Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kamil wysoki

Kobieta? Do 170

Polecane posty

Jestem wysokim facetem, mam 190 cm wzrostu. I poziagają mnie kobiety tak do 170. Idealny wzrost dla kobiety to moim zdaniem 162-170. Te wyzsze, powyzej 170, sa wedlug mnei aseskualne, nie pocoągają mnie fizycznie. Jak taka ubierze szpilki, to wygląda jak facet, jest męska i kwadratowa. A już nawte bez szpilek taka wysoka jest aseksualna a co dopiero w szpilkach. Jak ubierze mini to też, nogi jak słupy telegraficzne. Najpiękniejsze są kobietki średniego wzrostu, tak jak pisałem do 170. A modelki? Dla mnie są aseskualne, ale modelka nie musi być seksi. Modelka to inaczej wieszak na ubrania, ale seksapilu nie ma za grosz. I jak taka wysoka utyje, to będzie jak szafa trzydzwiowa, wielka, potęzna, jak z taka się kochac? Ja lubie trzymac kobiete w ramionach i nosic na rekach.

Gość no prawdziwy elaborat
:classic_cool:

Gość autor specjalnie
załozyl konto by to napisać?:D cos mi sie wydaje ze to nie pan Kamil wysoki tylko pani Kamila niska! :P:P:P:P

Gość jsncosix os
wysoka kobieta przy wysokim mężczyźnie wcale nie wygląda a seksualnie. Raczej śmiesznie wygląda ta niska - jak dwa Michały.

tez uwazacie , ze jestem meska za bardzo? :( chociaz teraz przytylam troche i wygladam wedlug autora jak szafa trzydrzwiowa :(

Gość Caroyna
tak czy siak, jesli ktos się tu załapał, to nie załapie się w innym temacie :classic_cool: proponuję, zebyśmy wspólnie skoczyli

szlag, to ja pisałam...chyba jeszcze pijana jestem :O ruska wódka to zabójstwo

Nie mowie ze lubię niskie kobiety tylko średnie. !62-170 to jest wzrost średni dla kobiety a nie niski. Sam mam 190 i mam wielu kolegów mojego wzrostu i każdy ma laskę taką do 170. Wysokie kobiety częściej zostają pannami.

10:11 [zgłoś do usunięcia] jsncosix os wysoka kobieta przy wysokim mężczyźnie wcale nie wygląda a seksualnie. Raczej śmiesznie wygląda ta niska - jak dwa Michały. Dokladnie, dlatego ja (164cm) preferuje Panow ok. 170-175 cm :)

Kredki, to skoro tylko my zostałyśmy, to nie ma co skakać :classic_cool: przejmijmy władzę :)

Nie mowie ze lubię niskie kobiety tylko średnie. !62-170 to jest wzrost średni dla kobiety a nie niski. Sam mam 190 i mam wielu kolegów mojego wzrostu i każdy ma laskę taką do 170. Wysokie kobiety częściej zostają pannami.

Gość pan wysoki michał
preferuje kobiety które bez klękania go zadowolą :)

Nie wiem czy zauważyliście, ale jedziecie po mnie. To, ze mam 161 nie oznacza, że jestem jakimś trollem Radzę Wam milczeć, bo powyrzucam resztę za okno :P

lol jeśli to czy będziesz czy nie z dana dziewczyna zależy od jej wzrostu to lepiej dla dobra kobiet zostań starym kawalerem... a poza tym co będzie jeśli spotkasz fajną kobietę a będzie miała 171 cm skreślisz ja od razu?

własnie to jest durne, to licytowanie się :O dajcie ludzie spokój!!! wezcie sobie skoczcie :classic_cool:

Gość zastanawiajace
Dziwne to, ze wysokie z góry zakładaja, ze wszystkim musza się podobać i kazdy o nich marzy. Inaczej ma kompleksy. :o

Gość jdvksbdvajdhbvjasdbvh
moze i jestes wysoki.... ale jaka masz figure? chudy gruby? przy kosci? wiesz ze wielu faceow ze swoim wysokim wzrostem wygladaja komicznie :)))))

on lubi jak dziewczyna żeby dać mu buziaka w policzek musi podsuwać sobie krzesełko żeby dosięgnąć:P:P