Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość na przegranej pozycji...

samotna przyszła mama

Polecane posty

Gość Viera Viera
ale czemu szukacie w necie? nie mowie...ja sama wlasnie tam poznalam obecnego faceta :) ale moze gdzies blisko was jest ktos...? :)

Gość ja nie mieszkam
w PL wiec najwygodniej przez neta,do tego do kobiety w ciazy na ulicy podbijaja wylacznie zboki z oblesnymi textami...jesli juz,lub wcale,bo na czole nie ma napisu ze jestes wolna Internet to b.wygodna opcja w takiej sytuacji

Gość Viera Viera
mysle ,za autorka przede wszystkim powinna myslec teraz o sobie i dziecku. bedzie czas na druga polowke

Gość Viera Viera
merci merci :)

Gość starta pięta
szczery ma rację ... jeszcze panna nie urodziła a już jej kolejne przytulania w głowie zajmij się dzieckiem, ono będzie się do ciebie przytulać

Moim zdaniem autorka ma szansę na udany związek. Jest masa samotnych facetów, rozwodników, wdowców którzy mają już bagaż doświadczeń i zaakceptują taki bagaż u niej. Ale póki co myślę że powinna się skupić na dziecku a z randkami poczekać przynajmniej do kilku miesięcy po narodzinach bo stary związek daje o sobie znać

Gość Tami niezalogowana
jej sprawa

Gość Tami niezalogowana
zadała pytanie i tyle ale dosc szybko uciekla i wcale sie nie dziwie:)

Gość agata----
Co jakis czas wchodze na kafeterie i za kazdym razem widze bezczelne teksty "komiczne" i tak sie zastanawiam ile mu placa za to pierdolenie glupot na tym portalu. To mnie wkurza, ze ludzie w trudnej sytuacji zyciowej zakladaja topiki, aby poczuc wsparcie od innych ludzi, a jedyne na co sie napotykaja to chamskie odzywski i docinki od prostakow. Jesli autorka topicu czuje taka potrzebe aby szukac kogos, brakuje jej uczucia to niech to robi i tyle i mozliwe ze moze to akurat jest jej czas na szukanie kogos, kto wie, los bywa przewrotny.

Gość to ze jest
w ciazy to nie znaczy ze jest tredowata i niegodna milosci oraz znalezienia oparcia w kims odpowiedzialnym ,jesli poprzedni zwiazek okzazl sie lipa. Nie usunela ciazy,chce to dziecko urodzic i je kochac,a to nie oznacza ze ma za kare przestac kochac sama siebie a swoje zycie usunac w czarny kat beznadzieji...tylko dlatego ze bedzie miala dziecko... cofnijmy sie do poprzedniego stulecia,tam wogole samotna kobieta z dzieckiem z nieprawego loza miala byc przekleta

Gość mammmcciiaiaa kalinnkiii
A ja mam torszke inny problem.Ja jstem samotna mama 4 miesiecznej coreczki.2 tyg. temu poznalam pewnego faceta.Od razu powidzialam mu ze mam dziecko i jemu to wcale nieprzeszkadza.Polubilam go, fajnie nam sie rozmawia, chodzimy razem we 3 na spacery.Ale jest jedno ale boje sie kolejnego zwiazku.Bo jakies 5 miesiecy temu definitywnie rozstalam sie z ojcem dziecka.I niewiem co mam robic.Nie cche stracic tej znajomosci.On wie o mojej sytuacji i mu ona nie przeszkadza.

Gość ja jestem w podobnej sytuacji
jak autorka i mama kilkumiesiecznej coreczki...moge ci jedynie powiedziec,ze jak sie solidnie sparzysz w jednym zwiazku,nie da sie tak na pstryk na miejsce ex wkleic kogos innego,chocby byl ze zlota.Trzeba ochlonac od negatywnych emocji,ja niedawno do tego doszlam,czuje sie samotna...ale rownoczesnie nie jestem w stanie sie z nikim zwiazac. Glupi i niedojrzali co sie wypowiadaja ze autorka nie ma szans,nawet nie wiedza ilu chetnych jest zeby zalozyc rodzine,sa tolerancyjni i bardzo pragna kogos pokochac...

Poznalam faceta ale ja niejestem gotowa na nowy zwiazek.A niecche stracic tej znajomosci.Potrzebuje wiecej czasu zeby sobuie to wszystko poukladac.

ja jestem w podobnej sytuacji - ja mam tak samo.I niewiem co mam robic.Np. dzis chce przyjsc do mnie do domu na kawe.I jak go zaprosze to sobie pomysli ze jednak cos czuje.Z 1 strony bym chciala byc z kims a z 2 bardo sie boje.A samotnosc mnie tez juz meczy.

Gość ja jestem w podobnej sytuacji
mammmmcciiaa....ja wlasnie rozwazam czy wogole sie spotykac,chyba jeszcze nie wymazalam z pamieci mojego ex, i nie czuje zadnych tzw.fluidow,czyli cos na zasadzie szukania zwiazku na sile,glownie w wyobrazni,a realnie nie czuje sie komfortowo w obecnosci nowego faceta

ale jak mam mu to powiedziec?????????????

dokladnie. ja czuje tak samo jak ty.Ja nawet mam obawy zaprosic go do domu na kawe.No wies byc tak sam na sam z facetem.

Gość 78987
po pierwsze i najważniejsze - kobieta - \"ciężarówka\" rzeczywiście powinna skoncentrować się na zainteresowaniu dzieckiem.. po drugie dlaczego uważacie, że dostała prztyczka od ojca dziecka?...to on okazał się nienadający do stworzenia związku, został \"ukarany\" brakiem stałego kontaktu przy jednoczesnym obowiązku płacenia alimentów.. po trzecie dlaczego waszym zdaniem alimenty muszą wynosić nędzne 300 zeta - mogą duuuużo więcej i być także płacone na mamuśkę (mam nadzieję autorko, że to wiesz..) po czwarte - w nawiązaniu do drugiego - chyba jednak nie był takim cudem, skoro autorka natychmiast wykazuje zainteresowanie innym...i tak właściwie to nawet mi się to podoba, że nie siedzi z głową pod pachą tylko normalnie funkcjonuje...także emocjonalnie.. po piąte - poziom wypowiedzi niektórych jest taki, że srać się chce..

Gość Po dziewiate
To punkt czwarty kloci sie z punktem pierwszym

czy naprawde uwazasz, ze stan w ktorym obecnie jestes jest sprzyjajacy na szukanie faceta do przytulania? pomysl, co taki facet by w tym momencie mial niby czuc. przeciez cie nie zna. a blizsze poznawanie sie, gdy kobieta jest w ciazy z innym...takie rzeczy glownie mozna obejrzec na filmie. juz mezeowie maja problem patrzec na tyjaca zone...a co dopiero chlop, ktory, chcialabys zeby ciebie \"podrywal\". to chyba jednak jakas prowokacja!

Gość mammmcciiaiaa kalinnkii
zadzwnil do mnie ten moj znajomy.spytał sie co slychac i co porabiamy. powiedzialam ze siedzimy w domu. zaprosilam go na kawe do siebie.posiedzielismy, wypilismy kawke, pogadalismy.i niedawno pojechał.I zrobiło mi sie smutno ze juz pojechał.

Ile masz lat ? Skąd jesteś ? Jeśli mniej niż 25 i mieszkasz w woj. mazowieckim, to może jestem zainteresowany bliższą znajomością..

Chętnie zaprzyjaźnię się z przyszłą samotną mamą. Zaopiekuję się, doradzę, pomogę rozwiązywać problemy. Zgłoszenia na adres e-mail. Najlepiej z nr telefonu i aktualną fotką. Interesuje mnie tylko stała znajomość.