Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LUKASZSzczecin

--------Dylemat faceta zdradzjącego

Polecane posty

Gość LUKASZSzczecin

Jestem z kobieta swoja 3 lata, i tak mniej wiecej od roku regularnie ja zdradzam ze swoja kumpela, troche wariatka ale zawsze chetna na sex..i co tu duzo gadac zn asie na robocie. Ze swoja dziewczyna jestem bo sie dobrze z nia dogaduje,nie robi mi jazd, mozna przy niej wypoczac psychicznie, ogolnie jest głupia co mi odpowiada. Natomiast w lozku jest srednio i stad zainteresowalem sie koleznka z ktora nie ma granic i sypie sie jak zboże ze spichlerza jakiegoś posla z Samoobrony:)... ale byc z nia na stale i chodzici z taka kobieta to raczej musialbyc garować dziennie wóde i okraszac to jakimis prochami - kobieta wolny prak. Zastanawiam sie czy dalej prowadzic ten tryb zycia (jak znam swoich znajomych 70% ma cos na boku w ramach relaksu) ..w zasadzie nie jest niczego swiadoma, caly czas kupuje jej kwiaty i 3 razy dziennie mowie ze ja kocham- ona mowi ze jestem najcudowniejszym facetem pod sloncem - w zasadzie jest glupia i to mi odpowiada - nawet kiedys sie udzielala tu na kafeterii jaka szczesliwa itp. pokazywala mi posty. Tymczasem ja szedlem (lub wracalem) na ryby...oczywiscie moczylem inny sprzet anizeli ten zwany wędką. Podejrzewam ze duzo dziewczyn jest tak robiona w konia szczegolnie te co sie tu udzielaja,,wiec pytanie kieruje do Prawdziwych Mezczyzn..Co dalej poczac...bo w zasadzie kazda zze stron jest zadowolona :DDD, ale kiedys pewnie 'sprawa sie rypnie' POZDRAWIAM prawdziwych mezczyzn ktorych kochaja kobiety!!:D

weź sie za nauke, albo jakąś książke poczytaj

Ciągnij sprawę dalej, przecież nic nie tracisz, a zyskujesz dobre dymanie i ciepłą strawę po pracy :classic_cool:

ha ha ha.. chlopaszek prosi mezczyzn o porade... no panowie... az jestem ciekawa co kogucikowi jurnemu odpowicie :))))

Gość karton z piasku
ale ,przeciez ,oszukujesz,a przyjemnosc jest ulotna

Twoja dziewczyna jest górą bo jest tylko głupia - Ty jesteś prawdziwym debilem :classic_cool:

Gość żal mi ciebie
nie wiem czemu ale napawde z głebi serca żal mi kolesia ...

"mam nadzieję, że ty kiedyś też będziesz walony w rogi Zło zawsze powraca, i to podwójnie" a to całkiem śmieszne jest nawet :D

Gość de.molka
czyli z twojego postu implikuje, ze jak kobieta sie faceta nie czepia (bo ma pewno bardzo wysoka samoocene)...to jest glupia?

heh ;) wybacz jakoś nic innego nie potrafie z siebie wydusić ;)

Gość Lukasz/Szczecin
Ona jest szczesliwa teraz..a jak jej powiem prawde to bedzie nieszczesliwa i zla, czyli chyba nie mowic wynika logicznie.

Gość rzuc kochanice
i pokaz pannie czego oczekujesz w łóżku. Może uda się pogodzić Twoje potrzeby :D

Gość LukaszSzczecin
ale wszyscy moi znajomi zdradzaja..to musialbym byc ty pierwszym ;/

skoro jest głupia to może sie nie zorientuje i będzie życ długo i szczęśliwie w tym barwnym trójkącie. On- Prawdziwy mężczyżna Ona jedna - Urokliwie przygłupia Ona druga - Wolny ptasznik Moze stworzycie nowoczesny model rodziny ;) obok starych kawalerów z kotem

Ale to po co Ty jesteś z głupią kobietą? Przecież chcesz z nią spędzić reszte życia.

Gość Lukasz/Szczecin
na razie ten model sie sprawdza....polecam innym . Podzielcie sie swoimi doswiadczeniami jak wy zdradzacie.......

co to znaczy, że ten model się sprawdza? Jak ona jest taka głupia, to będziecie mieć głupie dzieci....Dlaczego planujesz wspólne życie z kobietą, której nie kochasz?

Gość LukaszSzczecin
Mądre..bo ja jestem madry.

Gość hhedeee 28
ja uważam że każdy facet zdradza jeszcze pol biedy jak tylko do burdelu chodzi najgorzej jak zdradza psychicznie. przestaje kochac zakochuje sie w innej. Burdel to idalne rzwiazanie dla zony o wiele bardziejekonomiczne

Gość rzuc kochanice
to tylko w połowie będą mądre, bo druga połowa materiału genetycznego będzie od dziewczyny :D A może będzie jedno mądre a jedno głupie?

Gość AndrzejWypych
W burdelu - dziewczynki i cyce maja wikesze i sa duzo tansze niz sie ogolnie wydaje, spojrzmyy - spotkanie ze zwykla dziewczyna na miescie: -taxi 30zł -bukiet kwiatow 35zł (matko boska ile to piiiiwa) -2 bilety do kina + cola i popcorn 45zł - 2 kawy w kawiarni 8+8...19zł RAZEM 129zł (i dalej nie ma sie pwenosci ze gała zostanie opierdolona!!)