Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cxvcxvxvcvxcv

Czego się wstydzcie zrobić przy swoim chłopaku?

Polecane posty

Gość gruszkakula
Nie ma takiej rzeczy. Choć nie lubiłabym, żeby on patrzył jak golę nogi czy wyciskam pryszcze. Ale żeby się czegoś wstydzić, to nie. Jesteśmy razem 9 lat :-)

Gość gruszkakula
Do rzeczy, które robię z zasady w samotności należą oczywiście czynności wydalnicze czy zmienianie podpaski. No ale to oczywiste chyba, każdy robi to raczej w odosobnieniu. Nie wstydzę się przy nim jeść, pierdnąć, beknąć, wstać rozczochrana i nieumalowana, potknąć się itd...

Gość hahaaahahhaha
burak a co to ma wspolnego z szanowaniem ciala? wytlumacz mi prosze. a to , ze nie chcesz takiej kobiety- wybacz ja tez nie chcialabym faceta przy ktorym musialabym sie krepowac takich rzeczy:) co do braku drzwi w lazience- kiedys jeszcze w czasach liceum bylam u mojej kolezanki na wakacjach i u niej tez byl remont i nie bylo drzwi:) tylko taka kotara w wlasciwie koc nawet niezbyt gruby w drzwiach:) mialam wtedy malego stresa gdy bralam prysznic a kupe chodzilam robic do pizza hut bo bylo niedaleko:P

Gość hahaaahahhaha
jak mowisz, kwestia przyzwyczajenia no i wzajemnej akceptacji:) dobrze jest moc sie czuc calkowicie swobodnie przy osobie z ktora zamierza sie spedzic reszte zycie:)

Gość karmel z orzechami
ja nie puszczam bakow i nie robie kupy gdy moj chlopak jest u mnie w domu. oprocz tego nie robie makijazu bo wole zeby juz zobaczyl koncowy efekt:D ja tez " wyciskam" z siebie sperme":D

Gość misio pysio
pierdzenie bekanie robienie kupy golenie sie wyciskanie pryszczy zmienianie podpasek/tamponow jedzenie paleczkami w restauracji dlubanie w nosie mycie sie