Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Szeroka Folia

Mam 19 lat i jestem w 3 mc ciąży..

Polecane posty

Gość Szeroka Folia

Mój chłopak się bardzo cieszy, on ma 23 lata.. Ma Prace więc jest ok.. Ciesze się że mnie nie zostawił, bo są takie dupki.. A bobo to owoc naszej prawdziwej miłośći.. Mama o mało nie zemdlała że szczęscia że będzie mały/a tuptuś w domu :):) ona kocha dzieci.. :) Ciesze się z tego dzidzka.. :) To wspaniałe uczuce mieć pod sercem życie :)

Gość Viera Viera
jestes po maturze?

Gość no i super
wszystkiego dobrego.

Gość emdewu
gratuluje.. moja by mnie zabila gdyby sie dowiedziala, chociaz mam 20 lat a moj facet 25. chyba nikt by nie byl zachwyczony. to mnie troche przeraza. jeszcze raz gratuluje.

Gość Szeroka Folia
Heh oj ludzie ludzie :)

Gość no i super
no ale co ludzie ludzie? Ciesz się swoim szczęściem, ale za bardzo się nie chwal, bo Cię skrytykują ;)

Gość po prostu logicznie
ze to ptowokacja

ale o co ci chodzi? :o Tu się ludzie żalą i narzekają, a nie cieszą, zmień forum :o

Gość też miałam 19 lat
byłam w ciąży i skakałam jak skowronek, teraz mam 25... i jakos tak tych podskoków coraz to mniej i nie przez wzgląd, że urodziłam dzidzię. Ale o tym to za 5 lat

Moje gratulacje. Każdy ma jakieś inne pomysły na życie. Jeden chce się kształcić i rozwijać...drugi rodzić dzieci i zajmować się rodziną.

Gość cccro
dlaczego ma sie zalamywac ? lepsza dziewczyna w ciazy w wieku 19lat,ktora cieszy sie i bedzie o siebie dbac niz 30letnia,zapracowana i nie majaca czasu na takie "pierdoly" jak dziecko

Gość a ja wole mariuuchuane
lepiej się tutaj nie chwal bo z zazdości cie zeżrą!! ja tam ci gratujuje :p nie każdy ma taką matke, która cieszy się, że jej 19letnia córka zostanie mamą, a ona babcią... mnie by wychłostali, zabili, zakopali, odkopali i jeszcze raz zabili, a potem z domu wyrzucili... a tego który zrobił mi dziecko to... a może lpeiej nie kontunuje. . .

dlaczego się jej czepiacie co? zazdroscicie jej pewnie, ze bedzie miala dziecko w tak młodym wieku i ze facet jej nie zostawil ! Autorko gratuluje ci. Bardzo dobrze że masz u boku mężczyzne i rodziców którzy sie cieszą z wnuka/wnuczki. Wsparcie rodziny jest bardzo wazne. Nie sluchaj tych glupot co tu ludziska wypisują, bo oni nic o zyciu jeszcze nie wiedzą. Cwaniaki...