dobrych kosmetyków, genetyki nie oszukasz. Ja przy przy tych kosmetykach nie mam rozstepów na brzuchu, ale mam na piersiach, dokładnie jak moja mama.

Gość ale ta ewa ma
ja uzywalam w czasie ciazy zwyklego balsamu do ciala dove i to nie codziennie tylko najwyzej 2x w tyg po ciazy to samo . Mialam rozstepy ale zbielay i mam tylko takie bia;le pregi w skorze :O ale ciaza zawsze powoduje ze cos z cialem sie dzieje albo zab wyleci albo rozstepy albo kg ktorych nie mozna azucic.

Oczywiście!!! U mnie sprawdziły się w 100%. Używałam od około 3 miesiąca ciąży i używam ich do tej pory. Efektem jest dobrze nawilżona, gładka skóra i ani jednego rozstępu! Balsamy są naprawdę rewelacyjne i nie zamienię ich już na żaden "drogeryjny" ani reklamowany kosmetyk.

Oczywiście!!! U mnie sprawdziły się w 100%. Używałam od około 3 miesiąca ciąży i używam ich do tej pory. Efektem jest dobrze nawilżona, gładka skóra i ani jednego rozstępu! Balsamy są naprawdę rewelacyjne i nie zamienię ich już na żaden "drogeryjny" ani reklamowany kosmetyk.

Gość jdhjhjh
Jak ktoś pisze że używa kosmetyków od 3 mies. ciąży i nie ma ani jednego rozstępu to bardziej wierzę w genetycznie dobrą tkankę łączną niż w skuteczność preparatu. Krem może co jedynie wspomóc ale jak ktoś ma mocną skórę to i zwykły balsam dał by taki sam efekt. Jak ktoś ma słabą tkankę łączną to praktycznie nic nie uchroni przed rozstępami a jedynie będą mniejsze. Autorko na ciebie już za późno. Skoro masz ich co nie miara to możesz jedynie je troszkę zmniejszyć (póki są różowe) ale już na zawsze te rozciągniecia pozostaną. Kup jakiś kosmetyk i wklepuj by tak skóra gojąc się regenerowała się przy okazji.

Gość katastrofffa
Kosmetyki palmers moim zdaniem sa rewelacyjne pod warunkiem ,ze uzywasz ich zeby zapobiegac a nie leczyc.