Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość garsonka w kropki

po jakim czasie oswiadczyny?

Polecane posty

Ja wiem czy 3 miesiące to za wcześnie? Mają taką samą szanse na dobre małżeństwo jak para która się zaręczy po 7 latach. Nie ma reguły.

Gość muse29
a pierscionek ma dla was znaczenie

Gość a ja ciagle czekam
muse29 a Ty czemu sie nie oswiadczasz?

Tylko Madusia 18 może poczekaj trochę czasu zanim się hajtniesz :) Pobądź z 2 lata narzeczoną :) Chodzi tu o Twój wiek... Szkoda młodości na użeranie się z mężem :P

Gość garsonka w kropki
nie no jasne, ze tak:) i tego Madusi i jj narzeczonemu zyczymy:) mowie tylko, ze w tym wieku ludzie jeszcze dosc czesto zmieniaja decyzje, czesciej sie wachaja, szukaja nowyc rzeczy. a przynajmniej tak bylo w moim przypadku choc to oczywiscie nie regula:)

Gość muse29
ponieważ uważam że slub niczego nie zmieni a same oświadczyny tez nie zmienia niczego

Gość garsonka w kropki
dla mnie pierscionek nie ma zadnego znaczenia, pierscionek jest symbolem ale wazniejsza jest dla mnie deklaracja niz symbol:)

mój po miesiącu powiedział , że chce być ze mną na zawsze ,że ślub dzieci blablabla. szkoda, że nie nagrałam na dyktafon :o

Gość garsonka w kropki
zareczyny na rok przed slubem?:) jasne jesli oswiadczy mi sie dzis moge miec slub za rok nie ma problemu:)

A pewnie że pierścionek ma znaczenie. Dzięki temu zyskuję jakąś tam pewność co do swojej przyszłości. Że facet myśli o mnie poważnie, a nie jak o kobiecie która jest jedną z wielu na jego drodze do znalezienia tej właściwej. I nigdy nie chodziłabym z chłopakiem powyżej 3 lat bez żadnych deklaracji. Uznałabym że traktuje mnie niepoważnie.

Gość oj dzieciuszki dzieciuszki
do piaskownicy jazda

Gość ja ciagle czekam
jak dla mnie zmienią ... chociażby prawnie :) mi czesto niezręcznie chociażby mówc: ja i mój partner ... niby moje życie się by nie zmieniło a jednak to inaczej ... piersionek to symbol i tyle, jedna z fajniejszych tradycji muse uwazaj żeby nie minęło 8 lat he he bo czmychnie ;-)

Gość ja ciagle czekam
Lily mozesz sobie gadac ... a zycie to zweryfikuje ja oczywiscie gdybym chciala slubu, to wierz mi jutro z nim ide wybierac pierscionek i pojutrze planujemy ślub ale wymuszone orzeczenie ? ble

Gość muse29
ale tani pierscionek moze byc kurcze moze i ja sie osiwadzce

Gość muse29
tego kwiata jest pol swiata wiec jak nie podoba sie do widzenia

Gość ja ciagle czekam
na miescie mówią ze dwukrotność pensji he he zartuje, to symbol

Ja nie wymuszałabym oświadczyn. Po prostu bym odeszła bo wiem że nie ma co marnować czasu na chłopaka który nie myśli o mnie poważnie.

Gość do muse29
idz pozmywaj gary chlopie, bo gledzisz tu bez sensu...

Gość muse29
no ale jak facet lawirant pierscionkiem moze zatajic swoje zamiary dwukrotnosc pensji jak zarabiam 600 zlotych miesiecznie hehheh boze to relatywnie rok oszczedzania

Gość muse29
moze i dl was gledze bez sensu ale gary czasem zmywam albo chowam do zmywarki ale to zwiazku nie ma

mój po 10 miesiącach :P strasznie mloda wtedy bylam :P to bylo 2 lata temu. Ale planujemy zaręczyć się jeszcze raz, przy świadkach.

Gość cherly
ja znowu zrobilam straszna glupote, chcialam mu na poczatku pokazac jaka jetem niezalezna i wogole i powiedzialam mu, ze nie chce ani slubu ani dzieci. kilka dni temu powiedzial mi, ze gdyby nie to, ze wie, ze nie chce wycodzic za maz to by mi sie oswiadczyl, ale zycie bez slubu tez mu nie przeszkadza:O teraz nie wiem jak mu powiedziec, ze ja tak naprawde cce slubu i oswiadczyn, nie chce wyjsc na klamczuche czy pozerke:O jestesmy ze soba 8 miesiecy

Gość esrszawianka prawdziwa
po 11 mięsiącach podobnosz tak słyszłam wedłóg jakiś tam badań że po półtorej roku spada do o 50% szansa oświadczyń. ja 21 od 26

Gość esrszawianka prawdziwa
po 11 mięsiącach mój się oświadczył ja 21 on 26. podobnosz tak słyszłam wedłóg jakiś tam badań że po półtorej roku bycia ze sobę możliwosć oświadczyn spada aż o 50%.

Gość Fisch
Dnia 27.05.2010 o 17:27, Gość esrszawianka prawdziwa napisał:

po 11 mięsiącach mój się oświadczył ja 21 on 26. podobnosz tak słyszłam wedłóg jakiś tam badań że po półtorej roku bycia ze sobę możliwosć oświadczyn spada aż o 50%.

A na prezent slubny proponuje slownik ortograficzny