Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bella999

Wyprzedaże wyprzedaże!!!

Polecane posty

Gość bella999

Kobietki powiedzcie jak wyglądają wyprzedaże w reserved(kids) w Waszych miastach?jest już -70%?a może wiecie,kiedy będą takowe? bo chciałabym obkupić moje dzieci,ale do najbliższego mam prawie 60 km,więc nie chciałabym jechać w ciemno .

Gość u mnie sa ale cena koszulki to
i tak 20 zł

A spodnie?buty?patrzyłaś w jakich są cenach?

też chętnie bym się wybrała :) A 20 zł za koszulkę to żadna wyprzedaż ;).

Gość hfnfh
Dzisiaj znajoma pokazywała mi dopiero co kupione (może wczoraj czy dziś), niemowlęce dżinsy. Cena była obniżona z 49 do 20 zł. Jutro wybieram się przejrzeć ofertę i może coś fajnego wyłowić.

o fajnie! przejdź się koniecznie i zdaj relację,proszę :)

Gość wyprzedazowa mamuska
jeszcze lepsze wyprzedaze sa w Smyku, ale patrzylam tylko dla calkiem małych dzieciaczkow- dzieki takim wyprzedazom nakupywalam mase ubranek dla mojej corci (jeszcze w brzuszku) za naprawde smieszne pieniadze, w h&m na dzieciecym dziale kupilam tez np koszulki niemowlece za 10 zl

Gość pepco pepco...
a zaglądałyście do Pepco-jesli je macie koło siebie? Tam za 4,99 kupicie bawełniane koszulki, a za 9,99 komplety. Mama masę rzeczy dla synka i nie narzekam, pierze się dobrze, niespodzianek żadnych nie ma.

Ja się jakoś zraziłam do Pepco...kiedyś kupiłam dwa dresiki,po praniu poszły na szmaty :O

Gość toffffifiii
w reserved robią tak przeceny- np. cena pierwotna produktu 35 zł. Zalepiają ją ceną 45 zł, i następna naklejka z przeceną 25 zł. No jest ta przecena,ale nie aż taka duża. Moja kumpela mieszka w Holandii, tam na przecnach kupuje się dzieciece ubranka już za 1 euro.

toffffifiii - to gdzie ona te ciuchy kupuje? Ja również mieszkam w Holandii i tutaj niestety ciuchy nie są tanie (nawet jak jest przecena), więc chyba Ci znajoma bajek naopowiadała :O Chyba, że kupuje w zeemanie, kolorystycznie ładne ciuszki, ale gatunkowo to nawet na szmaty się nie nadaje :O

toffffifiii - to gdzie ona te ciuchy kupuje? Ja również mieszkam w Holandii i tutaj niestety ciuchy nie są tanie (nawet jak jest przecena), więc chyba Ci znajoma bajek naopowiadała :O Chyba, że kupuje w zeemanie, kolorystycznie ładne ciuszki, ale gatunkowo to nawet na szmaty się nie nadaje :O

Gość toffffifi
zapytam się jej przy okazji, ale ona to farciara i często chodzi po sklepach.

Gość znowu to samo ojeje
no dokladnie co to za przeceny w polsce robia. ja mieszkam w UK i jak tutaj sa przeceny to naprawde dzieciece ciuszki za funta mozna kupic

Gość geergr
Ano, gdy bywałam w UK zawsze znalazłam sporo fajnych ubrań, markowych, nowych za śmieszne pieniądze (np porządne spódniczki, pięknie wykończone, na podszewce, czy kamizelki kożuszkowo-wełniane, super modne za odpowiednik 30 złotych).

Gość kupiłyście coś ciekawego
swoim dzieciaczkom z wyprzedaży :)????

Ja kupiłam ostatnio synkowi trzy rapersiki za 14 , 50 z Tesko . Była wyprzedaż letnich ubranek . Jestem zadowolona , nie rozeszły się po praniu

Gość łatwą niedrogą i przyjemną
prawda jest taka ze trzeba dobrze trafić ja tam reserved srednio lubie ze wzgledu na jakość -ich bluzki sa jak zbroje-nic sie nie rozciągają ostatnio była parodniowa promocja i np jak sie kupiło 4 rzeczy to sie płaciło połowe kupiłam spodnie za 6 zł płaszczyk 12 zł (cena pierwotna to 69 ) i inne to było naprawde warto ale od soboty juz tej promocji niema