Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość córka szklarza

Drugi taniec

Polecane posty

Gość córka szklarza

No właśnie, jak robicie? Dołączają do Was rodzice? świadkowie? Macie wybrany utwór na tę okoliczność? Czy po prostu pierwszy taniec, a potem wszyscy hurtem na parkiet i jazda :) cs.

Gość jusaaa
też się nad tym zastanawiam:)

Byłam ostatnio na weselu gdzie była pierwsza piosenka\"jakaś tam\", druga to była \"żono moja\" a trzecie \"mężu mój\" ogolnie fajnie to wyszło tylko młodzi wszytkie trzy piosenki tanczyli sami no jakaoś tak smiesznie, ale w sumie top zespoł powinien zachecić gosci do zabawy i tanca po pierwszej uroczystej piosence .

Gość bbbbbbbbbbbbb
Ja bym była zadowolona, jakby gdzieś w 3/4 pierwszej piosenki wodzirej zaczął zapraszać na parkiet inne pary. W ten sposób fajnie się zacznie zabawa...

Gość czerwony klapek
na moim slubie tanczylismy oczywiscie z mezem pierwszy taniec sami ale pod koniec piosenki poprosilismy naszych swiadkow,po ok minucie znow wzielismy rodzicow,swiadkowie tez kogos wybrali z koleczka i takim sposobem wszyscy sie ladnie bawili:)wyszlo super i polecam wam wlasnie ''odbijanego''.Wychodzi naturalnie i parkiet napewno nie zostaje pusty jak sie to dzieje na weielu weselach:)

na moim weselu 1 taniec tanczylismy sami a kolejny sami goscie :) dj zapowiedzial ze teraz para mloda jedzie na sesje zdjeciowa a gosci zaprasza do zabawy :) druga piosenka byla duzo szybsza i bardziej pzrebojowa od pierwszego tanca i fajnie to wyszlo, u kolezanki znow bylo tak ze drugi taniec dolaczyli rodzice i siwadkowie a pod koniec piosenki juz wszysycy

Gość u nas
na pierwszy taniec tanczylismy sami walca. Przed wyjsciem na zaprosilismy wszystkich na parkiet i utworzylo sie kuleczko wokol nas. Nastpna piosenka byla szybka i kazdy juz zostal na parkiecie i zaczal sie bawic

Gość a w moich
rodzinnych stronach jest przyjęte, że pierwszy taniec tańczy para młoda w kółku zrobionym przez wszystkich gości, a następny taniec to już wszyscy tańczą, tzn. jak ktoś chce bo niektórzy idą jeść;P Nie ma czegoś takiego jak przyłączanie po kolei gości- rodzice, świadkowie, itpo. to bez sensu. Jeszcze by się ktoś obraził, ze w złej kolejności został poproszony