Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hfghhhhhhhhhhhhhhh

Co może pomóc na tak dziwnie ukszałtowany maly paznokieć u nogi???

Polecane posty

Gość hfghhhhhhhhhhhhhhh

Mam bardzo dziwnie ukszatłotwany paznokiec małego palca u jednej nogi - przez to wstydze sie nosić klaspki czy japonki... ;/ Paznokieć jest nie różowy jak inne a prawie ze żótły, taki jakby krzywy, zniekszałcony... ;/ W ogóle cały mały palec jest taki dzwny, szpakowaty. Załączam zdjęcia - http://www.bankfotek.pl/image/285787.jpeg http://www.bankfotek.pl/image/285788.jpeg

Gość mój ten maly jest
taki brzydki, , ale jak pomaluje to nie widać. nie jest tak zle pomaluj na czerwony lub ciemny róż jakis brokat bmozesz na to dac i bedzie ok:P

Gość gffggf
ale ja mam 15 lat i jakoś nie specjalnie mi to odpowiada.... wiecie, taki krzykiwy kolor...... i tak raczej nie wiele to da., bo on jest taki półokrągły i malowanie tu niewiele da, kolor jeszcze moge przezyc, ale tą szpakowakość paznokcia - nie specjalnie... ;/

Gość haha ale masz problem
prosze ci to smieszne jest, maly paznokietek nic wiecj, ale faktycznie jak go pomalujesz ta jego malosc, szpatulkowatosc czy w czym tak problem sie zgubi.

kup sobie taki lakier z scholla i się tak nie przejmuj bo na taki paznokietek nik nie zwróci uwagi.Ciesz się że to na dużym palcu nie jest

Gość szpakowaty facet
szpakowaty to może być najwyżej człowiek co siwieje :-O jak palec moze być szpakowaty??? dziecko, masz zwyczajny palec - idź się leczyć na głowę, bo to z nia masz problem

Gość dżastinnnnn
ona napisała szpatułkowaty frajerze!!!!!!!

faktycznie dziecko powinnas udac sie lepiej do ksiazek! masz normalny palec i paznokiec!! cos sobie ubzdurala! widzialam gorsze!

Gość AGATANNNN
ja tez mam taki paznokieć, ale do dziś nie zwracałam uwagi na to że jest coś z nim nie tak :) ja uwaąm że mam piekne stopy- a inni niech sobie myślą co chcą:)

Gość dffddfdfdf
do ksiazek nie musze isc bo mam wakacj... :) ale jakby nawet cos to mam swiadectwo z paskiem :P A na tych zdjęciach tego aż tak nie widać, szczególnie na drugim zdjęciu!!! jest jeszcze gorzej niz na zdjęciu pierwszym, jest zakrzywiony, i właściwie to chyba nawet grubszy a węższy od pozostałych paznokci.. Kurcze to drugie zdjęcie nic nie pokazuje, bo źle ustawułam aparat i wydaje wam się, że jest normalny... (bo robiłam komórką) tak jak pisałam, jest jeszcze gorzej niz na zdjęciu pierwszym!

Gość dffddfdfdf
uppppppppppppppp

Gość oof

ja mam to samo na oba małych palcach u nogi... no ale nic nie przeskadza w życiu... tylko jak troche urośnie i zacznię wychodzić z palca (czyli że rośnie poza nim) to jest źle 😞