Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ivonne007

Nakopałam kochance męża

Polecane posty

Gość ivonne007

Mąż zaczął się z nią łajdaczyć.. przykra sprawa. Wiem, że powinnam nakopać temu skurniolowi ale na wszystko przyjdzie czas. A więc podzielę się z Wami moją przygodą :) nie pracuję więc mam dużo czasu żeby wyśledzić co to i kto to... więc jak już wiedziałam kto to gdzie to itd. to zrobiłam taki numer: przechwyciłam sms w telefonie męża gdzie umówili się, że podjedzie po nią o 22 pod dom (a w ogóle to mąż już wiedział że ja wiem, ale nic sobie z tego nie robi), no więc kiedy był już wyszykowany na wyjście, zaalarmowałam że niby rura w piwnicy pękła i on tam zaraz poleciał, a ja za nim. Gdy przekroczył próg piwnicy, ja zatrzasnęłam drzwi i przekręciłam kluczyk:D wsiadłam w jego auto i pojechałam na miejsce wcześniej umówione, było ciemno, ona już czekała i bez zastanowienia wsiadła. Musielibyście widzieć jej minę gdy zablokowałam drzwi i ruszyłam z piskiem opon:D nigdy tak się nie bawiłam! Na dzień dobry dostała z pięści w ryj tak na ogłuszenie. Wywiozłam ją na obrzeża miasta, oplułam zwyzywałam i zostawiłam. Wiadomo że jakiejś wielkiej krzywdy jej nie zrobiłam bo nie chcę ryzykować więzieniem, ale kopa w dupę dostała. Jak uwolniłam męża to jak wyskoczył z domu to masakra! Na ratunek poleciał :P

Gość bravo powinszować
bravo!!!! zuch dziewczyna :P

Gość 434343
No to fajny film oglądałaś a jaki tytul hahaha

Gość de.molka
to chyba jedna z takich, ktora nie zwraca uwagi, do czyjego samochodu wsiada (sic!)...czy bylas przebrana i w peruce?

Gość to wystarczy żeby Cię
wsadzić :D Bezedury :P

Gość o 22 jest widno
dwa twój mąż musiałby być wyjatkowa sierota że sie w piwnicy dał zamknac i nie wydostał z niej aż do twojego powrotu

Gość ivonne007
mam przyciemniane szyby;p

Gość o 22 jest widno
napisałaś że było ciemno dopracuj szczególy i bedzie :classic_cool:

Gość prawda czy nie
to trochę śmieszne to jest, choć ja wymyśliłabym bardziej wyrafinowaną zemstę ;0

a czemu nie mścicie sie na tych fiutach, którzy was zdradzają? :O żałosne jesteście, po pierwsze ze nie wiecie kto tu jest na prawdę winny, a po drugie że jesteście takie fujary że faceci was zdradzają :D:D:D

Gość ivonne007
było ciemno bo zdarzyło się to na początku kwietnia:)

Gość prawda czy fałsz
prawda czy fałsz to i tak jesteś kretynką

Gość o 22 jest widno
ja w tym nic smiesznego nie widze

Gość gdhdhs
I co maz sie wystraszyl i kochanka pewnie dalej sie spotykaja i majac Cie glepoko w d... :))))

Gość ivonne007
ło matko to nie wierzcie, przecież nie musicie:):):)

Gość Nie ma czym się chwalić
Szkoda, że mąż się tu nie pochwali co wyprawia z kochanka bylo by ciekawiej niz Twoja nudna opowiastka ....

Gość ivonne007
nie sądzę że byłoby ciekawiej gdyby coś opowiedział.. założyłam ukryte kameki w sypialni i wyjechałam na urlop.. po powrocie miałam cały materiał dowodowy (niestety obleśny troszke), najbardziej się uśmiałam jak pewnego razu mu nie stanął hahahaha! Paniusia była wyrozumiała:) jestem z resztą w trakcie owocnego dla mnie rozwodu :):)

to jednak ślubu nie odwołałaś? mimo że w zeszłym roku zdradzał Cię w delegacji, a niedawno na wieczorze kawalerskim? no i widzisz, tak to jest, jak się zdradzaczowi wybacza...

Gość astrology
czy prawda czy fałsz, nie ważne, każdej lafiryndzie która wyciąga łapy po nie swoją własność należy się taka przejażdżka:))) A koleżka powinien posiedzieć w piwnicy ze 3 tygodnie, głodny, brudny, i śmierdzący.

Gość ivonne007
coś wam się w główkach poprzestawiało kobitki:):) ale fajnie :) pozdrawiam

Gość 1/10 na zachete

a ja uważam, że jeśli komuś należy się "przejażdżka", to zdradzaczowi. no ale ja to nowoczesna feministka jestem :) nie mam szacunku dla biednych misiów, których omotują te przebiegłe lafiryndy.... :D

aha, jeszcze jedno - żadna osoba nigdy nie będzie twoją własnością... jak bym usłyszała taki text z ust mojego faceta, od razu usłyszałby "ciao bambino"

Gość ivonne007
dla niego największa kara że zostanie w skarpetkach:)

mimo że to co piszesz, to ściema, jednakoż takie zachowanie, jak opisałaś, tylko ośmiesza zdradzoną kobietę...