Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ćmowa.

Niedawo pisałam tu, że wleciała mi ćma...

Polecane posty

Gość ćmowa.

Już drugi wieczór jej nie ma. Chyba wyleciała :D Chciałam sie pochwalić ta radosna nowiną, nie musiałam sie do niej zbliżać, sama wyprowadziła się dobrowolnie po 3 dniach. Kulturalna ćma. 😴🖐️

Gość yjtyt
siadzie ci na nosie w nosy, one wylatuja w nocy i obijaja sie o ściany, pewnie wpadla gdzies za szafke

Gość cma cmie nie rowna
he he! wlasnie przed chwila jakas cma tlukla sie u mnie o szyby :) moze to ta Twoja? :D:D ale juz jej nie ma... skonczyla marnie :D

Gość ćmowa.
Toć przecie mówie, że jej nie ma. :P Sprawdzam juz 2ga noc z rzędu i nie lata. :) Zależy jakie miasto, możliwe, że to moja. :D Nie mów, że ją zabiłaś 😭

Gość cma cmie nie rowna
a pewnie, ze ja zatluklam! :D Moj kot ja wytropil i chcial ja upolowac ale ja bylam szybsza :D A jakie wielkie bydle z niej bylo!! dopiero za trzecim strzalem padla- packa na muchy to jest to :classic_cool: z kuj-pom jestem jakby co :)

Gość ćmowa.
To musiała szybko latać, skoro z dolnosląskiego zdążyła :D ćmowy Kubica? Bidulka :( Ale jak u mnie była, to sie jej makabrycznie bałam :O Dobrze, że wyleciała.

Gość cma cmie nie rowna
ćmowy Kubica? :D:D szybsza od swiata :D A ja jej wcale nie zaluje :D taka wlochata była- fuuuuj :D

Gość hghngn
do cma cmie nie rowna swinia z ciebie! kot chcial zjesc cme a ty mu odebralas kolacje eh:(

Gość cma cmie nie rowna
szybsza od swiatla mialo byc :D:D:D

Gość cma cmie nie rowna
do hghngn--- Ty, Ty se uwazaj!! tylko nie swinia!! Licz sie ze slowami ;) :D Kot ma swoje zarcie w miskach i glodny nie chodzi! A ze obzarty jest, to co innego! A ja nie pozwole, zeby pozarl na zywca jakies wlochate stworzenie :D:Da pozniej przyszedl do mnie i pysk wycieral o moj polik ]zly]

Gość cma cmie nie rowna
😡😡😡

Gość cma cmie nie rowna
Draż. a Ty co sie tak szczerzysz, he? :D:D

bo piszecie fajnym dowcipnym językiem i się śmieje :D:D:D:D:D:D

Gość gfhgh
a mi kurwa 2 dni temu wleciala cma wielka wlochata do pokoju i do tej pory boje sie wejsc:( spie w 2 i nie wiem co zrobic:( pewnie gdzies lazi za lozkiem i czeka az sie poloze:( Czy po tygodniu zdechnie w moim pokoju?

Gość cma cmie nie rowna
do gfhgh a skad jestes? jakby co, to moge Ci podeslac zestaw do utylzacji ciem, w postaci: kot+ packa na muchy- kot do zwrotu, packa niekoniecznie

Gość cma cmie nie rowna
ja juz udaje sie na spoczynek ale jakby co to jutro tu bede. jak sie zdecydujesz, to daj znac :) Aaaa, jakby co pierwszy taki zestaw gratis no to baj baj maszkary ;)