Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość qrupier

wymogi sanepidu

Polecane posty

Gość qrupier

Witam. Mysle nad otworzeniem firmy dostarczajacej salatki na telefon i chcialbym robic to u siebie w domu (bez wynajmowania lokalu). Czy ktos sie orientuje czy z pkt. widzenia przepisow sanitarnych to mozliwe i jesli tak to jakie sa wymagania odnosnie kuchni? I czy do przewozu salatek wymagany jest samochod typu izoterma lub chlodnia czy to obojetne?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość sanepid
Wydaje mi się że tak, ale najlepiej będzie jak zadzwonisz do właściwej twojemu miejscu zamieszkania Wojewódzkiej Stacji Sanitarno-Epidemiologicznej -konkretnie do nadzoru higieny pracy i tam się wszystkiego dowiesz. Powodzenia

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×