Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Verus

BOJE SIE,ZE TO SKURCZE_JESTEM SAMA W DOMU

Polecane posty

cos mnie jakby kluje co jakis czas,ale nie jest to tak jak to wszyscy opisuja gdyz te krotkie pobolrewania nie dotycza dolnej czesci brzucha,lecz raczej okolicy szyjki macicy badz prawie pochwy...troche jestm przestraszona-jestem juz tydzien po terminie!!!

Gość jedź na ktg
to się dowiesz o co chodzi...

Gość daje tez czosnek i cukier
Pewnie jedz na ktg i moze powitasz swoja dzidzie:)

co to znaczy,ze mam jechac na ktg?do szpitala?tak poprostu mam ich o to poprosic?

Jestes tydz po terminie i na ktg nie bylas? Tak wchodzisz na izbe ,mowisz,ze tydz po terminie i to im wystarczy.

jestem "posrana" ze strachu-nie moge usiedziec na krzesle bo tak sie Mala wierci-bolesnie dla mnie a boje sie,ze jak pojade do szpita to mi wywolaja a sie boje.Sama nie wiem czego chce-ze strachu az mi sie rece trzesa i sie spocilam:(

Gość podczas
skurczów porodowych dziecko raczej sie nie rusza,a skurcz to nie klucie w szyjce macicy,ale jedz do szpitala zeby sie upewnic,ze z dzieckiem ok

nie czekaj na nic tylko jedz do szpitala, jak nie bedzie potrzeby to nie wywolaja, jedz i sprawdz co sie dzieje zebys czasami w domu nie zaczela rodzic a ze to juz tydz po terminie to wszystko mozliwe.

jak mam takie objawy od około 3 tygodni :) Z tym, że jestem w 38 tygodniu i lekarz bacznie mnie obserwuje - mam rozwarcie i całkowicie skróconą szyjkę. Gdybym była po terminie to pewnie już bym w szpitalu siedziala,