Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paxi13

Przeskakiwanie Szczeki

Polecane posty

Gość paxi13

witajcie mam problem ponieważ mi przeskakuję szczęka od 2 lat :( bo się z kolegą pobiłem :( i jak ziewam czy pykam to nic nie boli albo jak kiedyś mówiłem to mi Szczęka przeskoczyła i mi odjeło mowę czy to przejdzie kiedyś ?? tylko chyba raz w roku taki dzień mam że jak pykam to boli i ziewanie :( ja się boję chodzić do dentysty i dermatologów jeszcze moi rodzicę nie wiedzą o tym :( czy ktoś ma takie pykanie jeszcze czy tylko ja mam ??

Gość nenanena
ja tak mialam bo zgrzytam zebami w nocy na tle nerwowym...raz mi tez zuchwa przeskoczyla i musialam isc do lekarza. kazal mi chodzic w takiej opace na glowe i naswielac lampa....byc moze w twoim przypadku konieczne bedzie nastawianie....lepiej wyberz sie do lekarza bo w przyszlosci problem moze sie pogorszyc

Gość paxi13
a jak to wygląda jak oni nastawiają Szczękę czy to boli wytłumacz będę ci wdzięczny :(

Gość nenanena
nie wiem dokladnie jak to wyglada ale slyszalam ze trwa to tylko moment i jest bolesne...ale lepiej pocierpiec e kilka seggund niz w przyszlosci miec komplikacje

Gość paxi13
no to ja muszę iść :( za miesiąc się idzie do szkoły to ja się spytam dentysty a podasz GG /podacie ?? to pogadamy błagam :(