Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wroclawianka85

czy ubrac do tej sukni bolerko?

Polecane posty

Gość katastrofa afeeee
chyba zartujesz?

niestety nie doradze bo nie wybrazam sobie siebie w takiej sukni. kurcze no naprawde nie wiem ładna kroneczka i ładne na ramionach leży no ale z drugiej strony jakie bolerko? z takiej koronki zeby to zmiesznie nie wygladalo

Piękna suknia... Taka inna.... Moim zdaniem bolerko zepsuje cały efekt... Osobiscie jesli musisz cos mieć wolałabym zarzucic delikatny szal an ramiona, bez welonu... Tylko pięknie uczesac włosy, coś wpiać..

nieeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!! sukienka jest śliczna już jej nic więcej nie potrzeba

nie masz piersi an wierzchu,... chybaże przeszkadza ci to, zemasz odkryte ramiona... Oczywiscie, żę możesz isć bez...

czy nie było wczoraj czasem tematu odnośnie welonu do tej kiecki??

Gość zadnego bolerka

Gość krowa z soplicowa
absolutnie NIE! zniszczysz efekt tej koronki!

nie rozmawialam z ksiedzem na temat bolerka , mam nadzieje ze nic by sie nie stalo gdybym poszla bez, sukienka ma przynajmniej ramiona:D a jaka byscie mi doradzily fryzure? rozpuszczone czy upięte? mam dlugie wlosy i chcialam uczesac na bok wczesniej zakreciwszy w loki?

tak był ten temat? slub za miesiac 8sierpnia, a ja sie zbieram do zakupu welonu i nie wiem czy nie kupic tez bolerka i ciagle mam problem, chyba spytam babek w salonie:/

Gość ssru
a ja uważam, że w kościele nie powinno się świecić gołymi plecami i ramionami :o

Skrzywdzisz tą suknię bolerkiem. A co do włosów to ja bym je jako9ś upięła żeby chociaż troche to wycięcie było widać :)

A bedziesz miala welon??? Aj pewnie podpiełabym delikatnie, ale żeby kilka loczków isę wymknęło, w końcu masz miec odkryte plecy :) wpięłabym coś we włosy i to wszystko :)

bolerko do tego nie pasuje, ale jeśli będziesz zdecydowana, możesz wziąć koronkowe i długie z tyłu żeby zakryło całe wycięcie na plecach. Kolor i krój koronki powinien być jak najbardziej podobny do tego na sukni żeby się nie gryzło wszystko ze sobą

no właśnie sie ciągle zastanawiam co z tym welonem? bo jesli miałabym juz miec to krotki ale znow nie wiem czy bedzie krotki pasowal, bo jak zaloze dlugi to to efektu nie bedzie widac, oj te dylematy...

Gość lenaoolena
welonu nie i bolerka tez nie , suknia jest piękna i nie psuj jej jakimis dodatkami