Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kamil wysoki

Kobieta? Do 170

Polecane posty

170 to jest wysoki wzrost dla kobiety, wszystko powyżej to juz wygląda żle. Po prostu mnie takie laski nie podniecają, są antykobiece. Tak samo jak nie lubię lasek z krótkimi włosami, bo tez są antykobiece. Ja mówię tylko o swoim guście.

Gość kjbzskhbv
mysle ze faceci wola wlasnie takie mniejsze kobiety bo wyzsze ich pzrerazaja i glupio sie przy nich czuja kobieta czy ma 170 cm czy ponad czy 160 czy ponad moze wygladac sexy

Jeszcze tu siedzą...trzeba ich wypchnąć! Najpierw na balkon...później już będzie z górki ( a raczej z wysokości) :classic_cool:

a ch.u.j ci na grób pajacu:P lub sobie co chcesz:D

autorze - jaaaasneee jestem żyrafą i zostanę starą panną do końca życia :classic_cool:. Dziękuje że mnie uświadomiłeś. Och :( gdybym tylko miała to 169 :P Chcecie mnie wypchnąć? ;) A zapowiadał się taki piękny dzień :P

Gość zastanawiajace
Kamil tak trzymaj i nie daj się tyczkom, które myslą, ze moga mieć kazdego. :classic_cool:

dobra :classic_cool: kto pierwszy chce przeżyc największą i zarazem ostatnią przygode w życiu? :classic_cool:

Dla mnie u kobiety liczy się wszystko razem, nie tylko wzrost i wygląd. Ale pierwsze wrażenie tez się liczy, kobieta musi mnie kręcić żebym się zainteresował. Oczywiście podałem orientacyjny przedział wzrostu, co nie oznacza ze skreśle kobietę która ma np 171. Ale sa różne gusta. Niektórym podobają się grubsze kobiety, ja lubię szczupłe. Dlugowłosa, szczupła, do 170 to mój ideał.

Gość bblank1
Szczerze to strasznie podobają mi się wysokie kobiety i nie rozumiem jak mogą być dla kogoś z moim wzrostem bo mam 191 cm aseksualne. Z resztą zobacz facet nawet w tańcu lub przy patrzeniu na siebie przy obejmowaniu kobieta niższa ma z tym problem z resztą nie tylko ona bo ja też. Wolałbym mieć wyższą ale mam teraz taką o wzroście do 170 i ją kocham więc wzrost mi nie robi;p

Gość no to teraz powiedz nam autorz
jak długo jestes singlem? od zawsze? :D:classic_cool:

Gość jhvsdhjcv
a co on moze sie dac albo nie dac... mam faceta ktory ma ponad 190 a ja mam 175. Mysle ze wysoki kamil powinien miec malutka panienke najlepiej taka ze jak bedzie stala zeby robila mu loda na stojaco wtedy bedzie taka sexowna i tylko na rekach ja bedzie nosil :)))))

No to ja tez się wypowiem w tym arcymądrtym temacie : Facet (czytaj kamil) o wzroście 190 jest aseksualny, bo stanowczo za wysoki. Tyczka do fasoli, ot co. :P

ejj juz zaczynam sie zalapywac - szczupla , dlugowlosa. tylko ten wzrost :P ale i tak Cie nie zechce :P

taka kobieta o wzroście 175, jak ubierze buty na obcasach, to juz wogóle masakra,będzie miała 185 lub 190 czyli tyle co ja , czułbym się ze idę z facetem. A w tańcu taka duża kobieta tez nie wygląda dobrze. A szipleczki u dziewczyn uwielbiam, wyglądaja słodko, ale jak juz mówiłem przy wzroscie 175 kobieta nei powinna ich juz nosić bo to wygląda po prostu żle.

Carolyna bierz karabin w dłoń i strzelaj...tak będzie szybciej! Nie uwiniemy się z tą robotą do jutra jak tak będą przeciągać :classic_cool:

czekam cierpliwie na temate 'Mężczyzna? tylko do 185' :classic_cool: dawajcie, bo niedługo wychodzę:D

naboje się skończyły, wczoraj musiałam z rodziną pewną sprawę załatwić :D

Kobieta 178, krótkie włoski, obcasy 10 cm zeby miala te 188- to faktycznie kwiat kobiecości i taka panna jest bardzo seksowna a jeśli na dodatek ma numer buta 40 lub więcej, to taka nózka jak kajaczek jest super kobieca ;)

dopinguję :classic_cool: przypomniał mi się czyjś podszyw...że coś tam....'co roku przybywam na zjazdy ludzi karłowatych, by choć przez chwilę poczuć wyższość':D tu by się przydał ten podszyw:P

dobra, ja spadam!!! btw, przyznam się do wzrostu...mam 165... bardzo źle wygląda ta 6 koło 5, nie? nie mogę na to patrzeć, skaczę do zobaczenia :classic_cool:

"170 to jest wysoki wzrost dla kobiety, wszystko powyżej to juz wygląda żle. Po prostu mnie takie laski nie podniecają, są antykobiece. Tak samo jak nie lubię lasek z krótkimi włosami, bo tez są antykobiece. Ja mówię tylko o swoim guście." To ja też wypowiem się o swoim guście. Nie lubię wysokich facetów, zwłaszcza szczupłych, bo oni po prostu wyglądają komicznie. Idzie taki ulicą, wszyscy o głowę lub nawet dwie niżsi. Wchodzi do sklepu - normalnie schylic się musi, bo drzwi za niskie zrobili. Ja, mająca 170 cm wzrostu, wolę facetów do 180, góra do 185.