Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość na przegranej pozycji...

samotna przyszła mama

Polecane posty

Gość na przegranej pozycji...
Byłam u lekarza na kontroli:) Postanowiłam już nie komantować niektórych wypowiedzi, bo sa one pozbawione merytoryki, a epatuja wyłącznie jadem i są próbą podniesienia własnej samooceny moim kosztem. 78987 podchodzi do sprawy zupełnie jak ja. Fakt, że będę miala dziecko nie oznacza, że nie mam innych potrzeb. Tu odzywa się najgłośniej potrzeba rozmowy z druga osoba, więc wasze teksty, że mnie "swedzi" są kretynskie...

Gość no ale swędzi Cie taka prawda

\"Chętnie zaprzyjaźnię się z przyszłą samotną mamą. Zaopiekuję się, doradzę, pomogę rozwiązywać problemy. Zgłoszenia na adres e-mail. Najlepiej z nr telefonu i aktualną fotką. Interesuje mnie tylko stała znajomość.\" no i znalazł się desperat :D

Gość What_can_I_do
Wreszcie jakaś konkretna pomoc, a nie jakieś sranie w banie. Szkoda, że tylko dla przyszłych mam. Może sama bym skorzystała.

Gość No i jak

Gość Jestem samotną mamą..
Mam rocznego dzidziusia, ale brak mi pieniędzy. Zarabiam 800 zł, mój ex porzucił mnie jak byłam w ciąży. Trochę pomaga mi mama, ale i tak na wszystko nie starcza. Dostaję od państwa 300 zł alimentów, bo ojciec dziecka prysnął za granicę i nie wiem gdzie przebywa i ile zarabia. Chętnie poznałabym jakiegoś stałego przyjaciela. Podobno jestem ładna. Mam 20 lat, 162 cm wzrostu, szczupłą sylwetkę, duży biust i długie, czarne włosy. Czy ja też mogłabym liczyć na pomoc ? Aga

Gość Jestem samotną mamą..
Mam na imię Agnieszka. Chyba nie chodziło Ci o mnie.

Gość dddd333
buahahaha

Gość I czego rżysz oślico/ośle

Gość Ja też jestem chętna

Gość No to dawaj

Gość punkty za czyatnie
Nowo powstała strona mająca na celu spopularyzować czytanie i reklamowanie stron :) pozwala na łatwe wyciągniecie ciekawych nagród :P wystarczy się zarejestrować i czytać artykuły pochodzą z Rożnych serwisów (aktualnie 70 ale ich liczba ciągle rośnie) ,na pewno znajdziesz kilka które i tak przeglądasz. Rejestrując się z tego reflinku dostajesz 100 punktów na start :) naprawdę warto spróbować i poświecić kilka minut na rejestracje i poznanie mechanizmu działania, nagrody czekają. http://przeczytamwszystkich.pl/przyjmij-zaproszenie?it=a6511d80-0432-46c8-806e-01bf2eb46630

Gość Krosty na dupie

Gość wrzody na cipie

Gość Takie teksty są głupie

Gość To norma.. ale u czubków