Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość need for speed

Prawo Jazdy

Polecane posty

Gość need for speed

Właśnie wczoraj zdałam prawko :D za pierwzym razem :classic_cool: Już się nie mogę doczekac jak będę śmigac 😴

Gość need for speed
aleś cyniczny ladaco :O

Gość need for speed
heloł

i co z tego że zdałeś za pierwszym razem to ciebie nie czyni mistrzem kierownicy

Gość dddddddddddddddddddddddddddd
ale masz zajebiscie ja nie moge zdac:(( przez te nerwy sie skupic nie moge a uwielbiam smigac autem a jestes chłopakiem czy dziewczyna???

Gość need for speed
a czy napisałam że jestem mistrzem kierownicy? Właśnie uważam że zdanie za pierwszym razem o czymś świadczy... po 30 godzinach na kursie bez dodatkowych godzin Dziewczyną.

Gość need for speed
ddddddddddddddd a ty chłopak czy dziewczyna?

Gość need for speed
heloł

Gość need for speed
dzięki :O

Gość need for speed
to życzę powodzenia! a w jakim mieście zdajesz?

Bytom - województwo śląskie :D, dziekuję, ale chyba marny kierowca ze mnie :)

Gość need for speed
ja też wczoraj w Bytomiu zdałam :D

Gość need for speed
jeździłam z kobietą egzaminatorem. Podobno gorsza jak faceci a jednak zdałam, także nie ma się czego bac:)

Gość i tak bedziesz miala wypadek

Gość kkkkoookkkop
need for speed a powiedz jak ci szło pod koniec kursu???Radziłaś sobie idealnie ze wszystkimi tymi parkowniami,zatoczkami,płynnością zmiany biegów i tak dale???Bo ja kkurcze kończę (zostało mi 4 godzinki) i czuję jakiś niedosyt i nie wiem w sumie czy sobie proadzę,,,, A wogóle to gratulacje!!!!

Gość nnnnnnnnnnnn
up up up

Gość need for speed
dzięki:) najmniej pewnie czułam się w prakowaniu prostopadłym a akurat to musiałam zrobic na egzaminie i zrobiłam za pierwszym razem bez korekty. Ja też przed egzaminem miałam 4 godziny jazd bo tyle mi zostało.

Gość need for speed
kocham takich ludzi co piszą i tak będziesz miała wypadek. 😴

Gość kkkkoookkkop
No ale jak sie czułaś przed egzaminem???byłaś na 100% pewna że umisz wszystko dobrze zrobić,z dynamiką,płynnie?

Gość lidia33
A ja zdałam za...6 razem :/ ale nie czuję się gorsza co do umiejętności prowadzenia od tych co zdali za 1 razem :)

Gość need for speed
nie, nie byłam pewna. Wiesz czego się njabradziej bałam? (bo słyszałam że dużo osób na tym oblewa) jak skręcasz w lewo na skrzyżowaniu ze światłami ale musisz przepuścic tych co prosto i w prawo i jak już będę mogła jechac to będzie czerwone i mi zakończy bo przejechałam na czerwonym. Ale ogólnie poszłam z nastawieniem że jak zdam to zdam a jak nie to nie. Najgorzej to się stresowac bo wtedy człowiek robi proste i głupie błędy.

Gość kkkkoookkkop
Dziękuję!I gratuluję raz jeszcze!:)

w momencie kiedy podchodziłam po raz 1 do egzaminu miałam parkowanie ukośne :D, nie zdalam bo wymusilam pierszeństwo, egzaminator byl mily, natomiast ja jeżdzić nie umiem :)

Gość need for speed
Wydaje mi się że najgorzej to mieć takie właśnie podejście, że nie umiesz jeździć. To po co idziesz na egzamin? Dokup godzin albo daj sobie spokój skoro sama wiesz że nie nadajesz się na kierowcę. Zdasz cudem a potem będziesz zagrożeniem na drodze. NIe jestem złośliwa poprostu taki jest mój punkt widzenia. Ja też nie czuję się super kierowcą bo nie można nim być po 30 godzinach na kursie.

stres mnie zje, na egzaminie robiłam błędy których nigdy nie robiłąm jeżdząc ulicą, na luku zgasło mi silnik co nigdy wcześniej nie miało miejsca, tym bardziej na łuku, a jeśli ktoś sie denerwuje podczas "egzami9nu" to co będzie na drodze podczas kryzysowej sytuacji ?

Gość qorea
a ile kosztuje agazmin? bo ja zdawalam 5 lat temu i nie zdalam od tamtej pory nie podchodzilam, bo jakos czasu i checi zabraklo i kasy tez. W sumie jezdzilam od czasu do czasu bez prawka i nie robilam bledow. Co teraz mam zrobic? musze od nowa caly kurs? czy moge za sam egazmin i tylko kilka godzin dlap rzypomnienia wykupic. Mam 760 zl stazu i chcialabym w tej kwocie sie zmiescic, bo nie stac mnie na caly kurs:(

Gość need for speed
egzamin kosztuje 134 zł. Chyba nie musisz nic dokupić, jeśli oczywiście czujesz się na siłach iść na egzamin bez wykupienia jazd czy teorii. Dla pewności możesz zadzwonić do WORD i ci powiedzą.

Gość ale psikus
A ja jutro mam pierwszy egzamin... juz robię po gaciach :D

Gość bella nova
A ja nie musialam zdawac egzaminow wogule tylko mam ze strony www.maltaid.mfbiz.com za 200 euro i jus sobie jezdze,buziaki!