Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość studentka pietaeg

DLACZEGO PANUJE MIT ,ŻE ZARZĄDZANIE I MARKETING TO ZŁE STUDIA ?

Polecane posty

Gość studentka pietaeg

Nie rozumiem tego mitu chyba ktoś kto zazdrosci takim studentom tego kierunku to wymysla przeciez nawet nazwa jest nowoczesna i super..zarządzanie czyli zarzadzac czms i kims a nie ze ktoś tobą pomiata.. koncze w tym roku te studia na UNIWERSYTECIE ROLNICZYM W KRAKOWIE I WIEM ZE znajde prace mimo ze mi tak wszyscy zle zycza ..chyba zazdrosc ludzmi kieruje ..akurat te kolezanki co konczą pedagogike tak mi mowią ze bez przyszlosci studia..bo one maja gorsze.

Gość tym razem pomarancz0
eeeee bo w pizdu tego w tym kraju?:o

Gość etamsd
bardzo przyslosciowe studia teraz w kryzysie

Gość no nie podniecaj sie tak
i tak pracy nie ma teraz nawet po prawie

Gość tez mam 7 letniego
kuurwa jak to słysze to mi sie rzygac chce :O kogo bym nie zapytal "jaki kierunek" to - zarzadzanie i marketing, zarzdzanie, zarzadzanie, turystyka, zarzadzanie, zarzadzanie, zarzadzanie, fizjoterapia, zarzadzanie, zarzadzanie, zarzadzanie, filologia angielska, zarzadzanie...!!!!! noz kurwa mac :O dlatego nie chce mi sie juz traktowac powaznie takich osob

Gość baszesta
każdy kufa by chciał rządzić, zarządzać, kierować tylko kurfa ludzi do roboty nie ma takich magistrów zarządzania to jak psów i gdzie oni będą rządzić ? mogą se zarządzać swoją kupą która leży w sedesie. ludzie do roboty są potrzebni - budowlańcy, hydraulicy, spawacze ,fryzjerzy a tych zarządzających to pełno, po 1500 zł zarabiają

Gość dokladnieeee

Gość czikitita
hahahah juz widze jak po zarzadzaniu i marketingu bedziesz "rzadzic" kims albo czyms..... ogolnie przyjela sie taka opinia ze to sa studia dal cwaniakow leniwych malo rozgarneitych tempakow i nierobow bo tam za nic dostaje sie wpis do indeksu polowa osob ktore znam lepiej lub gorzej poszly na taki kierunek byle by miec papier co za tym idzie zeby sie nie narobic......

Gość dokladnieeee
ta opinia krzywdzi

Gość gość
nie wiem nie wiem, ja studiowałam zarządzanie na WSB i jeszcze na ostatnim roku znalazłam prace taka jaka chciałam, z tego wynika, że to nie jest zły kierunek

Mam za sobą I stopnia socjologia, II stopnia skończyłam zarządzanie i marketing na WSB w Poznaniu. Jestem mega zadowolona, bo znalazłam pracę i bardzo poszerzyłam wiedzę.

Gość gość
wydaje mi się, że plusem nie był tylko kierunek, ale i uczelnia na jakiej studiowałaś, wiem że WSB cieszy się bardzo dobrą opinią wśród pracodawców

Gość gość
też się zastanawiałam nad WSB, ale tak szczerze, to ja robiłam trochę w marketingu i to bez WSB, więc po kija byłby mi ten kierunek, sprawdźcie oferty pracy, serio, jakoś nie widzę, aby ten kierunek był specjalnie wymagany i pożądany :) -a przynajmniej w moich okolicach

Nie, wcale nie widać, że to reklama WSB. Może dodajcie jeszcze ze dwa posty jaka to super uczelnia, żeby każdy załapał.

Gość gość
I tak wszyscy wiedzą, że na marketingu i zarządzaniu to same tępe dzidy studiują :D.

Gość Agnieszka_Bk
Być może:) Dziś w Charakterach widziałam ich reklamę:) Cytuję 95% naszych absolwentów od razu po studiach pracuje:)