Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak mi nudno

sa tu jakies pracujace mamy?

Polecane posty

Gość jak mi nudno

i do tego w tej chwili w pracy :-)?

Gość tajemnicza098
tak jestesmy w pracy ale w domu przy dzieciach:)

hej ja tez teraz jestem w pracy i to do 16,30 bede, jest mi dzis nudno ale umairkowanie juz sporo zrobilam, chwilowo nic nei robie wanego :)

Gość jak mi nudno
ja wiem, ze w domu przy dzieciach roboty jest mase, ja uciekam do pracy zeby odpoczaac :D

Gość do tajemniczej
tu chyba nie o taka pracę chodzi.:P

tez jestem w pracy :) a mała z babcią. do 16 tej...

Gość ja sie nudze
przwrwa na lunch :) mozna pisac :) hop hop, mamy pracujace, jest tu jeszcze ktoras?

Gość ja sie nusze
mysza, ale ty widze czuwasz?

Gość he he he he
ja też pracująca, ale idę dziś na nockę. tyle że w mojej pracy nie ma mowy o odpoczywaniu i to bite 12h ;) ale cóż, pracować trzeba , z wielu względów.....

Gość ja sie nudze
w mojej normalnie tez nie ma... dlatego jak jest to nie wiem co ze soba zrobic....

ja czuwam, mialam jedno spotkanie i znow sie nudze :/ nie ma kasy nie ma reklamy :/

u mnie niekiedy jets tak ze nei wiem w co rece wlozyc a niekiedy tak jak dzis i ostatnie dni - wakacje i nie ma co robic :/

Gość he he he he
ja pracuję na OIOM-ie i zawsze jest pełno roboty - nie ma przestojów, z powodu braku kasy klientów :p

no moi klienci kase raczej maja tylko moja firma nie bardzo w wakacje chce wydawac na reklame kase :/

Gość ja sie nudze
no wlasnie... wakacje... myslalby kto ze ludzie mniej choruja w wakacje... no i tak..probek nie ma, hodowle nakarmilam, artykuly przeczytalam, a tu dopiero 12.... mam nadzieje ze wszyscy sa tak zanudzeni ze nei zauwaza jak sie iscie po angielsku urwe :D

Gość ja sie nudze
na OIOMie to rzeczywiscie masz urwanie glowy... i zapewne Ty w pracy nie odpoczywas :D

u mnie wszyscy się urwali (tzn szef sie urwał a reszta ma urlop) i siedze sama jak kołek

a ja sie nie moge urwac :/ bo musze karte odbic o 16,30 i na dodatek moi wspolpracownicy tez nie sa zbytnio zajeci :)

ja sie pewnie urwe chwile wczesniej no ale bez przesady wpół do drugiej nie uciekne :P

to ja sie zaczernie :D bo mi sie nie chce ciagle wpisywac od nowa na pomaranczowo :) to ja sie nudze - dla wyjasnienia a o wyrwaniu sie z pracy marze jescze z dwoch powodow: zapomnialam jedzenia i pieniedzy :( i bidula gloduje na kawie i wydzialowych herbatnikach a w domu jakby przeszedl tajfun, jakbym wczesniej poszla, to zdazylabym ogarnac, zanim zywioly odbiore od opiekunki :)

no to wspolczuje ja mam zawsze w szafce jakies schowane zarcie dlogoterminowe no i w kawiarence daja na kreche wiec.. mozliwosci duzo nawet jak nic z domu nie zabiore

Ogolnie, temat mial zaistniec po to, zeby zadac pytania - jak radzicie sobie z codzinnoscia i nawalem obowiazkow? Ile czasu, tak realnie, spedzacie uczciwie bawiac sie z dziecmi? Kiedy sprzatacie/gotujecie/pierzecie? Macie czas na cokolwiek jesczze poza obowiazkami?

to ja Ci odpowiem :) bawie sie z dzieckiem glownie w weekend, a codziennie okolo godziny plus to co sie bawie pomiedzy szykowaniem prania, zakupami itd.. porzadki radykalne robie w soboty zawsze, na co dzien tylko to co trzeba, zakupy 2 razyw tyg wyjazd do amrketu kolo 18tej, gotowanie to zalezy czasami ja czasami maz gotuje, a czasami nic nei gotujemy, jemy w pracy; pranie w pt wieczorem z reguly, generalnie jest trudno ale bylo wiele trudneij do konca czerwca keidy bylam w domu sama bo maz pracowal daleko, kazdy dzien jest inny, niekeidy trzeba cos gdzies zalatwic po pracy to jedziemy razem, niekiedy siedzimy w domu i sie bawimy :)

o, dzieki mysza, bo juz myslalam ze sploszylam wszystkich :) To widze ze rozwiazania podobne, z tym ze mnie i tak na wszystko brakuje czasu... i ciagle mam wrazenie, ze ile bym nie sprzatala, ciagle jest duuuzo do zrobienia (a od pedantki mi daleko) a kosz do prania mamy zaiste magiczny - ile by nie wyjmowac, ciagle jest pelen...

witam mamuśki pracujące :) Ja mam w domu 2 berbecie i też idę do pracy odpocząć :D Czasem mi głowa pęka :)