Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość skumajcie sie

jutro idę do agencji modelek

Polecane posty

Gość skumajcie sie

kazali mi wziąć jakies swoje zdjęcia, będą ze mną rozmawiać o warunkach itd. macie jakies doświadczenia? o co będą pytać? na czym polega praca? od razu mówię, ze na prawdziwą modelkę się nie nadaję, bo pomimo żem chuda :P to za niska jestem. No ale zawsze jakieś pasztety albo coś w tym stylu mogę reklamować :P

Fotomodelki nie muszą być wysokie. Wpłacisz jakąs należność, zrobią Ci kilka fotek i wrzucą do jakiegoś katalogu.

Gość skumajcie sie
Mam im płacić?

Gość skumajcie sie
ale ta agencja to chyba nie są żadni oszuści...mam nadzieję. słyszałam, że jak jakaś agencja chce pieniędzy to lepiej od razu zrezygnować ze współpracy. hmm

Gość skumajcie sie
bez sensu

Gość skumajcie sie
Wypowie się ktoś jeszcze?

Gość klauduniaa85
Czy kaza placic za portfolio? Jak kaza to dziekujcie. Kazda powazna agencja jesli ma dobra modelke inwestuje w nia, i to wpisuje w tzw dług modelki, ktory ona szybko odpracowuje czesto przy pierwszym dobrym wyjezdzie zagranice. Idea dlugu jest tym korzystna ze zmusza agencje modelek by Wam zalatwiala kontrakty tak by odzyskac zainwestowane pieniadze. Dlatego normalne jest ze za portfolia, testy itp placi agencja, ktora Was reprezentuje a nie Wy. Wszyscy ktorzy kaza Wam placic za zdjecia, umieszczenie na stronie itp nie sa godni polecenia. Czy jest wpisowe do agencji Wpisowe do agencji to dziwny wymysl ktorego zadna normalna agencja nie praktykuje. Powody jak wyzej.

Gość skumajcie sie
dzięki za info :)