Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość o.n.a ona wtulona

kiedy ruchy dziecka?

Polecane posty

Gość o.n.a ona wtulona

nie kopanie, a ruchy, uczucie, ze w brzuszku cos rosnie.. cos sie zmienia?

Gość uuuuuuppp

Gość 131223
20-22 tydz... w moim przypadku

Gość ona wtulona
a ja gdzies czytalam, ze ktos tam czul juz w 8-9 tygidniu. ale niekopanie czy cos,tylko te uczucie ze w brzuszku cos sie rozwija, rosnie..

Gość glupota
nie jest mozliwe poczuc w 9tc

Gość ona wtulona
moze :P a czy w czasie ciąży mozna miec okres/plamienie/krwawienie, nazwijmy to jak kto woli.. krotsze, mniej obfitsze.. ale z paroma skrzepami.. ? w czwartek jestem umówiona do gina. robilam miesiac temu dwa testy, wyszly pozytywnie, ale ta druga kreska baredzo blada.. piersi bolą juz bardzo dlugo.. okolo dwoch miesiecy, brzuszek, apetyt, zawroty itp..

ja nie mialam, mam natomiast upławy....teraz mniejsze, ale są... Gratulacje i powodzenia;)

Gość aaaaaa u mnie
u m,nie czuć było takie smyranie ok 18 tyg, ale rzeczywiste ruchy to tak ok 23 ale takie mega ruchy to 28 tydz i do teraz (38tydz)

Gość ty lec
od razu do lekarza skoro masz jakies plamienie to moze byc cos groznego jesli jestes w ciazy

Gość ona wtulona
tak, wiem, dlatego ide. myslalam sobie.. ze wyszla ta blada kreska.. dostalam okres.. krotszy to lepiej dla mnie, to nie jestem w ciazy, tylko te piersi i humorki zastanawiajace..

Gość anabolik
a aa

ja od 3 dni czuje ruchy a jestem w połowie 18 tyg:) W ciazy nie powinno byc zadnych krwawien ja tez miałam 2 kreske blada i na poczatku plamiłam ale gin mi luteine przepisał i przeszło

ja czułam pierwsze ruchy około 16 tygodnia ciąży. Nie było to żadne smyranie, bulgotanie itp., tylko lekkie kopniaczki, a właściwie puknięcia :) Około 18 tc były już na tyle wyraźne, ze mąż kiedy kładł rękę na brzuchu wyraźnie je czuł :)

a co do plamień i krwawień to zawsze natychmiast trzeba się skonsultować z lekarzem, bo w zdecydowanej większości to nic dobrego