Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bonnie Blue

Problem z wyluzowaniem

Polecane posty

Od zawsze miałam problem z wyluzowaniem się przy facecie który mi się podoba, znamy się 1,5 , a ja nadal sobie cenzuruję. Między nami jest 12 lat różnicy wieku, nie wiem, jak mam się przy nim zachowywać, czy tak jak zwykle na wesoło, opowiadać o wszystkim i o niczym, czy być poważna i rozsądna. Zawszę mogę mu powiedzieć wszystko, ale jakoś nie umiem, zastanawiam się zaraz co sobie pomyśli, że zachowuję się jak dziecko czy coś podobnego i w gruncie rzeczy zawsze jestem trochę spięta, czy aby nic nie palnę...on ma 31 ja 19. A jeśli wyluzować to jak?

Powiem tak.. zacznij zachowywać się naturalnie - albo on to zaakceptuje i będziecie razem albo się rozstaniecie - lepiej teraz niż później ;) W innym przypadku to udawabie kogoś kim nie jesteś Cię zmęczy za parę lat.. i tak się rozstaniecie - mówię Ci to z autopsji bo moja dobra znajoma miała identyczną sytuację tylko on był starszy o 15 lat ;)

do Predatorki dla ścisłości ja nie lecę na kasę, a on na moją dupę, nie chodzimy do łóżka, a ja nic od niego nie biorę z rzeczy materialnych, teraz się poznajemy, służy mi rada i pomocą, dlatego chciałabym być sobą i zachowywać się naturalnie i z luzem.

Dziękuje Aniu, ale to właśnie problem też stanowi sztuka wyluzowania się, bo jakoś nie mogę przestać o tym myśleć w trakcie przebywania z nim, tak bardzo bym chciała a nie wiem jak się do tego zabrać.:/

No ale sam fakt że nie potrafisz się przy nim wyluzować juz za dobrze nie świadczy :O nie wiem co Ci poradzić... jeśli się nie czuje dobrze i swobodnie w czyimś towarzystwie to nie ma mowy żebym mogła sie z kimś takim związać.. może potrzebujesz czasu.. musisz lepiej go poznać.. sama nie wiem..

Bonnie Blue (mleczna_czekolada20@op.pl) Przystojni też się żenią i mają okropne żony czytaj brzydkie do tego często wredne. moze to jest problemem???

Gość joozio
po prostu lecisz na starszych. myslisz ze sa super madrzejsi i pewniejsi. dlatego nie mozesz wyluzowac. jak sie przekonasz, ze 30latek nie wiele sie rozni od np. 22 latka to wyluzujesz. tylko czy wtedy bedzie ci sie podobal?

Gość pierdupierdubędziesmerdu
Cześć ania1311 ....mam dziś na Ciebie chrapkę!!!!!

Bonnie Blue (mleczna_czekolada20@op.pl) do Predatorki dla ścisłości ja nie lecę na kasę, a on na moją d**ę, nie chodzimy do łóżka, a ja nic od niego nie biorę z rzeczy materialnych, teraz się poznajemy, służy mi rada i pomocą, dlatego chciałabym być sobą i zachowywać się naturalnie ... ojejjjj dziecinko spokojnie..... a gdziez to ja napisałam,o tym wszytskm o czym ty tak sie szeroko rozisałas... ojjj nie tlumacz sie.... to przejaw ogromnej nadinterpretacji z twojej strony :))) no ale jak to mowia... uderz w stol, a... itd;)))) hahha

Aniu, gdybym nie chciała się wyluzować, to sama bym odeszła i nie próbowała, ale chcę tylko chcieć a móc, to niestety różne sprawy. Zależy mi na nim mimo różnicy wieku rozumiemy się dobrze i wiele nas łączy, tylko właśnie taka cenzura na dłuższą metę jest nie do wytrzymania, jak już słusznie zauważyłaś.

Gość joozio
Ja jestem 22 latkiem.Robię sobie laskę siedząc po turecku. Mój związek z samym sobą mi odpowiada.Jestem ze sobą już 22 lata i całkowicie się akceptuję. Pełen luz....

Nie jestem brzydka, raczej przeciętna i on też, a co do tamtej wypowiedzi to chodzi o to, że bywa i tak jak napisałam, a nie że tylko kobiety wybierają brzydszych. Fakt Predatorko za dużo myślę, za mało robię i może dlatego jestem przy nim spięta.

Gość joozio
musisz spojrzec na niego z drugiej strony. jak na zwyklego osobnika a nie prubowac dokoptowac sei do jego poziomu, jaki sobie wymarzylas. zachowuj sie naturalnie przy nim, bo jak nie teraz to kiedy? za 3 lata macie sie rozstac bo okaze sie ze jestes inna?

on zapewne jest wredny i zadna rownolatka nie mogła z nim wytrzymac.. więc sobie przydruchal maturzystke:))) moja droga badz czujna:)))) jak wazka;)))

Nie wiem co Ci doradzić... nie spinaj się przy nim, nie waż każdego słowa... jak masz ochotę na opowiadanie głupotek to rób to... staraj się nie reżyserować waszych spotkań... trudno tu coś poradzić, naprawdę - ale powodzenia Ci życzę ;)

Gość joozio
Bonnie Blue ..ja jestem bardzo szczery a to ludzie powinni szanować.

Może i nie mogła z nim żadna wytrzymać :) ale mi pasuje, no i jestem czujna, nie dam się oszukać

Gość pierdupierdubędziesmerdu
aniu1311 jesteś słodka!!!!! :)

Gość joozio
Potrafię sam sobie zrobić loda i żadna kobieta nie jest mi do tego potrzebna....