Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość waria

KOBIETY!!!!Co o tym sądzicie???

Polecane posty

Gość waria

Mam takie pytanko: Czy wolałybyście na męża faceta który czasami przeklnie i pokłóci się z Wami dośc ostro ale za to uwielbia Was i mówi że podobacie mu się najbardziej na świecie! Czy raczej takiego który prawie nigdy się nie kłóci,jest dobry,spokojny i prawie nigdy nie mówi że Was kocha i nigdy nie mówi że coś mu się w Was podoba! ??? ja jestem żoną od 7 lat drugiego typa i chyba mam już dośc!!!!!!!!!!

Gość fdfd
kandydat numer 3 Czy raczej takiego który prawie nigdy się nie kłóci,jest dobry,spokojny i mówi że Was kocha i nigdy nie mówi że coś mu się w Was podoba! ???

Gość fdfd
Czy raczej takiego który prawie nigdy się nie kłóci,jest dobry,spokojny i mówi że Was kocha i czesto mówi że coś mu się w Was podoba! ??? pasuje ?

Gość waria
no nie wiem czy istnieje taki typ nr 3????? ale może.....

Gość fdfd
a ja wole numer 3 . 1 i 2 smierdzi

Gość waria
więc możecie mi współczuc bo ja mam typa nr 2 od 10 lat i chyba mam już dośc !!!!!!!!!!

Gość fdfd
tylko typ numer 3 .

Gość do warii
to zmień go na lepszy model!

Gość miluśka89
a ja mam takiego pieronka a kocham go na zabój chociaż czasem się wściekam na niego,ale on i tak na mnie nie krzyczy (nie lubi się kłucić)

Gość waria
Łatwo powiedziec uciekaj!! ale ja mam kredyt, wspólne mieszkanie ,cudowne dziecko!!! a oprócz tego mega nudne życie:-(:-(

Gość waria
A może któraś z Was ma typa nr 2 i nie narzeka tak bardzo, bo z jednej strony nuda nuda nuda ale z drugiej stabilizacja,pewnośc że zawsze na takiego można liczyc??? Czy tylko głupio się pocieszam???

u mnie mieszka typ nr 1 :D Jestem szczęsliwa. Jak trza to kurwy lecą :D A wieczorem mi mówi że ma najlepsza żonę na świecie :D Ps. I ponoć jestem jak wino :)

Gość waria
ZAKONNICA- zazdroszczę Ci ja też bym chciała żeby powiedział mi że ma najlepszą żonę!

Gość blablaablaaa
ja też mam typa nr 2 od 3 lat się spotykamy i już nim rzygam :O:O:O jedyne co potrafi wykrzyczeć to "nie krzycz na mnie" :O:O:O

Gość waria
i co ???zamierzasz z nim byc dłużej???