Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Odrzucona

śliczna piosenka

Polecane posty

tu jest tekst: Minął jeszcze jeden dzień Ciągle jeszcze jestem zupełnie sam Jak to możliwe Że ciebie tu przy mnie nie ma Nigdy nie powiedziałaś: "Żegnaj!" Powiedz dlaczego Musiałaś odejść I zostawić mnie zupełnie samego Dzień w dzień siedzę tutaj i zadaję sobie pytanie Jak to się stało, że nie ma miłości Ale coś szepcze mi do ucha i mówi Nie jesteś sama Jestem tu przy tobie Mimo, że jestem daleko Zostanę przy tobie Nie jesteś sama Ponieważ jestem tuż przy tobie Mimo, że jesteśmy oddaleni od siebie Jesteś w moim sercu Nie jesteś sama Zawsze sam, dlaczego, och? Dopiero od kilku nocy Mam wrażenie, że słyszę cię płaczącą Prosisz mnie, bym wrócił I wziął cię w ramiona Słyszę twoją modlitwę Będę dźwigał twoje problemy Ale najpierw potrzebuję twojej dłoni Potem wieczność może się rozpoczynać Dzień w dzień siedzę tutaj i zadaję sobie pytanie Jak to się stało, że miłość odleciała Ale coś szepcze mi do ucha i mówi Nie jesteś sama Jestem tu przy tobie Mimo, że jestem daleko Zostanę przy tobie Ponieważ Nie jesteś sama Ponieważ jestem tuż przy tobie Mimo, że jesteśmy oddaleni od siebie Jesteś w moim sercu I nie jesteś sama Wypowiedz trzy słowa, a przybiegnę do ciebie Dziewczyno, ty wiesz, przybędę Będę przy tobie / x2 Nie jesteś sama Jestem tu przy tobie Mimo, że jestem daleko Zostanę przy tobie Nie jesteś sama Ponieważ jestem tuż przy tobie Mimo, że jesteśmy oddaleni od siebie Jesteś w moim sercu Nie jesteś sama Jestem tu przy tobie Mimo, że jesteś daleko Zostanę przy tobie Ponieważ nie jesteś sama Jestem tu przy tobie Mimo, że jesteśmy oddaleni od siebie Jesteś zawsze w moim sercu Ponieważ nie jesteś sama

Ja nie jestem jakąs tam straszną fanką Jacksona ale poprostu od niedawna kocham jego piosenki:)

Mnie tez ta piosenka bardzo ujeła:) Poszukaj sobie filmików z koncertów Jacksona-zawsze na tej piosence tulił się z fankami:) Kilka razy sie popłakałam przy tych filmikach

Niestety nie,bo nie przepadam za smętnymi i smutnymi piosenkami:)Ale ta mnie wyjątkowo zafascynowała:)

Tak mi teraz przyszło do głowy,ze Smile-Jacksona tez jest taka nastrojowa,fajna:)

Heal the world sliczna tak jak i Earth Song:) Michael pisał tak piękne piosenki,z przesłaniem nie o byle czym(zaznaczam,nie jestem jego fanką,bo zaraz mnie zlinczujecie,ze go chce wysławiac pod niebiosa:))