Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niestety jestem

Do osób ćwiczących

Polecane posty

Gość niestety jestem

Gość niestety jestem
na siłowni. Od 4 miesięcy trenuje na siłowni, mam ustalony przez trenera plan wg. którego ćwicze. Wpierw robie rozgrzewkę na bieżni jakieś 20 minut i 20 na rowerku. Od samego poczatku ważę sie np. na piewszym ważeniu miałam masę tłuszczu w kilogramach 18,58 , natomiast beztłuszczową masę ciała {kg} 44,82. Wiadomo każda grupa wiekowa ma podaną normę w jakiej powinna sie mieścić. Wg. mojej grupy na początku miałam o 1,80 kg za dużo tkanki tłuszczowej. W ciągu 3 miesiecy udało mi się zrzucić 700 g. tkanki tłuszczowej (wiem że to nie jest duzo).Masy mieśniowej tez troche mi przybyło :). Przy ostatnim ważeniu załamałam sie ponieważ przybyło mi znowu tkanki tłuszczowej 200 g. i niestety zmniejszyła mi sie masa mięśniowa:(. Mam jej mniej niż przed ćwiczeniami (4mieś. temu):( Co do planu treningowego wpierw robie rozgrzewkę na bieżni jakieś 20 minut i 20 na rowerku. Dodam że ćwiczę 3 razy w tyg. Nie wiem czym jest spowodowana utrata masy mięśniowej, może ktoś mi to wytłumaczy co mam robić zeby były jakies efekty. A moze za dużo ćwicze na bieżni i rowerku ( bardzo lubię :))Już sama nie wiem Mam 1,70 wzrostu i waże 62 kg.

Gość niestety jestem
proszę o pomoc

Gość dddddddddd
Tylko biegasz, czy masz normalny trening przyrządowy na siłce?

Gość nietety jestem
mam plan na wszystkie partie ciała, bieznia i rower na rozgrzewke i po ćwiczeniach.

Gość dddddddddddd
Możesz dostarczać organizmowani: 1. za mało kalorii i spalasz mięśnie 2. dostarczas za mało białka - głównego budulca mięśnia 3. przetrenowujesz się (skutek taki jak wyżej - ubytek włókien mięsniowych) Ile razy w tyg. trenujesz?

Gość dddddddddddd
Możesz dostarczać organizmowani: 1. za mało kalorii i spalasz mięśnie 2. dostarczas za mało białka - głównego budulca mięśnia 3. przetrenowujesz się (skutek taki jak wyżej - ubytek włókien mięsniowych) Ile razy w tyg. trenujesz?

Gość dddddddddddd

Gość dddddddddddd
no i możesz mieć źle ułożony trening - to kolejna możliwość

Gość niestety jestem
Trenuje 3 razy w tyg. dodam że oprócz tego chodzę na AbS i taebo. Moze powinnam zrezygnowac z tych zajęć?

Gość karton z blachy
trening ,treningi ,a co to??

Gość zapasy na wesoło
zapisz sie na bjj

Gość nietety jestem
Staram się jeść około 5-6 posiłków dziennie. Na śniadanie kanapki z wędliną sałata i itd. Po około 2 godzinach jem jogurt naturalny z płatkami. Na obiad zalezy ryz, makaron, ziemniaki do tego filet z kurczaka lub inne mięso. Po 2 godzinach znowu jogurt z płatkami. Na kolację kanapki z tym samym co na sniadanie. nie wiem co powinnam wprowadzić do swojej diety.

Gość niestety jestem
co to jest bjj?

Gość ddddddddddddd
proponuję odżywkę białkową - oże nawet garniera, czyli np. rano garnier, po treningach samo białko (zhydralizowane nejlepiej) i powinno być ok.

Gość niestety jestem
A czy nie uważasz że przesadzam z bieżnia i rowerkiem? Spróbuje z tą odżywką, a ie kosztuje?Juz sam karnet jak dla mnie jest drogi i do tego jeszcze odżywki. Nie możne ich zastąpić naturalnym sposobem

Gość niestety jestem
Kurde jestem po siłowni zjadłam serek twarogowy i fileta z kurczaka. Pytałam w sklepie o odżywki białkowe najtańsza kosztowała 81 zł. Masakra Jest coś tańszego dla kobiet Podajcie firme proszę

Gość niestety jestem
prosze kobietki i faceci którzy ćwiczą na siłce doradzcie coś:)