Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaabbbbccccc

ciezarna w McDonald

Polecane posty

Gość aaabbbbccccc

widzialam taką jedną i mialam ochote tacke z jedzeniem wywalic jej na leb. jak mozna jest takie gowno bedac w ciazy:/

Gość MonikaKow
Normalnie. Od czasu do czasu jeśli ma się taką zachciankę to można zjeść. Bez przesady - ciąża to nie choroba.

Gość fuuuuuuuuuuj
Ja tam nie wiem, jak w ogóle można jeść ten shit o terminach przydatności do spożycia liczonych w latach. :O Przecież wokół McD śmierdzi na dziesiątki metrów.

Gość Komu smierdzi
to smierdzi ,co Cie to obchodzi kto ,gdzie jada,ale Ci sie nudzi masakra!!!!

Gość aaabbbbccccc
bo pozniej czytam na forum jak sie kobiety zala ze w ciazy przytyly po 30 kilo i teraz nie moga tego zrzucic. trzeba nie chodzic po fast foodach i opychac sie tym zarciem ktore nie jest wogole wartosciowe juz lepiej samemu sobie w domu zrobic hamburgera a nie objadac sie fytkami smazonymi setny raz na tym samym oleju

Gość Komu smierdzi
To prawda,ale jak kobieta ma ochote to raz najakis czas nie zaszkodzi.Cyba,ze jada w nich codziennie!

Gość sdftyguhj
to jak juz sie che czegos nie zdrowego to lepiej isc na pizze niz do macka pracowalam tak i widzialam jak to robione jest w zyciu juz tego nie tkne:/ to niemal jak zielone kurczaki w marketach na grilu

" aaabbbbccccc bo pozniej czytam na forum jak sie kobiety zala ze w ciazy przytyly po 30 kilo i teraz nie moga tego zrzucic. trzeba nie chodzic po fast foodach i opychac sie tym zarciem ktore nie jest wogole wartosciowe juz lepiej samemu sobie w domu zrobic hamburgera a nie objadac sie fytkami smazonymi setny raz na tym samym oleju " kolejna sfrustrowana, ktora najlepiej wie jak, i od czego tyje sie w ciązy :P

Gość aaabbbbccccc
byłam 2 razy w ciąży więc pojęcie jakieś w tym temacie mam. Przytycie 30kg w czasie ciąży zdrowe nie jest i najczęściej spowodowane jest złą dietą kobiety ciężarnej.

nie mowie, ze nie ja jestem w 32 tc i przytyłam juz 15 ale nie dlatego, ze "sie obżeram jak świnia" ale dlatego, ze bardzo spuchłam. Ale przecież nawet nie ważne jest ile mam cm wzrostu:D inaczej wygląda kobieta przy wzroscie 160cm ktora przytyje 15 kg w ciagu pol roku a inaczej wygląda kobieta majaca 177 cm przytyjąca tyle samo.

ja nigdy nie stołowałam sie w MCDonaldzie, a w ciązy na sama myśl o tostach i kanapce "kurczak po grecku" - jakaś taka sezonowa - miałam ślinotok. Jadłam na co mialam ochotę - przytyłam 14 kilo. Zawsze najmadrzejsze sa te, co jeszcze w ciązy nie były.... Nikt mi nie powie, że w ciązy sie pasą - jedne tyja mniej, inne więcej - jedzenie ma na to mizerny wpływ.

Gość aaabbbbccccc
15 dodatkowych kg to nie 30! Dziecko, wody plodowe, macica, piersi, zatrzymana woda w organizmie to jakies 10kg które traci sie na wstepie reszta to tluszczyk. 5kg tluszczu to pikus w porownaniu z 15-20kg! nawet wysoka kobieta jak przybedzie tyle na wadze bedzie w stanie to spokojnie zaowazyc. nalezy pamietac ze kobiecie ciezarnej przypisuje sie 300dodatkowych kcal dziennie to nawet nie jest woreczek ryzu! nalezy pamietac ze 4tys nie spalonych kcal to az pol kilo tluszczu! kazdy kilogram w ciazy ma gdzies swoje korzenie

Ja przez pierwszy trymestr w sumie jedyne co moglam jesc to chicken premiere z frytami :-) oczywiście nie codziennie ale raz w tyg :-) potem jakoś mi przeszło,ale ciagle mam ciagotki do mcwymiota ;-) albo na takie knajpowe jedzienie :-) a w ogóle to uwielbiam wszystko co jest tak ostre ze aż mi łzy z oczu lecą :-) termin mam na 25.07 i jestem już 19 kg na + ale mam to w doopie :-)

moja kolezanka tez chodzila do mc donalda.tez wydalo mi sie to dziwne jakos nie pasujace, ale sam lekarz tu w niemczech mowil ,ze nie trzeba sobie odmawiac rzecyz, ktore normalnie bys jadla...tak samo alkohol w umiarkowanych ilosciach. chociaz w polsce chyba wszystkiego zabraniaja... a tak poza tym to w niemczech robili badania dotycz. mc donalda i wyszly bardzo dobrze!!!wszystko jest wysokiej jakosci,a nie tak jak my sobie to wyobrazamy serio!!

Gość bez jaj proszę
nie jadłam psiego żarcia, a przytyłam 27 kg po porodzie i karmieniu piersią schudłam do 50 (czyli do swojej wagi) w 6 miesięcy

aaaaaaaabbbbbbbbbbbccccccc - ale są dziewczyny które wcale wiecej nie jedzą, a mimo to tyją 30 i wiecej kilo- często puchna itp. Na to nic nie poradzisz. A ja żarłam i zre jak świnka....(karmie 9 miesiąc) i waga jak sprzed ciązy, nawet celullit zniknął.

Tez nie mieszkam w PL i jakoś nie mieliśmy tu w NO afer nt McDonalda...ze syf albo bakterie jakieś :-) wiec luzik :-) ciąża to nie choroba,skoro ma się ochotę to trzeba się zadowolić bo odmawiając sobie cierpimy jeszcze bardziej :-P ja przy wzroście 170 i wadze 92 kg wyglądam na tyle dobrze,ze się siebie nie wstydzę i to chyba jest najważniejsze nie :-)

Gość aaabbbbccccc
polska to nie niemcy niestety. ile rocznie knajp sie zamyka bo nie spelniaja one minimow sanitarnych. niestety daleko nam do tamtejszych standardow. jesli jedzenie jest faktycznie swierze to mozna jesc niestety u nas panuje zwyczaj podawania wszystkiego co najgorsze bo poprostu jest najtansze i mozna na tym jak najwiecej zarobic dlatego dziwie sie ze kobiety chodza do mc syfu.

Gość aaabbbbccccc
nie tylko mc donald tuczy jest bardzo duzy wachlarz rzeczy wysoko kcal i ciezko strawnych ktoe powoduja tucie jeszcze jak ktos ma sklonnosci do dodatkoych kg to tym bardziej powinien sie pilnowac

hm abc a skad takie dane nt masowego zamykania knajp i nieswiezych produktow w polskich knajpach? czyzbys rozglaszala jakies nieprawdziwe plotki bo "wszyscy tak mowią" ?

Gość aaabbbbccccc
nie. 1. telewizja - wystarczy ogladnac wiadomosci czy inne programy informacyjne. w kazde wakacje pare razy slyszalam o przypadkach zamykania knajp ze wzgledu na samo jedzenie jak i warunki sanitarne 2. pracowalam w gastronomi, dorabialam na kuchni i nie bylo mi obce przerabianie przeterminowanego jedzenia 3. kilka lat wstecz bylam hostessa i widzialam co robi sie na zapleczach supermarketow, zielone kurczaki na ruszt, pokrojone wedliny, sery ktore spadly na podloge odkladalo sie na lade i sprzedawano, zgnile salaty obieralo z popsutych listkow i pakowano od nowa itd poza tym nie raz na samej promocji/degustacji mialam juz dzien dwa przeterminowane produkty

Gość aaabbbbccccc
zapomnialam dodac jeszcze : opinie znajomych pracujacych tak samo w knajpach, estauracjach, pubach. nie raz sie gadalo co kto musial podac a co nie bylo najlepszej jakosci i swierzosci

Gość aaabbbbccccc
wszędzie można dostać ale lepiej zmniejszac ryzyko zjedzenia czegos popsutego, przeterminowanego, niezdatnego do spozycia. nie tylko ze wzgledu na dziecko ale i i wlasne zdrowie choc i tak zoladek czlowieka jest w stanie wiele zniesc

Gość paula jak maly
odwrocil sie?

ja podczas ciąży raz byłam w KFC, bo jak zobaczyłam Twistera to nie mogłam się opanować żeby go nie kupić :) I co? Też ktoś mógłby pomyśleć, że jestem tam codziennie i żywię się tylko takim żarciem, a to nie prawda. Może tak samo było w przypadku kobiety którą w McD widziałaś,.

Gość jestem w 36 tc
E tam autorko, co ty tam wiesz :P Ja tam tez od czasu do czasu lubie zjesc takiego obrzydliwie duzego tlustego cheesburgera i juz :) Na szczescie nie zdarza sie to czesto, ale zdarza sie i wtedy sobie nie odmawiam :) Czy to codzinnie musi byc topik o pouczaniu przyszlych mam co maja jesc, jak maja zyc i wytykanie im kg? Co to kogo obchodzi czy cezarna przytyla 5 czy 35 kg? To chyba prywatna sprawa kazdej z nas, co?

Gość dwa razy w zyciu byłamw Macu
raz jakieś 5 lat temu, i drugi raz wczoraj, może to mnie widziałaś? :D

Gość mala222
McDonald's to gówno.

Gość bonkafen
hej, moj facet pracuje w McDonaldzie, szczerze mowiac, kiedys bylo to smietnisko, stare gowno i inne, ale teraz poprawily sie standardy, on pracuje na kuchni wiec wie, jak sie to wszystko przygotowuje, jesli cos jest zawiniete juz w papierek i nikt tego nie kupi w ciagu 3 minut, to jest wyrzucane na smietnik i tyle. Wszystko swieze i dobre. Poza tym w ciazy ma sie rozne zachcianki, nawet na MacDonalda.