Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bonnie Blue

Problem z wyluzowaniem

Polecane posty

Gość joozio
bonnie, nie wiesz ze sie na trolla nie odpisuje? chyba, ze sama tworzysz go. a co do rad to postaraj sie znalesc z nim w sytuacjach nie zobowiazujacych. np. pojedz w gory. albo tam gdzie ty czujesz sie pewniej niz on.

Gość joozio
Mam dwie osobowości. Więc z tąd te zmiany u mnie......

Gość joozio
troll to właśnie ja!!

Gość joozio
Dokłądnie tak!!!

Gość a co ludzie powiedzą
Nie słuchaj joozio to przecież idjota!!!

Idiota? ja tutaj nowa jestem, nie znam tak wszystkich czy to idiota, czy ktoś tam, ale chyba jestem za bardzo grzeczna na takie forum, bo jak tak poczytałam kilka tekstów to fantazja! dużo już w życiu widziała, ale to tutaj to niezły młynek:D

Gość joozio
haha, ubilem trola. i juz wiem, ze nim byla kolezanka ktora z nim tak dyskutowala.

chodzący beton przemówi autorko a może twój facet lubi cię właśnie za to jaka jesteś, nie przeszkadza mu twój wiek... wręcz przeciwnie bądź 100 % naturalna, zawsze i wszędzie a każdy facet będzie jadł ci z ręki Problem w tym że Autorka ma problem z tym żeby mu pokazać jaka naprawdę jest :) Ona tak naprawdę nie do końca daje mu się poznać ;)

zawsze szczery Problem w tym że Autorka ma problem tekst dnia Czy ktoś Ci za wyszukiwanie "tekstów dnia" płaci???? Bo to nie pierwsze Twoje takie spostrzeżenie :D

Gość joozio
Zwierzaki podniecają mnie nie ludzko!!!!

Hej, hej wczoraj już było troszki lepiej, bo jak się spotkaliśmy, to starałam się być taka jak zawsze, nie myślałam o tym co on powie i sobie pomyśli dopiero pod koniec zapytała się jak mu się podoba moje zachowanie, a on co na to - że takiej wesołej już dawno mnie nie widział i bardzo mi z tym fajnie :D

"....dopiero pod koniec zapytała się jak mu się podoba moje zachowanie, ..." ło matkooo... moze zaloz dzineniczek ocen... aby ci wpisywal notki za zachowanie;P