Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CocoChannnnel

Tabletki a dziecko.

Polecane posty

Gość CocoChannnnel

Od ponad roku biorę Yasminelle. Powiedzcie mi czy jakbym teraz chciała zajść w ciążę, to na zasadzie- odstawiam tabletki i się kochamy. Czy może trzeba odczekać jakiś czas i dopiero rozpocząć starania o maluszka?

Gość frufru
mozesz miec double-shota :D ale generalnie najlepiej bedzie dokończyć opakowanie, odkrwawić swoje i nie brac dalej. wtedy organizm zacznie normalny, naturalny cykl. bedzie tak jakby prosciej. bo jak odstawisz piguły znienacka to organizm zglupieje :)

Gość a gdzie lekarz
odstawić, odczekać przynajmniej jeden cykl, zrobić badania, odwiedzić dentystę, łykać kwas foliowy i do dzieła :) mój gin twierdzi, że nie ma potrzeby czekać więcej niż jeden cykl, po odstawieniu kobieta jest bardziej płodna i najłatwiej zajść w ciążę, a ryzyko ciąży mnogiej to mit i zabobon, statystycznie odsetek kobiet, które urodziły bliźnięta i więcej nie jest większy u tych, ktore brały tabletki anty. a najlepiej porozmawiaj ze swoim ginekologiem !!!

Gość a gdzie lekarz
ja zaszłam od razu w pierwszym cyklu po odstawieniu, miałam aż dwa razy owulację w jednym cyklu i zaszłam dopiero w 40 dniu cyklu i nie doczekałam się okresu :) dzidzia pojedyncza :)

Gość frufru
no własnie, miałas dwie owulacje w jednym cyklu - czasem są one jednoczesne, czyli ida naraz jajeczka z obywóch jajników - i to stąd się biorą bliźnięta :)

Gość klon55
nie można miec dwóch owulacji w jednym cyklu!!!!jak już co to mogą ci owulować dwa jajniki!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość frufru
no ale jak idą jajeczka nie naraz a kazde osobno to wychodzi jakby miala dwie owulacje, no...

Gość a ja sie spotkalam
ja kochana zaszłam od razu i bardzo dobrze bo niby pozniej jest trudniej jestem w 28 tc :)

Gość a ja sie spotkalam
i bylam z racji rodziny meza o tym uswiadamiana ze zajde z blizniakami bo z pokolenia na pokolenie :) a tu jedna kruszynka siostra czekala 3 miechy i zaczela starania i mija rok :( :( :(