Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ivonne007

Nakopałam kochance męża

Polecane posty

Gość ivonne007
ehheee..

Gość kiepski pomysł
Wsiadła i nawet nie zauważyła, że to nie jej luby siedzi za kierownicą? W aucie przy otwartych drzwiach zapala się wewnętrzne światło więc czy bylo na zewnątrz ciemno czy jasn, nieważne. Trzeba być debilem żeby się podniecac wypisywaniem takich bezsensownych historyjek na kafe.

Gość ivonne007
jak sie ma dobra auto to można wyłączyć funkcję zapalania światła przy otwartych drzwiach kochanie

Gość tracheja
Chyba nie kochałaś swojego męża, skoro teraz cieszysz się z "owocnego" rozwodu. Ciekawe jaką żoną byłaś w takim razie, trochę można się domyślać po tym co zrobiłaś. Nie dziwi Cię, że Cię zdradził?

Gość ivonne007
byłam dobrą żoną i go kochałam do czasu gdy mnie zdradził. Mówiąc owocny miałam na myśli że wygrywam i nie będę z tego powodu płakać. Niech nikt ode mnie nie wymaga żebym była roztrzęsioną porzuconą wciąż kochającą żoną... to jest passe

Gość Ja tyż jestem kochanką
Ha fajna opowieść! Tylko współczuję tej biednej dziewuszce bo dostała w pysk. Ją też jestem kochanką i chyba bym cię zaj***łam za takie coś. Skoro mąż cię zdradza to jesteś beznadziejna i się nie dziw że znalazł inna pewnie lepszą niż ty!

Gość emsqpIQ
bardzo dobrze zrobiła! wszystkim kochankom powinno sie ucinać prawą rękę żeby były naznaczone na całe życie, tak była lepsza bo pewnie młodsza, wy lafiryndy tez sie kiedy s zestarzejecie i inaczej wtedy bedziecie kwiczały świnie. będziecie się smazyły w piekle :)

Gość emsqpIQ
jeśli jakaś laska kiedykolwiek sie połasi na mojego "misia" jak to niektóre wredne kurwy tutaj napisały to bedzie miałą tyle uszczerbkow na zdrowiu ze sama sie zabije :) wydłubie jej oczy ale trzeba bedzie kogos wynająć żeby nie było na mnie dowodów, poobcinam jej ręce i bedzie tak błądziła po tym świecie :)

Gość czikitita
Ludzie jacy wy jestescie beznadziejni nie wazne czy to prawda czy prowokacja ale wasze docinki sa niedozeczne..... a co miala zrobic kochance poglaskac ja na kawe zaprosic moze jeszcze podac przepisy na ulubione potrawy meza.....????? bardzo dobrze ze skopala zdzirze dupe. gdzie tu brak klasy? jak mozna okazywac zdzirze klase? puknijcie sie w leb chcialabym zobaczyc was madrale jak byscie sie dowiedzialy o zdradzie meza :P

Skoro maz zdradza to znaczy ze kawal hu ja z niego :) Jakby mu zona nie odpowiadala albo zakochal sie w innej to by sie rozwiodl, proste, nie? Autorko opowiesc przednia, niewazne czy prawdziwa czy zmyslona :)

Gość Monika_Birmingham
Jesli...powtarzam jesli nawet temat jest prawdziwy to osoby popierajace autorke maja nierówno po sufitem..... Nawet nie wiemy czy owa kochanka wiedziała o zonie...i po co sie rzucac na niewinna kobiete Czy to ona jest zdrajaca?

Gość a może by tak
Droga Autorko. Czy już mąż śmiga w samych skarpetkach? I jak tego dokonałaś? Napisz coś więcej , czekamy z rosnącą z każdą minutą niecierpliwością. I czy robisz jakieś fotki jego zbolałej miny po wyjściu z sali sądowej tak jak to robiłaś na LOTNISKU. ? ;)

Gość dziewczyna wstrzasa
winna czy nie sprałabym ją po głowie :D:D:D

Jesteś beznadziejna i temu mężuś znalazł sobie inna szparkę do ruchania, a co do kochanki to powinna ci oddać i to z nawiązką żebyś sobie nie myślała że jesteś w czymś lepszą od niej. Franca!!

Gość czikitita
wszystkie kochanki to zdziry bo kazda doskonale wie o istnieniu zony ionaczje nie nazywalaby sie kochanka. do pieca z nimi albo palic na stosie. jestescie uposledzone zyciowo bo nie potraficie znalesc sobie faceta korzystacie tylko z zajetych

Gość Monika_Birmingham
Wlasnie....a mogłabys podrzucic na formu zdjecia tej nieszczesnej pobitej dzieczyny...osoby, osoby ktore tu wchodza maja napewno mocne nerwy....dawaj dawaj...kto chce?:)

*czikita* sama jesteś zdzira! Mogę mieć każdego na pstrykniecie palcem tylko po co w normalnym związku jest nudno a tu trochę adrenaliny że ups... żonka przyłapie na zdradzie albo coś. Trzeba sobie urozmaicić życie!! Najlepsze ŻYCIE KOCHANKI!!

emsqpIQ jeśli jakaś laska kiedykolwiek sie połasi na mojego \"misia\" jak to niektóre wredne k**wy tutaj napisały to bedzie miałą tyle uszczerbkow na zdrowiu ze sama sie zabije wydłubie jej oczy ale trzeba bedzie kogos wynająć żeby nie było na mnie dowodów, poobcinam jej ręce i bedzie tak błądziła po tym świecie emsqpIQ, kochanie, a co zrobisz z biednym misiem, wyślesz go do sanatorium, by odreagował zło, jakie ta wredna lafirynda mu wyrządziła?

Monika_Birmingham może ta historia faktycznie jakaś z kosmosu, ale dlaczego się tak uparłaś, że wszystkie kobiety piszące o zdradach to prowokatorki?? A jak by ciebie(ale nie życze) zdradził facet i chciałabyś się wyżalić albo poradzić, usłyszeć opinie innnych i byś tu napisała o tym, a tacy jak ty by napisali, że to prowokacja. Te topiki wcale nie są podobne.Tyle, że o zdradach, a i okoliczności mogą być podobne, bo zazwyczaj zdrada wydaje się w podobny sposób. Więc twoim zdaniem jak ocenić czy ktoś historię wymyślił, czy naprawdę potrzebuje anonimowo wyżalić się przed kimś????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Gość do autorki prowokacji
wcale sie nie dziwie, ze walil cie po rogach :D:D:D:D:D:D:D:D:D:

Gość do autorki prowokacji
a jesli choc 10% z tej zalosnej komiedii jest prawda to szykuj sie na wezwanie z policji :D:D:DD:D:D:D chcialabym wtedy zobaczyc twoja glupia mine :D:D:D:D:D p.s. dzieki, ze poprawilas mi humor!!!!

Gość
:D:D:D I tak trzymaj! ;)

Gość Monika_BIrmingham
Gdzie jestes autorko?

Gość aby może by tak
No jak to gdzie? Obmyśla następny fascynujący temat, bo tutaj została wyśmiana;)

Gość Monika_BIrmingham
Ciesze sie, ze nie tylko ja przejzalam pania ,,Koszmar,, ale szczerze mowiac troszke szkoda..... jesli mi osobiscie przydarzyloby sie cos takiego to napewno nie poszlabym z tym na forum...ale sa osoby, ktore chcac sie wyzalic..nie maja przyjaciol a nawet psa...i wtedy wchoda na takie strony.... i jaki tu przyklad dostaja.... ,,kochanki to zdziry,, a to, ze kochany meulek lub chlopak nie poinformuje nowo poznanej dziewczyny o swojej sytuacji rodzinnej to co wtedy.........? Osobiscie nie jestem ani kochanka, ani zdradzona a jesli juz mi sie to zdarzy to napewno wam nie powiem;P

Gość ONA...Dziewczyny odpowiedzcie
Jestem z nim dlugo...kocham go nad zycie....po 3latach wspolnego mieszkania mielismy maly kryzys..spakowalam sie...wyjechalam..nie bylo mnie rok..on czekal...wrocilam...on wiedzial ze juz jestem ale w tej chwil wlasnie byla u niego w domu duza swiateczna impreza...nie mogl do mnie przyjechac....pil....wtedy przespal sie z laska....ona mi powiedziala...zadzwonila do niego ja odebralam...blagala...plakal....wyjechalam znow...na 6mies...wiem ze wtedy nic nie zrobil...zozmawialismy..powiedzial ze to tylko raz...alkochol..i tak wyszlo...wybaczylam ...juz 2latta wszystko jest ok...ale czasem mam watpilwosci...planujemy sie pobrac za rok....czasem boje sie gdy wychodzi....Naprawde sie nam uklada gdy jestesmy razem jest wspaniale .... ale czasem dopadaja nie takie mysli....wiem ze kocha....ale mam ciagle ochote go sprawdzac...:(

Gość Monika_Birmingham
Do ONA.....nikt kto nie zna dokladnie sytuacji Ci nie odpowie...pozatym dzieki autorce,,koszmaru,, masz na to nikle szanse....ale miejmy nadzieje ze sie ułozy...

Gość aby może by tak
Zgadzam się z tym, że są osoby, które nie mają się komu wyżalić, wypłakać czy wygadać. Ale ... opowiadać na "takim" forum o swoich bardzo osobistych problemach/ nawet biorąc pod uwagę to ,że jest się anonimowym/ uważam za wielką niedojrzałość. Na Kafeterii to można poradzić sie jak upiec dobre ciasto albo wytępić mole ;), ale nie zwierzać się z osobistych kłopotów. W necie,jeśli sie chce poszukać, można znaleźć / za darmo/ psychologa, który moze spojrzeć na nasz problem i "fachowo" podejść do sprawy. No , kurcze, trzeba być bardzo zdesperowanym aby polegać na opinii tutejszych forumowiczów, chociaż czasami spotykam mądre i rzeczowe odpowiedzi , ale to rzadkość.

Gość Magicca
Autorka wcale nie chciala podzielic sie na forum swoim problemem, tylko POCHWALIC jak to sprytnie zalatwila kochanke:):):) I to czyni ja jeszcze bardziej zalosna, niz jest.

Gość ivonne007
do "a może by tak" : na jakim lotnisku?? hmmm? do"ja tyż jestem kochanką"- jakbym cię dorwała to byś pisnąć nie zdążyła, ale szlajaj się dalej z żonatymi.. fajnie być tą drugą?